gamek2 Napisano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego Ladnie działasz MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Mega robota. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Taka dziś pizza przyszła zdjęcia za darmo Lecę pomału dalej , węże w oplocie są Pozdro Czuczu, gamek2 i Oleeek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego Lecimy dalej , materiał na słupki z firmy DiK skóry ze Swarzędza od Sakiego Pozdro Bartek.P, PaatrykŁMŻ, Thepiekarz i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Auto dzisiaj trafiło do mojego kumpla co prowadzi detailing , miał wyczyścić i zakonserwować cały przód , zdjąć nadkola płyty wszystkie itp itd Jestem mega zaskoczony i zadowolony , na ta chwilę nie trzeba nic robić z grubsza konserwacja, została nałożona powłoka od kocha i tyle , zero rdzy czy tam oznak korozji Teraz możemy wymieniać elementy zawieszenia, które czekają i tyle Pozdro JACHU, Bartek.P, gamek2 i 4 innych dodali reakcje 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 41 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Auto dzisiaj trafiło do mojego kumpla co prowadzi detailing , miał wyczyścić i zakonserwować cały przód , zdjąć nadkola płyty wszystkie itp itd Jestem mega zaskoczony i zadowolony , na ta chwilę nie trzeba nic robić z grubsza konserwacja, została nałożona powłoka od kocha i tyle , zero rdzy czy tam oznak korozji Teraz możemy wymieniać elementy zawieszenia, które czekają i tyle Pozdro Też robiłem u siebie taki zabieg, satysfakcję miałem ogromną po tym jak wyczyściłem całe nadkola itp. Świetna robota! MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego @MAREK GERMANKOCH robi robote..Zdrowa buda w e46 to już rzadkość,a u Ciebie jak fabryka. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekK Napisano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 15 godzin temu, Tomajx6m napisał: @MAREK GERMANKOCH robi robote..Zdrowa buda w e46 to już rzadkość,a u Ciebie jak fabryka. Nie przesadzaj e46 trzyma się dobrze chyba nie widziałeś 5letnich Japończyków to dopiero tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca Pogoda słaba ale jeżdżę , nie ma lekko ze mną hehe Będzie dla Synka jak podrośnie skala 1:18 , co ciekawe jest prawie identyczny jak mój kiedy go kupiłem Pozdro Thepiekarz, Bartek.P, DzikuCMS i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Jedziemy dalej, słupki oklejone , robił mi to teściu hehe Niedługo pewnie zabiorę się przednie zawieszenie Pozdro atos1987, Bartek.P i orzel dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Mi osobiście ten materiał nie podchodzi wolę alcantarę, ale każdy ma inny gust tak więc nie ma co dyskutować mimo to b.dobra robota. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Myślałem nad alcantara, ale trochę zabawy jest z tym i nikt w okolicy nie chce się w to bawić dla tego ten materiał zbliżony do Ori zostal Pozdro Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi