tomash Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witam, postanowiłem że jednak pokażę swoje auto tutaj Udało się je kupić dość okazyjnie więc długo się nie zastanawiałem. Przekonało mnie wyposażenie i silnik. Vehicle information VIN JT60113 Type code BN51 Type 330CI (EUR) Dev. series E46 (2) Line 3 Body type COUPE Steering LL Door count 2 Engine M54 Cubical capacity 3.00 Power 170 Transmision HECK Gearbox MECH Colour TITANSILBER METALLIC (354) Upholstery LEDER MOSAIK/WALK NAPPA/SCHWARZ (Q9SW) Prod. date 2000-06-02 Order options No. Description 210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC) 249 MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL 313 EXTERIOR MIRROR PACKAGE 320 MODEL DESIGNATION, DELETION 403 GLAS ROOF, ELECTRIC 423 FLOOR MATS, VELOUR 428 WARNING TRIANGLE 431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D 438 WOOD TRIM 459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY 464 SKIBAG 481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER 494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER 502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM 508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC) 522 XENON LIGHT 534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING 662 RADIO BMW BUSINESS CD 674 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM HARMAN KARDON 785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS 788 M LT/ALY WHEELS 801 GERMANY VERSION 863 EUROPE/DEALER DIRECTORY 879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET 915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION 945 CONSIDERATION OF PRICE DEPENDENCY Series options No. Description 226 SPORTS SUSPENSION SETTINGS 255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL 473 ARMREST, FRONT 520 FOGLIGHTS 548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING 550 ON-BOARD COMPUTER 832 BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT 851 LANGUAGE VERSION GERMAN Tak wyglądało zaraz po zakupie: Napiszę w skrócie co zrobiłem do tej pory przy aucie bo pewnie i tak nikogo to nie interesuje Na początek poszła eksploatacja: - olej - filtr oleju, powietrza, paliwa - świece - pompka spryskiwaczy przedniej szyby - żarniki xenonu - komplet wahaczy Następnie wpadł gwint Vogtland i rozpórka od Staff'a. Tak wygląda setup zimowy - auto lata cały rok A tak wygląda teraz: Na auto wpadły Styling 37 czyli M-Parallel w rozmiarach 8 i 9,5 cala. Wypolerowane zostały przez chłopaków z Authentic Cars. POLECAM! Zrolowali mi również trochę nadkola od wewnątrz. Gwint został odpowiednio ustawiony żeby wszystko się zgrało. Pojeżdżę trochę i zobaczę czy nie opuścić jeszcze ciut niżej. Pobawiłem się trochę kosmetykami od Maksss'a i założyłem biało czarne znaczki. Efekty poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Słyszałem że zamieniłeś się za E36 całkiem okazyjnie, chyba dobra decyzja bo E36 z tego co widziałem na fotkach podumiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Tak, można powiedzieć że to była okazja. E36 zakończyła u mnie żywot w momencie dzwonu z sarną. Na sporcie chyba więcej o tym pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 chyba jednak jeszcze nie nastały czasy buły, jakby to było E36 to byś miał juz 16 podstron i 500 rad co zmienić , dołożyć wywalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzys Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jakby to było E36 to byś miał juz 16 podstron i 500 rad co zmienić u mnie nawet futury wrazenia za bardzo nie robia mimo ze to e36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 hehe masz rację Napiszę o planach na przyszłość to może tutaj ktoś coś podpowie chociaż: Przede wszystkim opuszczę auto jeszcze ciut niżej bo mam niedosyt jednak Potem poprawki lakiernicze (muszę wymienić błotnik tak jak Seba). Będzie czarny front i shadowline. A gdzieś tam w przyszłości Mpack. Może następne mody rozruszają jakoś temat, a jak nie to zacznę kogoś obrażać. Wtedy na bank będą strony lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesiio Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A co tu pisać. Åadna seria i tyle. Ale dla efektu wzrokowego przydałoby się dać ją ciut niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbus Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 felgi sie błyszczą , ale koncówki tłumika juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 mozna wstawic ciemne srodki lamp oraz nerki z ciemnymi szczebelkami bedzie troche wiecej charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Taki jest plan Santi Będziemy działać dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ladniutka seria troche zmian i bedzie lalka pokaz zdjecia srodka bo chyba nie ma i z bliska zrob foto kol jak ci wypolerowali pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Fotka środka niestety przed czyszczeniem jeszcze: Jeśli chodzi o polerkę to chłopaki wykonali super robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ladnie wyszlo!!a co do srodka to ja bym pomalowal te drewno..ja tez mialem takie w compim i przemalowalem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 środek bardzo przyjemny, drewno robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 W jaki kolor? Bo rozważam 2 opcje: - w kolor nadwozia - w czerń, coś takiego jak lakier fortepianowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ja bym to drewno zostawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ja mam taka czarna perelke na tych listwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja mam drewno fortepianowe jest znacznie ciemniejsze a tutaj Kiloffa środek z normalnym drewnem dla porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Noooo Twoje jest za***iste! Co do swojego drewna to mam mieszane uczucia. Raz mi się podoba a raz nie. Póki co są inne wydatki więc temat póki co do przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dodałem w moim wcześniejszym poście zdęcie Kiloffa normalnego drewna vs fortepianowe dla porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinaczo Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja bym to drewno wysłał do Brodera na wyspę z napisem "oklej karbonem albo zrób Sobie tratwe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiek Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 eleganckie e46 na jeden z moich ulubionych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 bardzo ładna bułaaaa kółko rewelka środek przyjemny, okleiłbym 3M bo to na[rawde robi robote 3M carbon ma strukturę zbliżona do ORI Carbon Cube nie nawidzę srebrnych wstawek w e46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash Napisano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 wally, może podkręciłbyś mi parę fotek? Brakuje tutaj Wally tacz Jeśli chodzi o 3M to nie nie i jeszcze raz nie! Za dużo aut z tym śmiga i to jednak pójście na łatwiznę trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melon11 Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi