tomcat944 Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hej, pozostanie jeszcze przemalowac na bialo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feli007 Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moim zdaniem nadaje sie na temat wyzej! przenosic do PD!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenny Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 środek bardzo fajny,auto prezentuję się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat944 Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hej, widzialem auto na zywo jakies kilka godz temu i te reflektory nie do konca mi leza, jakos ta folia do mnie nie mowi... jednak co ori black helga to ori... a tak ogolnie to top zustand i rewelacyjnie to wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animalbmw Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 albo grubo albo wcale znajac Matysa jeszcze pewnie wleca ori BH tylko kwestia dobrej ceny i bdb stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hej,pozostanie jeszcze przemalowac na bialo... Niestety muszę Cie zawieźć biała mi się nie podoba Kamil mordo Przcież BH są oryginalne, nawet wyżej jest zdjęcie z bliska, co Wy Tomkowi chodzi o folie, a ona zostaje, ma być szatan, a nie du** Dzięki bardzo chłopaki za pozytywne opinie, to motywuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawul Napisano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zacna sztuka ! I na prawde TOP ZUSTAND w serii wyglądała malinowo ! Po modach również duży plus podoba mi sie niezmiernie ! Ile dałeś za wnetrze jeśli mogę spytać ? Bo ostatnio licytowałem takie tylko szare na aukcji i odpusciłem a nie wiem czy dobrze zrobiłem (spać nie mogę teraz ) Dobra sztuka na prawde ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat944 Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 hej,pozostanie jeszcze przemalowac na bialo... Niestety muszę Cie zawieźć biała mi się nie podoba ... nie znasz sie Mlody, biale sa najlepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emo320 Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 bardzo ładne auto ,tylko brakuje większego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek89 Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 bardzo ładna! popatrzyłem chwile na te repliki RSów i powiem że nawet dobrze to wygląda może sam takie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Zacna sztuka ! I na prawde TOP ZUSTAND w serii wyglądała malinowo ! Po modach również duży plus podoba mi sie niezmiernie ! Ile dałeś za wnetrze jeśli mogę spytać ? Bo ostatnio licytowałem takie tylko szare na aukcji i odpusciłem a nie wiem czy dobrze zrobiłem (spać nie mogę teraz ) Dobra sztuka na prawde ! ) Odpowiedź na PW hej,pozostanie jeszcze przemalowac na bialo... Niestety muszę Cie zawieźć biała mi się nie podoba ... nie znasz sie Mlody, biale sa najlepsze... Biały za bardzo powiększa.. Ja wole zgrabną E30 A tak po za tym, to Mateusz jestem bardzo ładne auto ,tylko brakuje większego silnika Powiem Ci kolego, że do powolnego toczenia się po naszych drogach w zupełności wystarcza Tym bardziej, że sam dźwięk M20 robi swoje bardzo ładna! popatrzyłem chwile na te repliki RSów i powiem że nawet dobrze to wygląda może sam takie kupie Po pierwszym sezonie jestem mega zadowolony z tych kół, poza tym wrażenia dużo gorszego nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartiadams Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Tym bardziej, że sam dźwięk M20 robi swoje O tak Bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawul Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Matys_, Powiedz mi czy kombinowałeś cos z kierownica zeby zalozyc ? Czy juz miales taka ? Bo ja u siebie mam ori z poduszka cos jak w e34 szly a chce tez z MT wsadzic a teraz mam dylemat czy do wejdzie bez problemu czy wielokliny sie roznia cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Matys_, Powiedz mi czy kombinowałeś cos z kierownica zeby zalozyc ? Czy juz miales taka ? Bo ja u siebie mam ori z poduszka cos jak w e34 szly a chce tez z MT wsadzic a teraz mam dylemat czy do wejdzie bez problemu czy wielokliny sie roznia cos ? Miałem klasyczny ster, tak jak na stronie wcześniej A teraz jest mała oryginalna MTech2 Tylko, że u mnie nie ma poduszki, więc nie mam pojęcia jak to się ze sobą pokrywa. Ja jedynie zdjąłem starą kierownice i założyłem nową, musisz popytać chłopaków z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Nadeszły małe zmiany, dorwałem oryginalne obrysówki z wersji USA. Szybkie czary mary i już wszystko siedzi, tak jak powinno Kierownik sprawdza jak postępy prac Dla spostrzegawczych Na dniach dojdzie jeszcze parę zmian oraz czekam aktualnie, aż koła będą do obioru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feli007 Napisano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 ladnie z tymi obrysowkami USA powiedz mi czy policja sie nie czepia przednich swiatel? mam na mysli folie, nie mowia ze za ciemne lampy? mody na +, czekam na zdjecia RSow po polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stammek Napisano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 A jak dla mnie to te obrysowki popsuły całą zajebistość tego wozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 ladnie z tymi obrysowkami USA powiedz mi czy policja sie nie czepia przednich swiatel? mam na mysli folie, nie mowia ze za ciemne lampy? mody na +, czekam na zdjecia RSow po polerce Kontroli było dużo, a na lampy nigdy jeszcze nie zwrócili uwagi. Przejrzystość przez folie to 97%, więc nie ma tragedii A jak dla mnie to te obrysowki popsuły całą zajebistość tego wozu Dzięki za opinie, ile ludzi tyle gustów. Jak dla mnie jest to odskocznia od większości wyglądu obecnych projektów. Ale dzięki, że wóz w miarę za***isty Jak się spotkamy w tym roku na zlocie culstylu w Wilczych Laskach to można by było ustawić się na sesje, wreszcie dwie szare mysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stammek Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Jak się spotkamy w tym roku na zlocie culstylu w Wilczych Laskach to można by było ustawić się na sesje, wreszcie dwie szare mysze Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ranty spolerowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manius991 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 dawaj foty za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feli007 Napisano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 no no, teraz jest shine zdjecia za dnia prosimy! tylny zderzak tak wypolerowany jest ze sie swiatla odbijaja jak w lustrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys_ Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No i teraz dochodzimy do zlotu w Rothenburgu, którego uważam za bardzo udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazunio Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 widzialem na Rothen - bardzo fajne coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manius991 Napisano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 podoba mi się strasznie te Twoje E30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi