gamek2 Napisano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 No i teraz to tak Na początku nie byłem przekonany ale czekałem na całość i wyszło swietnie Gratki MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Musiałem trochę Was w niepewności trzymać heheheh Tak na serio to poprostu nie miałem całości , poza tym jak pisałem wcześniej wszystko robiłem sam w wolnej chwili Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Siadło to mega i zaś poziom projektu lvl wyżej ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Deska kozak. A są może boczki czarno beżowe? Bo troche lepiej by siadły w połączeniu z deską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 35 minut temu, lapka666 napisał: Deska kozak. A są może boczki czarno beżowe? Bo troche lepiej by siadły w połączeniu z deską. Moim zdaniem takie dwukolorowe boczki by tu zrobiły efekt zebry, już nie ma co kombinować bo teraz jest spójność. Obawiałem się trochę jak tu siądzie ta deska dwukolorowa ale ładnie się skomponowało wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 No właśnie ciekaw jestem. Niby fotele też mają czarne dodatki. Podłokietnik jest czarny. https://postimg.cc/https://i.postimg.cc/rFfyL6qg/IMG-20200918-133943082-HDR.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 no muszę wycofać swój poprzedni komentarz. nie sądziłem ze to tak dobrze siądzie. dobrze, że mieszki masz zamiar zostawić czarne, bo co do tego zdania nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyha Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Bardzo dobra robota! kolory jak u mnie w e61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Mam boczki beżowo czarne te które były poprzednio ale do deski teraz te muszą zostac, bo nie będzie to dobrze wyglądac , tamte były ok do czarnej deski , tak jak pisałem przymierze podłokietnik beżowy i czarny i wtedy ocenie , zobaczymy Pozdro Edit Podłokietnik beżowy i czarny ,zostaje jednak beżowy , reszta czarna!nic więcej nie kombinuje how to become stronger mentally and emotionally Pozdro Thepiekarz, PiotrekE36, Wisnia135i i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Podłokietnik beżowy wygląda o wiele lepiej niż czarny. Myślałem ze jeszcze można pokombinować z mieszkami ale jak teraz patrze na wnętrze to chyba już nie trzeba tego robić. W dwóch słowach : Mission Complete!!! MAREK GERMAN i goryl dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
///BoguŚ/// Napisano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Jestem za Dla mnie podłokietnik w kolor wnętrza i mieszki w czern robią duzo lepsza robote niz taka mieszanina tunel czarny reszta w kolorze . MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Wg mnie podłokietnik czarny lepszy. Domyka całość czerni dywanu i przechodzi w konsolę. Ale jak kto woli Piona! B. dedi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Wniosek jeden @MAREK GERMAN... Wszystkim nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feconi Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2020 6 minut temu, lapka666 napisał: Wniosek jeden @MAREK GERMAN... Wszystkim nie dogodzisz czarno-beżowy pogodzi wszystkich Karyk i Bartek.P dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Godzinę temu, feconi napisał: czarno-beżowy pogodzi wszystkich to teraz powiedz gdzie dać czarny a gdzie beżowy? i znowu parę propozycji będzie hehe feconi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Heheheheh , nie zostaje jednak beżowy , czarny idzie na sprzedaż jak ktoś chętny to zapraszam Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Dobrze ze beżowy! czarny wygląda jak by był z innej parafi MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Tak jak gamek pisze, pasuje super tu beżowy. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Siadło to bardzo ładnie, już na molo było dobrze ale teraz to inna liga swoją drogą ile ty masz tych zawieszek zapachowych tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Beżowy podłokietnik tylko dopełnił całości i jest teraz mega dobrze ! Od razu świeższe wnętrze się zrobiło MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Było zabawy z tym wnętrzem ale efekt końcowy warty zachodu MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Kolejna rzecz do układanki Dzisiaj byłemu Piotra i dał mi coś takiego lusterko Mkowe do wnętrza , muszę wymienić szklo bo wylane ale ogarnie się to , choć u siebie nie mam sciemniania i nie wiem czy zrobić same szkło czy od razu samo ściemniające ale trzeba chyba coś dokładać z instalacji?!robił ktoś takie coś? Pozdro Dzisiaj założyłem , alarm działa , jutro może jak znajdę czas to podjadę do szklarza hosting zdjęć allegro Pozdro i lecimy dalej krakow7, kumor07, Thepiekarz i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Jak to mówią M to M hehehe hosting zdjęć darmowy Lustro zrobione Pozdro bartnik3er i atos1987 dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik3er Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Wnętrze wyszło zacnie kawal dobrej roboty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Jesienna pora Pozdro lapka666, Wisnia135i, ARO i 10 innych dodali reakcje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi