Hubert Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Więc tak ponad miesiąc temu kupiłem tego gruza Beemka jest z szwajcarii , niestety lekko uderzona . Nie bede się za dużo rozpisywał bo wszystko widać na fotkach . rozkodowany vin : Numer podwozia WBADC710700643717 Kod typu DC71 Typ 535 I (EUR) Typoszereg E E28 () Seria 5 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M30 Pojemność skokowa 3.50 Moc 0 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181) Tapicerka ANTHRAZIT (0257) Data prod. 1986-09-01 Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM S400A SLIDING SUNROOF MANUAL S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW S485 RECARO-SITZE FUER FAHRER+BEIFA S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE S680A MANUAL AERIAL S687A RADIO PREPARATION S825A Schweiz-Ausfuehrung S935 M-TECHNIC ALUGUSSRAD TRX 220 5 z wyposażenia jak widac to tylko recaro i szyberdach fotki zaraz po przyjezdzie po dom oczywiscie odrazu zaczełem zbierać teile nowe lampy hella , kierunki i halogeny zkw całe nowe zawieszenie , amory b8 , spiringi kaw -85/40 kierownica drewniana momo z klaksonem alpina nowe kliny i uszczelka bagażnika wygłuszenie przedniej maski i uszczelka i na deser tego czego nie mogło zabraknąć to by było na tyle , prace powinny ruszyć niedługo i myśle że wyrobie się na nastepny sezon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hubert przez te twoje RSy to ja prawie wątrobe straciłem , a serce to do dziś mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dobrze, że jeszcze jedno auto na sindi się pojawiło w tym roku, bo bieda straszna, nic nowego nie powstaje Trzymam kciuki, bo wiem jak chciałeś mieć ten model, a DIXI zawsze miał fajne sztuki. ps. Wykupił pół inter cars'u, burżuj pierdzielony. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Noo w końcu... Gratulowałem Ci zakupu więc juz więcej nie będę... wymaga trochę pracy ale jak każda. W sumie wiadomo, ze będzie kosić - czekam aż to poskładasz do kupy. Rozumiem ,ze wnętrze będzie obszywane? Widać ,ze na sezon 2013 wiele nowych aut się pojawi - i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Noooo niezła, ale roboty co nie miara. Trzymam kciuki, bo samochód z ogromnym potencjałem, Wiem, że wymodzisz piękną sztukę z tego, graty już pozbierałeś extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczken16 Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 O kurde dobry bedzie projekt czekam na kolejny UP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeorts Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ostro do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 no ladnie panie.duzo pracy Cie czeka ale dasz rade.dobre fanty zbierasz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
landcar Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ladna sztuka powstanie i do tego m535i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ale złomek fajny- i od razu widać zawodowe podejście do tematu- graty są tylko działać- powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabol Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nooooo Mordeczka, będzie grubo!!! Nie jest taka zła! m- technic widze, ze juz jest, recaro i serducho również zacne Pogratulować zakupu, i czekam na upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
high-tech Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hubert, podobno miałeś ten sam problem z reksiem, co my kiedyś ze swoim??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordobmw Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Super e28 cały czas mi się marzy gratuluje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hubert, podobno miałeś ten sam problem z reksiem, co my kiedyś ze swoim??? Obrazek pozdro ano miałem , wieczorkiem wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 bardzo fajna gratki i czekam na to co z nią zrobisz. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatandre Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No elegancik. To auto czeka swietlana przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Sam fakt, że jest to wersja M, to od zaraz mobilizuje do działania Lecz widać, że pracy będzie dużo, a więc powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brilliantrot Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No Hubercik coś czuje że będzie grubo patrząc już na sam początek że fajne teile powodzonka Mordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJSU Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ulala ! Na dzień dobry z grubej rury i sterta gratów Ciekawy jestem jak to wyjdzie no i wreszcie coś innego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Na pierwszy rzut oka widac ze szykuje sie gruby projekt. Auto ma swoja klase. Bardzo ladny woz ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucharz Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ale już nie napisał kto go namówił na wycieczkę do Gdyni, no chamstwo po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 działaj , działaj ..powodzonka ...ślicznie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORS Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A miało nie byc fot a tu prosze! Jest na co patrzec! Wiem z pewnego źrudła że będzie konkretnie robione i plany są zacne! Czekam na dalszy rzwój prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzytwa Napisano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hubert, ale do***ałes z tym E28 Czuje że bedzie co opijac w Tarnowie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no w koncu porzadny woz ze szwajcarii a nie jakies tam niemieckie wypierdki czekam z niecierpliwoscia bo cos czuje ze bedzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi