Miro Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Z nudów wrzucę auto do galerii. Raczej powinno być w top serii ale tam nie da się zakładać tematów więc niech ktoś przerzuci Jakiś czas temu siedziałem sobie przy kompie przeglądając e30 i ktoś właśnie wystawił oto te auto... Wyświetleń było zaledwie 3 więc w samochód i jazda do Pabianic. Chyba się opłacało, bo znaleźć wąską w dobrym stanie blacharskim za nieduże pieniądze jest ciężko. Ta igiełką nie jest bo reparaturki trzeba zrobić i lekko dostała w prawy tylny róg. Ale to jest do zrobienia. Auto w ory lakierze. Błotniki nigdy nie zdejmowane Miejsca do zrobienia: No i przepiękne wnętrze hehe Na dzień dobry musiałem wymienić nagrzewnice i masę elementów wnętrza żeby przypominała e30 I przywiozłem fajne wnętrze pasujące klimatem do wąskiej lampy, a w zeszłym tygodniu przytargałem klimę Na wiosnę zrobi się blachę jakieś m52 pod maskę zawias 5x120 ogarnąć tą klimę i będzie czym jeżdzić gdy rozbiorę M-techa pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 temat do ogarnięcia i bd dobre e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Miro Ty wariacie. Ciekawy okaz... Zycze ogarniecia tematu. Szeroka i touring ciagle na stanie? Ps.jakby Ci sie klimka do e30trafila kiedys mialbym nabywce. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Na pierwszy strzał z oka widać,że wąska do zrobienia. Dobrze,że to stary poczciwy wąsacz Życze powodzenia w doprowadzaniu do pożądanego stanu. Na pewno będe śledził ten temat Pzdr Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bono Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Starzy wyjadacze nie chodza na emeryture. 3mam kciuki za to auto. Na wiosne upalamy na Bemowie na dwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 wally, Szeroka jak najbardziej a e34 sprzedana ale lata u nas po okolicy Starzy wyjadacze nie chodza na emeryture. Ostatnio w modzie jest wychaczanie okazji więc czemu mam być gorszy heh Aha no i powoli zbieram graty na 5x120. Zwrotnice i magiel z e36 już jest. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_61 Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 jak to jest z tym maglem? pasuje on do e30 bez wspomy na strzała? czy trzeba użyć młotka do montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zakładasz krzyżak od wersji ze wspomaganiem i zakładasz magiel od e36. Pod mocowania musisz dać podkładki czy tam tulejki jak zwał tak zwał. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_61 Napisano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 dzięki, jak coś to jeszcze będę pytał. kumpel na podobną e30 sedan wąska lampa, udało mu się naprawdę ładniutką trafić, tylko muszę go jeszcze nagadywać, żeby bardziej w wygląd zainwestował póki co 2.8 siedzi, teraz 5x120 trzeba kompletować no i może w stronę świstu spod maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony. Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ja bym zostawił jak jest! Tylko RS i gleby więcej LOOOOOOOOL A tak na serio to dobrze zacząłeś galerie, spodziewam się takiej samem liczby fotek z renowacji w każdym poście;) W brew pozorom będzie kupe roboty z blacharką. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 jaki plan na auto?Bo o ile pamietam to mt2 miało pozostać fabryką jednak. Więc co, tutaj swap i ogniowóz? Ciekawe posunięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 jaki plan na auto?Bo o ile pamietam to mt2 miało pozostać fabryką jednak. Więc co, tutaj swap i ogniowóz? Ciekawe posunięcie Odpowiedz w pierwszym poście na samym dole Tony., z blachą nie będzie tak żle ale zastanawiam się czy nie malować całej... Ehh dlaczego ja nie potrafię kupić innego samochodu tylko te e30 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bono Napisano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ehh dlaczego ja nie potrafię kupić innego samochodu tylko te e30 Pozdro Miro, na tyle razy ile ja sobie powtarzałem że "Już nie" , na tyle samo wychodziło " a jednak znowu" Choc udało mi sie tez jakies e32 na podwórku udomowic ale to nie to. Jest jak kornik na e30, czyli niechciana PS. Kurde zimno na dłubanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbaaa Napisano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 garaż koza rura i ogień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobson Napisano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Miro cały czas się zastanawia co ma z tego być...asz dojdzie do wniosku że będzie driftowóz..hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike92 Napisano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pewne jest tylko jedno Będzie coś konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deeste Napisano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ehh dlaczego ja nie potrafię kupić innego samochodu tylko te e30 Pozdro Miro, na tyle razy ile ja sobie powtarzałem że "Już nie" , na tyle samo wychodziło " a jednak znowu" Choc udało mi sie tez jakies e32 na podwórku udomowic ale to nie to. Jest jak kornik na e30, czyli niechciana PS. Kurde zimno na dłubanie Bono o e30 nigdy się nie zapomina e32 nie polatasz tym po torze Ja już wiem że będzie gruba wąska z niej... z takim asortymentem jaki ma Miro będzie mega p.s. Gruba wąska , niby przeczy samemu Sobie ale dobre ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ja już wiem że będzie gruba wąska z niej... z takim asortymentem jaki ma Miro będzie mega Czy ja wiem. Raczej ma to być auto do sprawnego przemieszczania się gdy będę robił M-techa. Chociaż na nowo coraz bardziej wciąga mnie wąska lampa heh Dawno temu... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wonska w pasie, dobrze pcha się, a jak powalczymy to i odpychać się bedzie też dobrze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 heh Dawno temu... obiekt pożądania - i te historie..."miro był, na 3cim trakcje tracił" "z Mirem we 4ech na pokładzie na rondzie bokiem" hehe mi się podobają filmiki z Twierdzy ex wońskiej gdzie RS kreci się jakby stał pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 To tak dla potomnych od Pana Youtuba Jak będzie jak dawniej to będzie MIĘTOWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbaaa Napisano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 przygladajac sie tej budzie, mozna sie pokusic o serio gruby projekt, z tego co pokazujesz to serio zdrowizna, wjechac z nowym tylnym błotnikiem plus druga reperaturka i bardzo nie ma sie do czego doczepić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmeichel-lord Napisano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jak to auto wyjdzie na ludzi to pełen szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 spotkałem auto z włascicielem ok północy w kolejce po %%% dobrze to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Mirek zabrał ode mnie uszkodzone lampy z polftowej e39... Podobno przez zimę wydłubie ringi i spasuje do reflektorów wąskiej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi