--==maly==-- Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam Nowy zakup z przed dwóch tygodni wąska 320i z 1987r. Auto w rękach mojego znajomego od 4lat. Kupiona w oryginalnym lakierze 100% bezwypadek przebieg oryginał 210tyś. Z dachu i maski schodził bezbarwny na lewym boku rysa przez całość i to zostało pomalowane ze 3 lata temu. Nic nie wychodzi nie rdzewieje, nadkola i progi oryginał trzymają się super mimo,że nigdy nie konserwowane przynajmniej odkąd znam to auto. Bagażnik zdrowy obie kieszenie i wnęka nie wymagają ingerencji. Podłożnice zdrowiutkie, pas przedni zdrowy wszystko trzyma się kupy jak na 27lat wręcz świetnie. Podłoga stan 4+ do poprawy kwadraty jeden już się rusza drugi jeszcze się trzyma ale też już go bierze poza tym wszystko ok. Właśnie wybebeszamy środek wraz z deską (popękana już leży druga na zamianę) więc zdjęcia podłogi itd też się pojawią za kilka dni jak znajdę chwilę. Technicznie znajomy zrobił wszystko 3 lata temu, wszystkie gumy zawiasu i belki,sworznie,drążki,końcówki, amortyzatory, sprężyny, tarcze i klocki przód, szczęki bębny tył, w silniku płyny oleje, ustawione zawory, nowe świece, kable WN(400zł), rozrząd kompletny itd Wszystko na markowych częściach. Od tego czasu auto zrobiło zaledwie 4000km i technicznie naprawdę nie mam zastrzeżeń. Kolor bardzo nie w moim guście to mnie wstrzymywało przed jej zakupem od dłuższego czasu był i jest plan zmiany ale trochę mi szkoda oryginału zobaczymy co z tego będzie kiedy się znudzi Koła też oczywiście do zmiany jak znajdę w normalnej kasie to póki co wlecą ori BBS 15''. Na pierwszy ogien poprawki kwadratów konserwacja i wnętrze potem zobaczymy. Zderzak tył spotkał się ze słupkiem Kupiłem drugi na podmiankę Kierownica raid dino Pierwsza paczka z ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORS Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mały widze że wracasz do korzeni! Nic tylko podratulowac zakupu! Znając Ciebie to i z tego koloru coś wyczarujesz! Dobre wnętrze plus fajny piec i będzie mega fajna lalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no nareszcie cos do pomodzenia, bede zagladal i kibicowal kolorek ladny i na duzy plus pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biały_1717 Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 --==maly==--, ładna, fajnie, że w ori stanie szkoda ze nie czarna ale zobaczymy co z tego stworzysz, bede obserował na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 za miesiąc zadzwonię kibicuje każdemu (nie)wąskiemu "projektowi"! złoty rs pięknie by tu siadł ale tą kierownice sprzedaj od razu drewniany ster... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 a mi sie bardzo podoba ten kolor Mały kibicuje strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 z tych zdjęć cieżko określić, ale czy to nie jest kolor Oliwki Żmiji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 kujon wlasnie tez sie tak zastanawialem he he czy ten kolorek nie jest aby żmijowatyyyy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Kierownica zostaje drawniane ma każdy między innymi Żmija Tak kolor ten sam co u Żmiji choć mam wrażenie,że jego jest ciemniejszy i bardziej zielony ale ogólnie z nazwy to to samo. Jest trochę aut w tym kolorze Mariusz BRP też ma taką oliwkę, Lesiek ma/miał ale mi akurat ten kolor nie pasuje gdyby była czerwona lub biała ehhh wtedy nie miał bym wątpliwości a tak malować szkoda a kolor mi nie leży. Planu jeszcze nie ma dużo zależy od zmiany dupowozu na co się zdecyduje a koło wakacji chciał bym zmienić 320d na coś innego. Na razie chce ogarnąć blachę zabezpieczyć potem jakiś ładniejszy środek a dalej zobaczymy. Chętnie zmienię te obleśne koła na ori BBS 15'',żeby póki co na nich sobie stała dopóki nie zdecyduję co dalej czy 5x120 czy zostaje 4x100 i czy w ogóle coś będę z tego budował czy zostanie oryginał. P.S. Wuju dzwoń dzwoń hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_61 Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 S54B32? z dupowozem to co chwila przesuwasz termin, od jakiegoś czasu piszesz, że za 3-4 miesiące zmieniasz, także pakuj kasę w E30 ale pierwsze zakupy coś słabe: ta kiera mi się nie podoba, co innego Momo Corse albo Team. a gałka to w skórze powinna być, żeby się ją przyjemnie macało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wyrastają te e30 na forum jak grzyby po deszczu, gratuluje zakupu, jednak te wąskie mają coś w sobie, fakt faktem szkoda malować jaki ori lakier, ale tak jak napisał Mały, czerwona wąska robi robotę teraz tylko brać się ogarniać dopieszczać i cieszyć się jazdą ps. auto okoliczne patrząc po blachach, z otwocka, czy gdzieś z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jeżeli tj kolor Żmiji to jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wyrastają te e30 na forum jak grzyby po deszczu już wiadomo czemu na allegro nic nie ma drawniane ma każdy między innymi Żmija bez wątpienia pasuje do klasyka ale w sumie nie drewniana bardziej stylowa też by tu pięknie siadła np. P.S. Wuju dzwoń dzwoń hehe jak by była ze szmacianym dachem... choć nie wykluczone że zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dobra wąska nie jest zła Ostatnio jak widziałem w giełdzie ogłoszenie: " kupię zderzak tył do wąskiej" to sobie pomyślałem: eeee Młody wąsacza kupił. Nie myliłem się Kolor to kolor ale te zwykłe stołki w kratę ryją mi psychę. Wiem, że to syndykat i skóra ma być ale zwykła szmata w wąsaczu na ostro kręci mi suty Czekam na rozwój sytuacji Psze Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mały gratulacje. Wierzę,że wymodzisz coś ciekawego z niej. Jednak syndykat ma się dobrze i na sezon się zbroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 S54B32? z dupowozem to co chwila przesuwasz termin, od jakiegoś czasu piszesz, że za 3-4 miesiące zmieniasz, także pakuj kasę w E30 ale pierwsze zakupy coś słabe: ta kiera mi się nie podoba, co innego Momo Corse albo Team. a gałka to w skórze powinna być, żeby się ją przyjemnie macało Wszystko kwestia gustu momo corse też mi się podoba ale nie było żadnej w dobrym stanie a raid dino jest dla mnie na równo z corse więc wziąłem co było. Gałka w skórze zamówiłem taką po numerze vin do e30 od 82-87r i 230zł wywalone w błoto. Niestety już nie produkują skórzanych gałek o tym wzorze i podpisali sobie gałki o nowszym wzorze z szerokiej lampy, e34, e36 itd i dostałem nie to co chciałem więc zamówiłem drugą tą co widać na zdjęciu wyżej nie ma innego wyjścia w sumie razem kosztowało mnie to ponad 400zł ale mam dwie gałki ps. auto okoliczne patrząc po blachach, z otwocka, czy gdzieś z okolic? Auto nie jest z otwocka tam tylko był zameldowany właściciel. Kolor to kolor ale te zwykłe stołki w kratę ryją mi psychę. Wiem, że to syndykat i skóra ma być ale zwykła szmata w wąsaczu na ostro kręci mi suty Czekam na rozwój sytuacji Psze Pana Żmija te kraty są do sprzedania już mam namierzone inne wnętrze Dobra nowe ogłoszenie KUPIĘ MT I komplet lub chociaż sam przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbaaa Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ŚLICZNA, ale... mordo człowieku sobota odpada bo rozumiesz siła wyŻsza..;] #5:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Hehe rozumiem Szajba rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1203 Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Całkiem ładna , ale jak dobrze pamiętam to szukałeś igły żeby nie było nic robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzybekSzczecin Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Åadna buda do działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jak już pisałem na sporcie, lakier do d... i ogólnie szału nie robi, ale znając Ciebie będzie kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Faktycznie wydaje się nie pierwszej świeżości, jednak domniemam że w Twoich rękach odzyska dawny blask. Będziesz rozbierał, żeby zobaczyć co tam się kryje pod kanapą, dywanem, itp? Dobrze zrozumiałem, że lakier będzie nowy, ale jeszcze nie zdecydowałeś jaki? M-technik 1 powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czpieniu1 Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Podłoga stan 4+ do poprawy kwadraty jeden już się rusza drugi jeszcze się trzyma ale też już go bierze poza tym wszystko ok. Właśnie wybebeszamy środek wraz z deską (popękana już leży druga na zamianę)więc zdjęcia podłogi itd też się pojawią za kilka dni jak znajdę chwilę wkrótce więc dahrek, poznasz odp na swoje pyt:) Kolor mi się podoba właśnie po tym jak zobaczyłem foty zmij auta :)Czekam co zmodzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 auto do projektu bardzo dobre , jak sprzedasz te e30 to powiesze Ciebie na suchej gałezi za jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Tak od tego zaczynamy deska i fotele już wyleciały w poniedziałek nagrzewnica i zrywamy dywany i wygłuszenia. Kolor póki co zostaje oryginalny lakier jest w stanie dobrym wymienię tylko klapę bo ma dużo dołków jak by ktoś na niej siedział i nie ma sensu tego naprawiać więc będzie druga i malowanie, dalej ogarnięcie kwadratów zabezpieczenie podłogi błotników itd usunięcie jakiś wad jak leciutko podgięty pas przedni przy halogenie,dołek na błotniku przód pod listwą i co tam jeszcze znajdziemy na koniec polerka całości nowe przewody hamulcowe, paliwowe i bak bo są w średnim stanie. Dużo aut ma koła zawiasy a pod spodem rdza tutaj chce,żeby było odwrotnie nadwozie w bdb stanie i dopiero jak będę miał jeszcze chęci to coś się wymyśli. Był pomysł zmiany koloru na czerwony lub biały ale szkoda jednak zwłaszcza,że jest w dobrym stanie i zgodny z vinem prędzej sprzedam to auto niż zmienię mu kolor bo ten mimo wszystko mi nie pasuje ale chce pobawić się w e30 bo lubię ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi