KUJON Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ale cygan, Binio może twoim patronem zostać, te HRE przy VS-XX nie powinny nawet leżeć, tragiczne są, wybrałeś chyba najbardziej festyniarski model tego producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 całe w chromie do mnie nie przemawiaja jakoś x2 a takie fajne felgi pokazywałeś ze kupisz a tutaj lipa straszna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a przód góra 1.5 cala ja tam widze 2" ale piłem już wymagają dużych hebli Rantu i koloru - ale tylko w macie, w połysku kupa straszna w każdym odcieniu przykład - jasny TUREK kozak przykład ciemny wieś kozak Jakbyś takie foto wkleił może ludzie by nie krytykowali, ale wkleiles jako pzykład najgorszy setup w tureckim chromie hehe 3mam kciuki za efekt na aucie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ten ostatni setup wymiata....skąd takie ranty kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba328 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Te co wkleiłeś hre 547R to z tego co widzę są 2tlg wally, powklejał kilka 547G i one są 3tlg W tych R to chyba jest ten rant tak jak w bbs rs2 Czyli felga 2tlg ale z 3 części się składa więc nie dokupisz do nich rantu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Głodek Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Jak zrobisz tak jak na ostatnim foto to będzie Orgazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Te co wkleiłeś hre 547R to z tego co widzę są 2tlgwally, powklejał kilka 547G i one są 3tlg W tych R to chyba jest ten rant tak jak w bbs rs2 Czyli felga 2tlg ale z 3 części się składa więc nie dokupisz do nich rantu po czym poznałeś źe to 2ltg? Mnie sie wydaje że hre 547r sa 3ltg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba328 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Brak miejsca uszczelnienie rantu z bębnem ? nigdzie nie ma dobrych zdjęć obrazujących bęben tej felgi. Jedynie kilka w google widziałem Praktycznie wszędzie jest opisywane, że to 3tlg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 mi sie nie widza te kola!zmiana na minus pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Brak miejsca uszczelnienie rantu z bębnem ? nigdzie nie ma dobrych zdjęć obrazujących bęben tej felgi. Jedynie kilka w google widziałem 7Praktycznie wszędzie jest opisywane, że to 3tlg Więc 3ltg? Ranty z czego podejda i skąd je kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba328 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 dobra już wiem jak to wygląda http://www.ebay.com/itm/19x2-Polished-3-Piece-Replacement-Outer-Lip-40-Hole-Fits-HRE-Asanti-GFG-Ect-/271335883825?pt=Motors_Car_Truck_Wheels&hash=item3f2ce10431&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/19-INCH-3-PIECE-WHEEL-OUTER-LIP-BARREL-FITS-ASANTI-HRE-MAYA-HRE-NC-FORGED-ECT-/271340089563?pt=Motors_Car_Truck_Wheels&hash=item3f2d2130db&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/19X4-Outer-Barrel-40-Hole-Chrome-Fits-Asanti-HRE-and-Most-3-Piece-Wheels-/281211680850?pt=Motors_Car_Truck_Wheels&hash=item417985b852&vxp=mtr to są 3tlg, ale bez łamanego rantu tylko z prostym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Właśnie oglądam i pisze z tym typkiem z usa jakie szerokości kupić rantu? Przód 2x3cale tył 2x4 cale prosze chłopaki o rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba328 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ja bym na twoim miejscu poczekał na felgi, założył na auto i wtedy zdecydował ile więcej tego rantu dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Mi też te koła się nie widzą Tym bardziej do takiego auta... Myślałem, że coś dużo lepszego kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapka666 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 ale cygan, Binio może twoim patronem zostać, te HRE przy VS-XX nie powinny nawet leżeć, tragiczne są, wybrałeś chyba najbardziej festyniarski model tego producenta miało być pięknie a wyszło jak zwykle KUJON +1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 HRE 845R nad tą felgą spuszczaliście się w temacie makssa i jego alpiną a tu felga podobna choć przyznam że nawet ładniejsza i takie dziwne opinie, tylko nie wmawiajcie mi że to całkiem inny wzór bo jeśli tak jest to na korzyść HRE 547R Faktem jest że kolor rotoru będe zmieniał na inny bo w chromie mi nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 to kolo niestety traci prostym rantem. łamany robi ogromną robotę... Ale zrób frozen grey na rotorach, ranty wybanglaj i może będzie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ten rant wygląda spoko ale ten rotor wygląda tandetnie ale będziemy oceniac jak to siadzie na aucie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody92 Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ten rant wygląda spoko ale ten rotor wygląda tandetnie ale będziemy oceniac jak to siadzie na aucie pozdro x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Takie wypowiedzi jak" x2 "powinny być usuwane bo są bez sensu i nic nie wnaszą w temat. rant zamówiony przód 3 cale tył na razie zostawiam ori czyli 3.5. Środek pomaluje w frozen grey jak kolega wyżej napisał i sie zobaczy. Na nowych heblach będzie git Nie skteślajcie tej felgi ponieważ nikt z was nie widział jej na żywo. wasze kultowe felgi w złym kolorze np całe w chromie z małym rantem też wyglądałyby słabo. dopiero zaczynają fajnie wyglądać po dodaniu sxerokości i zmianie koloru rotoru itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur677 Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 W pierwszej chwili też pomyślałem że błee,ale fakt nie ma co gadać.Trzeba pomalować,skręcić,założyć i będziemy oceniać,będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zkumeku Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Felga nie jest taka zła, ale o wiele bardziej ciekawi mnie efekt (i jakby wyglądała przy E36 Compact )... W sumie, chyba najfajniej wygląda z tym czerwonym akcentem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_m3 Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 fajnie ale zaciski mam b duże i w kolorze żółtym więc choinka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtec81 Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Rotor i płaski rant w tych HRE nie wyglądają dobrze. Szkoda, że nie spróbowałeś czegoś z oferty Vossena/Rotiform. Moim zdaniem styl sporej części wymienionych wyżej marek pasowałby idealnie do twojego auta. ps. Jeszcze jedno zobacz TO, ale to już musztarda po obiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Dla mnie twoje obecne VS-XX oraz REXAZy w srebrnym rotorze z odpowiednim spasowaniem tj najlepszy możliwy wybór do M3 E46, zawsze będzie mi sie kojarzyć z mega tłuściochami zza wielkiej wody czy Japoni. HRE to marka robiąca bardzo dobre felgi, lecz pięcioramienna gwiazda z podwójnymi ramionami to istne przeciwieństwo koła do BMW, topowe do samochodów "japońskich". Maksa HRE są prawie takie same, tylko że prawie robi tutaj ogromną różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi