Skocz do zawartości

[e30] Miro - Wąska

Miro

Rekomendowane odpowiedzi

Z nudów wrzucę auto do galerii. Raczej powinno być w top serii ale tam nie da się zakładać tematów więc niech ktoś przerzuci 8) Jakiś czas temu siedziałem sobie przy kompie przeglądając e30 i ktoś właśnie wystawił oto te auto... Wyświetleń było zaledwie 3 więc w samochód i jazda do Pabianic. Chyba się opłacało, bo znaleźć wąską w dobrym stanie blacharskim za nieduże pieniądze jest ciężko. Ta igiełką nie jest bo reparaturki trzeba zrobić i lekko dostała w prawy tylny róg. Ale to jest do zrobienia. Auto w ory lakierze.

20121021523.jpg

Błotniki nigdy nie zdejmowane :)

20121020522.jpg

38538896.jpg

20987529.jpg

78378221.jpg

18435670.jpg

93262426.jpg

47060400.jpg

73061521.jpg

Miejsca do zrobienia:

79037282.jpg

79355389.jpg

21130775.jpg

70008762.jpg

No i przepiękne wnętrze hehe

20121021542.jpg

20121021543.jpg

20121021545.jpg

20121021546.jpg

Na dzień dobry musiałem wymienić nagrzewnice i masę elementów wnętrza żeby przypominała e30 :) I przywiozłem fajne wnętrze pasujące klimatem do wąskiej lampy, a w zeszłym tygodniu przytargałem klimę :)

20121028555.jpg

77482548.jpg

24948801.jpg20121205620.jpg

20121205621.jpg

Na wiosnę zrobi się blachę jakieś m52 pod maskę zawias 5x120 ogarnąć tą klimę i będzie czym jeżdzić gdy rozbiorę M-techa

pozdro

wally, Szeroka jak najbardziej a e34 sprzedana ale lata u nas po okolicy :mrgreen:

Starzy wyjadacze nie chodza na emeryture.

Ostatnio w modzie jest wychaczanie okazji więc czemu mam być gorszy heh

Aha no i powoli zbieram graty na 5x120. Zwrotnice i magiel z e36 już jest.

20120929448.jpg

Pozdro

dzięki, jak coś to jeszcze będę pytał.

kumpel na podobną e30 sedan wąska lampa, udało mu się naprawdę ładniutką trafić, tylko muszę go jeszcze nagadywać, żeby bardziej w wygląd zainwestował :P póki co 2.8 siedzi, teraz 5x120 trzeba kompletować no i może w stronę świstu spod maski :P

Ja bym zostawił jak jest! Tylko RS i gleby więcej :twisted: LOOOOOOOOL

A tak na serio to dobrze zacząłeś galerie, spodziewam się takiej samem liczby fotek z renowacji w każdym poście;)

W brew pozorom będzie kupe roboty z blacharką.

pozdro

jaki plan na auto?Bo o ile pamietam to mt2 miało pozostać fabryką jednak. Więc co, tutaj swap i ogniowóz? Ciekawe posunięcie ;)

Odpowiedz w pierwszym poście na samym dole :wink:

Tony., z blachą nie będzie tak żle ale zastanawiam się czy nie malować całej...

Ehh dlaczego ja nie potrafię kupić innego samochodu tylko te e30 :mrgreen:

Pozdro

Pozdro

Miro, na tyle razy ile ja sobie powtarzałem że "Już nie" , na tyle samo wychodziło " a jednak znowu" Choc udało mi sie tez jakies e32 na podwórku udomowic ale to nie to. Jest jak kornik na e30, czyli niechciana :mrgreen::mrgreen:

PS. Kurde zimno na dłubanie :evil:

Pozdro

Miro, na tyle razy ile ja sobie powtarzałem że "Już nie" , na tyle samo wychodziło " a jednak znowu" Choc udało mi sie tez jakies e32 na podwórku udomowic ale to nie to. Jest jak kornik na e30, czyli niechciana :mrgreen::mrgreen:

PS. Kurde zimno na dłubanie :evil:

Bono o e30 nigdy się nie zapomina :mrgreen: e32 nie polatasz tym po torze :mrgreen:

Ja już wiem że będzie gruba wąska z niej... z takim asortymentem jaki ma Miro będzie mega :mrgreen::twisted:

p.s. Gruba wąska , niby przeczy samemu Sobie ale dobre ! :D

Ja już wiem że będzie gruba wąska z niej... z takim asortymentem jaki ma Miro będzie mega :mrgreen::twisted:

Czy ja wiem. Raczej ma to być auto do sprawnego przemieszczania się gdy będę robił M-techa. Chociaż na nowo coraz bardziej wciąga mnie wąska lampa heh Dawno temu...

waska.jpg

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...