Rybka Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Aha, było by miło jak by mi tu jakiś admin trochę posprzątał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Kto od miecza wojuje od miecza ginie... /Bez OT/ Rybka spodziewales się takiego zamieszania:D Sory za post pod postem ale tak, spodziewałem się bo zawsze jak coś się ciekawego dzieje w temacie to wiadome ze będą różne opinie , nic w tym dziwnego. Tylko szkoda że na takiej spinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Skad Ty mozesz wiedziec na co mnie stac prosty chlopaczku buaahahahahaha! Na co cie stac? Na kebaba po kims zrobionego i mieszkanie u mamusi? Prostak! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Z komórki nie mogę ale jak wrócę z wakacji to chyba Dahrka wyślemy na nie. Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arass Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dzieki Bartas za bana a nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 powinienem jeszcze teraz walnąć Ci sztukę za SPAM. Nie masz nic do powiedzenie w tym temacie- to nie mów. Tak samo dahrek. Jak jest problem to zaraz jeden i drugi zrobi sobie wakacje od forum powiedzmy na miesiąc - ten patent zawsze działał. Kolejne posty nie na temat będą nagradzane takimi właśnie wakacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 To się nawyprawialo Będziesz coś działa z boczkami czy tak zostają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Buciek czemu miał bym z nimi coś robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tak pytam z Ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ullla llaa taka afera o nitki połączenie kolorystyczne - piękne na szyciu się nie znaju i mi to się podoba wykonanie mam nadzieję że kiedyś obmacam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arass Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Mam rozumieć że ja dostaje 3 ostrzeżenia a ten który mnie od prostaków itd nie dostaje? jak to tam może być ? chciałbym to wiedzieć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazunio Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Awanturę chyba czas skończyć. Było śmiesznie, później niesmacznie a teraz zaczyna być żenująco... Jeden krzywy ścieg mocno nawywijał w tym temacie. Bo reszta wygląda co najmniej dobrze. Kolor rzeczywiście przypomina Kretowy i fajnie kontrastuje z budą. Ps.warto pomyśleć o przeszyciach na boczkach ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Sorry Rybka za to OT w Twoim temacie. Napisze dokladnie co mysle. Obszywal Ci pewnie srodek ten sam co Gamkowi i Smyrkowi a ta robote widzialem na zywo i jest to zrobione naprawde bardzo dobrze. Kolor u Ciebie jak pisalem indywidualny i sie broni, najbardziej jednak przeszycie boczkow gryzie troche w oczy. Tyle z mojej strony i jeszcze raz sorki za OT. Pozdrawiam. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Rybka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Sorry Rybka za to OT w Twoim temacie. Napisze dokladnie co mysle. Obszywal Ci pewnie srodek ten sam co Gamkowi i Smyrkowi a ta robote widzialem na zywo i jest to zrobione naprawde bardzo dobrze. Kolor u Ciebie jak pisalem indywidualny i sie broni, najbardziej jednak przeszycie boczkow gryzie troche w oczy. Tyle z mojej strony i jeszcze raz sorki za OT. Pozdrawiam. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Chłopy.....Ja na prawdę nie mam nic do komentowania wnętrza. Co do boczków to, mogło być lepiej ale tragedii nie ma . Ale nie o tym mowa ....Gamkowi obszywał kto inny, u Smyra nawet nie wiem kto ale raczej nie ten gość co mi. Jak już wcześniej pisałem każdy ma tu wyrazić swoje zdanie, swoją opinię ale Pany nie w ten sposób Generalnie to poza tym że swoją przepychanką zaśmieciliście mi temat to nic do was nie mam więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 smyrowi i mi obszywala firma Interior car desing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Oglądałem fotele jak jeszcze były w stanie srednim. A gąbki to też robili od nowa, jak to wyglada? Długo czekałeś na obszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Piękne tylko szkoda że przeżyć na boczkach nie ma. Acz kolwiek jest super. Jakie teraz plany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Oglądałem fotele jak jeszcze były w stanie srednim. A gąbki to też robili od nowa, jak to wyglada? Długo czekałeś na obszycie? Gąbki uzupełniał, ale nie było dużych ubytków. Przez co fotele nie są napompowane. Czekałem nie cały tydzień Jakie teraz plany?? Się okaże, planów jest dużo ale co na pierwszy ogień to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2015 No to trochę ujęć z GF. Było jak zawsze mega grubaśnie, choć z piątkowej nocy nie wiele co pamiętam adas0991 i Bemben dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chelseatheblues Napisano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2015 KOSA wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADI OZ Napisano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2015 prezentuje się konkretnie niebieskie parówy czepiały się już naklejki na lampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2015 prezentuje się konkretnie niebieskie parówy czepiały się już naklejki na lampie Naklejka na lampie to tylko chwilowy temat, taki geścik dla Dave'a za wlepy i koszulkę które to przyszły do mnie z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEBASTIAN29 Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2015 auto kozak z zlotu na zlot coraz bardziej germańsko wygląda.... proszę tylko Åukasz o jedno SZPERA SZPERA SZPERA, nie wiem jak Wam ale mi się za bardzo nie podobało jak te 200 konne skrzaty paliły gume na jedno koło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Seba idzie zima więc parę rzeczy się w niej znowu zmieni, w kwietniu juz będzie upalac na dwa buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELIOT Napisano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Piękny nakład pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Aaa tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi