Swinia1992 Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam Auto kupilem 10 miechow temu ale jakos nie moglem sie zebrac do zalozenia tematu Po sprzedaniu szerokiej lampy postanowilem ze musze miec Wasacza , szukalem 2d ale trafila sie 4d w nieduzych pieniadzach ale tez nie idealna ... Silnik to M20B25 w niezlej kondycji , nie hamowany ale narazie nie mialem z nim zadnych problemow , chodzi ladnie i jezdzi tez przyjemnie Co do budy kolor to RoyalBlau Metalic byla walnieta napewno prawym przodem ale nie groznie bo nic wielkiego sie nie podzialo ,podluznice proste itd W dniu zakupu wygladala tak Tutaj Pare nowych pierdólek Puzniej nadszedl czas zakupu nowych oponek , zamiana pasa , nowy rozrzad i inne teile Nowe oponki falken 205/40 16 i zestaw fk -75/50 amory fk i mts technik tyl Wlecialy sprezyny fk -75 i -50 i nadszedl czas na kolo !! Felgi Azev A 4 x 9 cali rozmiar 16 kazda et 15 Tutaj po powrocie z Polerki i malowaniu Wnek na kolor nadwozia Przod prawie poskladany Tutaj juz po zlozeniu przodu itd Wlecialy dystanse po 5 mm na kazda oś Sory za jakosc zdiec ale na poczatkach byly one robione telefonem ;/ Tutaj po wymianie sprezyn na od Oplac Corsy obnizane lecz siedziala za nisko zdecydowanie nie bylo wgl jazdy harowałem katem nawet na prostej drodze .. I po Powrocie samochodu od lakiernika i blacharza bo buda byla cala malowana i podrabiana Wpadly rozporki przod tyl i ostatnie foty przed zima , niestety musialem uzytkowac Royala bo nie posiadam zadnego dupowozu Zakupilem Ori bbs na niezlym balonie z prawie nowym bieznikem na zime Rozpórki By Nakretka I zestaw do malego zabezpieczenia Lakieru ostanie foty przed zima Puzniej wymiana lampek Tablicy Zmiana klinow szyb przod i tyl I czarne Kierunki Tak sie prezentuje na setupie ziomowym Wiem ze was zasypalem zdieciami itd ale chcialem miec wszystko z glowy w jednym poscie i teraz beda dodowane nowe zmiany !! Aktualnie czekam Na gwint tyl By Dzidzius , Wydech koncowy Mg Motorsport i Komplet Wspomagania .Szukam tez bardzo niecierpliwie tylniego zderzaka w igla stanie ;/ Samochod jest robiony troche w stylu mieszanym Troche germana troche Klasyki ma byc nisko i szeroko lecz z zachowaniem chromow itd jak bedzie czas pokaze Pozdrawiam Dawid I jeszcze raz sory za jakosc fotek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoOkas Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 wszystko pięknie ładnie, ale zdjęć wnętrza brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E30 ROST Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 dołoze sie do okreselnie ze wszystko pikenie ładnie .ale pomalowanie wnek felg było błedem felgi za zdjeciach wygladaja jak hinole .... auto przeladne widze ze dzialasz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Powiem ci ze na zywo nie jest tak zle , ale na nastepny sezon wlatuje cos nowego narazie odpuszczam bo mam wazniejsze rzeczy do zrobienia ;p Bede Raczej colowal w futury bo rsow jest przesyt Mam pare fotek srodka szalu nie ma wszystko ory i do tego stare foty na dniach postaram sie wrzucic cos normalnego Tutaj Pare foty z lepienia dziury w podlodze . jak jedzilem gdy padalo zauwazylem ze z tylu pod wycieraczkami podloga robi sie cos mokra no ale myslalem ze musialo mi sie nalac jak mylem samochod ale po paru przejazdzkach na deszcu i zauwazeniu ze z przodu od strony pasazera robi sie to samo troche sie zaniepokoilem bo bylo coraz bardziej mokro .. Wziolem sie za wyciaganie wykladziny i sprawdzaniu co jest przeczyna .. Po zobaczeniu Wody i piasku troche sie przestraszylem , ale jak sie potem okazalo podloga jest w swietnym stanie poza ta jedna dziurka w prawym nadkolu ktora mi narobila takiego bandzaju Jedyny taki wiekszy nalot korozji Po chwilowym diagnozowaniu i laniu wody po samochodzie myslielismy ze jest zatkany odplyw od szybra ale gdy zaczelismy lac po nadkolu od srodka juz wszystko bylo wiadome , waska miala kiedys chyba mala przygode ktos musial w cos walnac od spodu i rozeszla sie troche blacha jedna od drugiej na laczeniu , zdarlismy konserwacje zaczolem grzebac i wywalilem srubokretem jeszcze wieksza dziure wyzej .. wycielismy skorodowany kawalek wspawalismy nowy na to podklad i masa uszczelniajaca i jest poezja Jak na te lata stan podlogi igla podejrzewam ze jakby nie to zdarzenie z prawej strony to nie bylo by prawie co robic wszystkie nawet najmniejsze nalotki korozji zeszlifowalem na to podklad SPokojnie wszystko juz wyczyszczone Wykladzina zostala wyprana , zlozylismy wszystko do kupy , przy okazji wymienilem wszystkie zarowki od podswietlenia deski bo duzo bylo popalonych i panel nawiewu bo mial zepsute pokretla ..wszystko juz chodzi jak nalezy .. srodek zlozony , zostalo mi jescze wyprac fotele i tylnia kanape pasy i narazie spokoj (nie mam narazie fotek po zlozeniu zapomnialem zrobic ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek89 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 wąska jest wąska daj znać jak ten gwint od Dzidziusia bo jak w końcu dojde u siebie do etapu zawieszenia będe musiał na coś sie zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentoss Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 spoko sie robi a kiere masz skad i kiedy kupowales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animalbmw Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 lisek89 gwint od dzidziusia jak zawsze jest profi. ja mam w swoim cabrio i jestem zadowolony. Swinia1992 sory za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio88 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 piękna wąska lampa wielkie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_W Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 wąski sedan wcale nie musi być brzydki, tutaj to widać fajne autko, nic tylko doprowadzić do bardzo dobrego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 wąska jest wąska daj znać jak ten gwint od Dzidziusia bo jak w końcu dojde u siebie do etapu zawieszenia będe musiał na coś sie zdecydować Wasko jest mowisz ? na tych kolach juz nic nie bede kombinowal przejezdze na nich ten sezon i sie bedzie myslec co dalej,z tego co wszyscy mowia to jest profi i kazdy poleca wiec zobaczymy byly 3 warianty twardosci do wyboru wiec spoko .. spoko sie robi a kiere masz skad i kiedy kupowales?? Kiere na allegro kupilem od kogos ze Slaska nie pamietam kiedy ale to bylo zaraz po kupnie samochodu a co ? Dzieki Wielkie za komenty czekam na nowe teile !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek89 Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 wąska jest wąska daj znać jak ten gwint od Dzidziusia bo jak w końcu dojde u siebie do etapu zawieszenia będe musiał na coś sie zdecydować Wasko jest mowisz ? na tych kolach juz nic nie bede kombinowal przejezdze na nich ten sezon i sie bedzie myslec co dalej,z tego co wszyscy mowia to jest profi i kazdy poleca wiec zobaczymy byly 3 warianty twardosci do wyboru wiec spoko .. Nie mówie że jest wąsko w sensie szerokości projektu tylko że wĄska jest wĄska w sensie lampa ja zawsze miałem słabość do e30stek w wąskiej i nie ujmuje tutaj szerokiej lampie ale ten tył wąsacza mnie powala na kolana, oczywiście bez żadnych dokładek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentoss Napisano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 wąska jest wąska daj znać jak ten gwint od Dzidziusia bo jak w końcu dojde u siebie do etapu zawieszenia będe musiał na coś sie zdecydować Wasko jest mowisz ? na tych kolach juz nic nie bede kombinowal przejezdze na nich ten sezon i sie bedzie myslec co dalej,z tego co wszyscy mowia to jest profi i kazdy poleca wiec zobaczymy byly 3 warianty twardosci do wyboru wiec spoko .. spoko sie robi a kiere masz skad i kiedy kupowales?? Kiere na allegro kupilem od kogos ze Slaska nie pamietam kiedy ale to bylo zaraz po kupnie samochodu a co ? Dzieki Wielkie za komenty czekam na nowe teile !! pozdro No bo sprzedalem taka niedawno i wygldala inetnycznie kazdy szczegolek(na zdjeciu widac ze z naklejki na kierownicy na rogu odchodzilo troche farby albo to tylko zludzenie;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Nie no ta juz dawno kupilem wiec to raczej nie ta wpinka juz jest nowa tylko trzeba teraz obszyc ta kiere i spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikulkaaa Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Bardzo ładna wąska, spróbuj sobie dokompletować jeszcze gałkę mt1 i środek niebieski ja sie usilnie strałam go pozbyć w swojej bo jakoś mi nie leży ale kwestia gustu Co do stanu blacharskiego nie jest tak źle u mnie podłoga była super ale za to błotniki były zjedzone Powodzenia w dalszym doprowadzaniu do stanu idealnego wąsacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam po krotkiej przerwie znalazlem chwile czasu na urlopie wiec wrzucam pare fotek z dostawy nowych czesci Nowy znaczek na klape , na ktory czekalem prawie miesiac;/ co chwile jakies problemy w ASO... Kompletne Wspomoganie Ori z e30 Nowa oslona nad nogi w igla stanie ) Od Kolegi z forum Pacher ... Potrzebuje pomocy bo nie wiem jakie tam maja isc kolki czy cos zeby zamocowac ta oslone od gory w te trzy dziury ... mam wsadzone jakies koleczki ale to nie sa napewno te a nie moge wgl tego znalesc na zadnej ze stron ... Bardzo bym prosil o jakas podpowiedz Ori Wygluszenie Maski Pare Pierdółek z Aso I Koncowy Kwas z Mg Motorsportu 2x70 mm Lecz koledzy sie pomylili i przyspawali koncowki pod ukosem nie w ta strone co trzeba zamiast w lewo koncowki szly w prawo , ale nie chcialo mi sie odsylac wydechu do nich spowrotem i oddalem u siebie do goscia co sie zajmuje takimi sprawami i wszystko jest juz tak jak byc powinno A tak wyglada juz po przerobieniu ) CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E30 ROST Napisano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 wydech fajniutki ... a plama z ich strony Wielka fajna sztuka ta Twoja wąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat944 Napisano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 hej, poczemu takie wielkie parury w tym tlumiku...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszczarn Napisano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Fajne auto i naprawdę dobrze wygląda na tych felgach. Myślę że jesteś zadowolony z moich felg:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
classic Napisano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdjecia ze stacji w pobiedniku? mega fajny stan i słuszny motor. Fajnie, że cała się ładnie w oryginale zachowała, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 hej,poczemu takie wielkie parury w tym tlumiku...?? Sa idealne , na samochodzie wyglad mega kocur Fajne auto i naprawdę dobrze wygląda na tych felgach. Myślę że jesteś zadowolony z moich felg:P:P Dzieki Wielkie A no z felg jestem zadowolony z jedna mialem problemy ale zostala naprawiona i powinno byc dobrze ale narazie nie mam jak sprawdzic bo niestety pogode mamy jaka mamy , a myslalem ze jak przyjade na urlop w marcu to juz bedzie slonecznie i bedzie mozna zarzucic letnie felunki a tu du...pa Zdjecia ze stacji w pobiedniku? mega fajny stan i słuszny motor. Fajnie, że cała się ładnie w oryginale zachowała, pozdro Tak stacja w Pobiedniku heh Stan jeszcze nie jest taki mega ale wiadomo nie jest to nowy samochod i potrzeba troche czasu i pieniedzy ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Tutaj jeszcze jeden fant na lato zeby ladnie wyrownac tyl z przodem Gwint by Dzidzius Emblemat i Nowa recznie skladana Antena na miejscu Wydech Tez :jum: :jum: :cla: :cla: Wspoma Na swoim miejscu przez pierwszy dzien nie moglem sie przyzwyczaic do prowadzenia i do tego lekkiego krecenia kiera ale teraz juz jest okej Bardzo przydatna rzecz Montaz Wygluszenia Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartiadams Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Idziesz do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a co to za rdza pod zderzakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinia1992 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 chodzi ci o rdze na dolnej czesci chromu zderzaka ? czy o uchwyt ktory mocuje zderzak do pasa ? nie chce mi sie tego robic bo tylni zderzak jest do wymiany wiec odpuscilem sobie narazie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodawid Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 idziesz ostro do przodu -podziwiam upór i determinacje ciekawe jak bedzie wyglądała na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi