Michaś 523i Napisano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 3 godziny temu, Sopel94 napisał: Wlatuje motor ze stajni M i nowe tacho ? Ta. Ale tu nie spamujemy MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Troche dzis polatałem e36 to i cos tam sie pstrykło W dalszym ciagu czekam na nowy air box Wszystko jakos sie przeciąga no ale cóż trzeba czekac zdanek, goryl, Cholo i 11 innych dodali reakcje 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 E36 tez ostatnio troche rozkopałem poniewaz zaczeły sie lekkie problemy z tym itb i powoli dochodziłem co jest nie tak i z kolegą doszlismy ze winowajca moze byc adapter który zamiast byc zrobiony z aluminium zostal wydrukowany Tak wiec czekam na zrobienie nowego adaptera i pózniej bede finalnie wszystko ustawiał Wymieniłem tez nową podstawe filtra oleju Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Hym to nie wiedzieli że takie coś ma być z alu że sobie wydrukowali ?! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Jak robiłem silnik to był z alu i nie było z tym problemu pozniej jak oddałem na podłoge to podmienił na ten drukowany o czym nie byłem swiadomy Scythe i Bartek.P dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 To nie przyjemna sytuacja..tym bardziej że zostawiłeś ta 2 walizki kasy ehhh Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Dokładnie Teraz z tym itb musze radzic sobie sam ale wszystko jest dla ludzi i nie taki diabeł straszny na jakiego wyglada Ale ustawianie tego itd. To jest bardzo ciezkie na szczescie mam juz od tego fachowca MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Troche czekałem na nowy adapter ale juz jest i auto poskładane Jutro wsadze sterownik i zobacze jak bedzie Lelek, DERO, Thepiekarz i 6 innych dodali reakcje 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 No i temat opanowany goryl, MAREK GERMAN, dejw i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Pięknie szkoda tylko że trzeba było sprzątać po fachowcach ehhh Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1505 Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca pozwolę zadać pytanie czy piasty topran zdały egzamin czy nie polecasz zakupu piast tej firmy? Tego samego producenta sa także z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 14 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Nic im nie jest jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1505 Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca ok własnie tez zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 27 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września E36 ma się ok więcej stoi niż jeździ ale raz na jakiś czas ją przepalam Na zimę będę demontował przód ponieważ muszę pomalować zderzak i nosek to przy okazji dopracuje spasowanie przodu Lelek, Thepiekarz, MAREK GERMAN i 1 inny dodali reakcje 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 27 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września Klasyka german style , pięknie , bravo Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 4 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października To był zawsze wzór do naśladowania! Piękne jest to cabrio! gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 2 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada W tym roku e36 zrobiłem 1300km i porą na zimowanie i lekkie poprawki Żeby nie było że nic się nie dzieje michaal19995, Thepiekarz, kamils13 i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada CO TY TAM ku*** POPRAWIASZ? XD Wypych, Blitz, Scythe i 4 innych dodali reakcje 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 21 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada Zawsze coś się znajdzie do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi