piti Napisano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Auto naprawdę fajne i te koła, wszystko tworzy spójną całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 wiecej zdjęć :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e32maciek Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 mam takie w większych rozmiarach https://www.facebook.com/pages/Maciej-Gliński-fotografia-motoryzacyjna/643079382403446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Mi również auto niesamowicie się podoba. Koła nie do końca w moim guście ale zawsze coś innego a cała reszta rewelacyjna. P.S. Paski mkowe na fotele masz 4x przednie tył jest krótszy. A druga sprawa ASO teraz daje du** i źle je wykonuje bo paseczki powinny być na środku listwy a jak widać są z boku ostatnio odesłałem im komplet bo właśnie takie mi przyszły. Hubertowi jak zamawialiśmy były jeszcze OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Fajna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonek Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 przesliczna e30 szkoda ze sprzedalem swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaJFeR Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Obrazek chyba wypadałoby to wymnożyć x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaguar Napisano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 male co nieco https://vimeo.com/133543495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Spoko, że odgrzałeś kotleta, który jednak nadal rusza się na talerzu! Świetnie widzieć, że auto żyje i ma się dobrze Ale dokładka przednia jest do kitu... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaguar Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Wrzucam pare fotek. Pozdrawiam animalbmw dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Fotki nie fungują, przynajmniej mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feli007 Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 piekne autko, lekko ale i ze smakiem dobrane dodatki weselne, nic tylko patrzec na fotki i podziwiac dokladka nawet pasuje i przynajmniej wyrozniasz sie na tle innych czarnych E30 z m-tech'em p.s. spoznione gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi