MAREK GERMAN Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Zapewne niektórzy mnie już znają z forum i ze zlotu German Fest mialem okazje gościć juz na dwóch edycjach, tak wiec chce wam zaprezentować jedynego jak na razie na forum BMW e46 COMPACT Z 2002 ROKU i z silnikiem M54b25 o mocy 192km (seryjny taki motor w tym aucie) autko posiadam od nie calych dwóch latek i staram sie zrobic go na GERMANA czy mi sie udalo ocencie sami a wiec tak z wyposazenia : elektryczne szybki i lusterka centralny zamek plus alarmik 4 airbag seryjnie bylo zawieszenie M-pakietowe ktore szybko zastapilem zawieszeniem gwintowanym Ta- technix w srodku ala drewno czarny sufit siedzenia sporty Sprzet audio Radio ALPINE (2 wyjścia na wzmacniacz plus osobne sterowanie wzmacniaczem)- do tego rameczka pod te radyjko robiona w firmie Audio Complex w Poznaniu dalej w drzwiach glosniki wooferowe 16,5cm DLS do tego wzmacniacz WCC by Orion 600wat 2- kanalowy z tylu Wofer ORION HP o mocy 500RMS i 1000Wat w muzycznej w skrzyni bass reflex do tego wzmacniacz WCC by Orion 800wat monoblock 1-kanalowy i cale mnostwo kabli Prison power wiec nie ma tu lipy!! do tego drzwi i caly bagaznik wygluszony matami bitumicznymi i welna mineralna lecimy z fotkami tak po zakupie wygladal tutaj z nowa rameczka pod radio Alpinki tutaj listwy drewniane dostaly nowy kolorek czarna baza plus lakier bezbarwny z odrobina sreberka dalej przyszedl czas na wygluszenie bagaznika minelo troche czasu postanowilem zakupic gwincik szukalem i myslalem i w koncu kupiłem Ta-technix (obecnie juz mam na nim zrobione ok 30 tys km i wszystko ok!!) w miedzy czasie kupilem tez felgi BBS RS 18 cali przód 8J i 215/35 i tyl 9J 215/35 oto fotki troche szalenstwa dekielki pomaranczowe a tak wjechalem na tarnów w 2011 roku miedzy czasie jeszcze zdazylem przed wyjazdem wygluszyc dwoje drzwi i przerobic bagaznik troche w Tarnowie zdobylem puchar za Car Audio 2 miejsce dalo to mi do myslenia i zmotywowalo do dalszej pracy nad autem w zime pare rzeczy kupilem oto one: doszedl Przod i tyl M-pakiet lampy soczewkowe ksenon BMW halogeny soczewkowe BMw zestaw doposazeniowy spryskiwaczy lamp BMW czarna nerka w polysku sprzet ogarniety sezon letni 2012 a tutaj z rozporka od NAKRĘTKI sesja z bracholem na Morasku a wiec z modami lecimy dalej cos mi brakowalo wiec pomalowalem dach i lusterka w kolor dolów zderzaków maly spocik pod OPERA W Poznaniu kilko fotek z czarnymi listwami bocznymi w polysku (byly tytanowe)sa czarne!! w tym roku tez bylismy w Tarnowie na GERMAN FESCIE i nawte compi dostal wyroznienie od Bimmer city po zlocie tez byly zmiany kupilem lampy czerwone na tyl poliftowe no i cos najwazniejszego nowy felunek od mariuszad2000 dzieki mario felgi to Kerscher CS 18 cali 3tlg przód 8.5j 215/35 tyl 9.5J 225/35 pomalu bede dopieszczal auto musze jeszcze zgrac te kolka z buda wiec troche zabawy mnie czeka jeszcze ... milego ogladania Makao dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 3/4 fotek sie nie wyświetla popraw to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 u mnie sa wszystkie na kompie zobacz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja nie widzę , niech sie wypowiedzą inni, temat zaakceptowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek528 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 teraz koło jest takie jakie być powinno. jakie ma et ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 et 39 kurcze cos pogrzebalem i nie ma rzeczywiscie fotek ale postaram sie to poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek528 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 jak się będziesz chciał ich pozbyć to dać znać jak dla mnie to niepotrzebnie dach malowałes. a tak to robi robote ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordobmw Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 super kolejne e46 wygląda bardzo fajnie szkoda ze nie wszystkie zdjęcia widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 moze mi ktos powiedziec czemu nie wyswietlaja mi sie zdjecia a jak robilem podglad to byly te ktore widac sa przez imagage shack a te ktore sie nie wyswietlaja przez infrawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek e36 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja też nie widzę wszystkich zdjęc.Autko ładne.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 prosze o zamkniecie tematu bo nie moge ogarnac zdjec jak ogarne to zaloze jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 za***isty kompakt i spoko koleś z ciebie ciesze sie ze koła ci sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba328 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Widziałem w Tarnowie i zrobił na mnie wrażenie Jedyną rzeczą jaka mi osobiście nie poodchodziła to felgi Ale teraz to widzę, że pozamiatałeś Te Kerscher CS w 18'' to widziałem u siebie, marzyły mi się takie ... Jednak nie udało mi się takich zdobyć Teraz auto będzie jeszcze bardziej kosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Åo jezu ten gruz tutaj? Åadna... a felgi jakies takie znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroczeq Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nie lubie compaktów ale ten to wyjątek, pięknie się prezentował na placu w Tarnowie... no i muzyka gra w środku pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ciesza mnie takie opinie bo duzo pracy i serca jest wlozone w ten projekt. Rzeczywiscie takie kolo bylo potrzebne ale ciezko cos ladnego i w miare w przyzwoitych rozmiarach poszukac w 18 calach i jeszcze 3tlg to graniczy z cudem..ale udalo sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzytwa Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jak dla mnie autko ładne, jednak germana z tego jeszcze nie widze. Jak dla mnie szerokosci tu brakuje i ten dach bym wy***ał i zrobił ori pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 dach zostaje!a co do szerokosci to mysle nad tym.narazie ranty zostawiam takie jak sa doloze dystanse.ale to pomalu!zeby znow czegos nie zj**... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 dziś wpadł marek i zrobiliśmy małe przymiarki co by troszke te felgi wystawić tył był tak: a tak z dystansem 17mm: przód był tak: a z dystansem tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 tak bedzie mega dobrze juz ich szukam.. A w przyszlym roku moze szersze ranciwa moooze, zobaczymy.pozdro pany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek528 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 o wiele lepiej jest z dystansami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ladna pogoda wiec trzeba bylo umyc autko i posprzatac troche w srodku.. kilka foto z myjni i z miejsca gdzie parkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio88 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 jak dla mnie auto kozak...bardzo fajna bryła powstała ,daj tylko szersze ranty i będzie kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordobmw Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 tak ten model w tym wydaniu jest konkretny pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek318 Napisano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Duuużo lepiej wyglada na dystansach. Fajny samochód. Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi