Bartek.P Napisano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja Bez tego zderzaka też dobrze wygląda Do zobaczenia na GF MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja Lecimy sobie dalej Jednak rozkleiłem lampy i podmienilem klosze , cyk po nocce z roboty W chacie sobie je przygotowałem papierkami Niestety polerka nie odpaliła i musiałem je przelecieć padem i wkrętarka ehhh niestety nie byłem zadowolony z efektu więc kumpel co mi i tak je oklejal to przeleciał swoją Folia już siedzi ppf ochronny Nowy Ori znaczek No i mycie i lekkie odświeżenie , ranty plus plastiki na silniku Także to by było na tyle widzimy się na Chotowej Pozdro Rybka, Tomajx6m, Bartek.P i 10 innych dodali reakcje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 5 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Auto znów gościło na GF Chotowa, 10lat już z Wami mordy tam , plus 2 lata u Szeryfa Kilka fotek A tutaj miła niespodzianka, za to wszystko jestem z Wami tyle lat i to jednym autem , dziękuję Pozdro Bartek.P, Espinoza, Matisek1991 i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacoo Napisano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca Jako że pierwsze foty powypadały to możesz zrobić takie zestawienie jak fura wyglądała w każdym roku na gfie MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 6 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca Mam gdzieś początek ale żeby to wszystko przywrócić to chyba z tydzień bym walczył z nimi hehe Tak wyglądał w dniu zakupy Ori 325ti Pozdro Thepiekarz, ogo2103 i Tomajx6m dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca Kilka fotek z GF od chłopaków image upload Pozdro dejw, atos1987, DzikuCMS i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca Wogóle się przez te lata nie zmieniła MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca Tyle lat ...a auto wciąż reprezentuje Elite.Szacun byku.Tylko życzyć sobie tej wytrwałości i dbania o detalale. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 14 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca Koła zimowe zostały odnowione w całości , czarny połysk w proszku , robota ogień ! Pozdro Tomajx6m i DzikuCMS dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 14 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca Osobiście czarne felgi mi się nie podobają, jak dla mnie zmiana na minus mimo że to są zimowe koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 16 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca Każdy ma swoją wizję na auto , no i każdemu nie dogodzisz, miałem już zimówki w czarnym połysku i dla mnie byl wtedy kozak dla tego poszedłem w ten odcień stalówek hahaha Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Melo na Molo to był zlot, którego każdy zapamięta z obecnych , klimat , ludzie, auta i dobre serca ludzi Pozdro JACHU, DERO, Tomajx6m i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 14 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września W dniu 14.07.2023 o 23:10, MAREK GERMAN napisał: Koła zimowe zostały odnowione w całości , czarny połysk w proszku , robota ogień ! Pozdro chyba jedyny projekt elite który ma komplet kół ziomowych MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi