zabafilip Napisano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 zabafilip, 100 lat! Jestem pewien, że wiesz co robisz hehehe P.S. Pokaż Pannę Młodą, ocenimy czy ładna suknia Potem Nie wiem nie widziałem - biorę w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 stary.. spierda%^&laj póki czas Powiedział Wuju zaraz po ślubie gratuluje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel735 Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 zabafilip, 100 lat! Jestem pewien, że wiesz co robisz hehehe P.S. Pokaż Pannę Młodą, ocenimy czy ładna suknia Potem Nie wiem nie widziałem - biorę w ciemno Chybił trafił ? Z tego weselnego szału upewnij się czy gaz jest zatankowany DO PEÅNA bo widzę, że koreczek w tylnym pasie jest Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 i po żabie [*] najlepszego! a karoca kozak, klaaaasycznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidek Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Żaba nie rób tego ,tak jak ci wczoraj mówiłem dawaj do mnie ja cię przechowam z miesiąc dopuki sprawa nie przycichnie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Napisano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 I po chłopie! Gratulejszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 zabafilip, 100 lat! Jestem pewien, że wiesz co robisz hehehe P.S. Pokaż Pannę Młodą, ocenimy czy ładna suknia Potem Nie wiem nie widziałem - biorę w ciemno Chybił trafił ? Z tego weselnego szału upewnij się czy gaz jest zatankowany DO PEÅNA bo widzę, że koreczek w tylnym pasie jest Powodzenia ! Żeby było grubo jeździłem wczoraj tylko i wyłącznie na PB Dzięki chłopy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Coś słabe chyba to wesele skoro o 11:00 w niedziele juz na forum siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Coś słabe chyba to wesele skoro o 11:00 w niedziele juz na forum siedzisz Grube było 3h snu starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel735 Napisano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 zabafilip, 100 lat! Jestem pewien, że wiesz co robisz hehehe P.S. Pokaż Pannę Młodą, ocenimy czy ładna suknia Potem Nie wiem nie widziałem - biorę w ciemno Chybił trafił ? Z tego weselnego szału upewnij się czy gaz jest zatankowany DO PEÅNA bo widzę, że koreczek w tylnym pasie jest Powodzenia ! Żeby było grubo jeździłem wczoraj tylko i wyłącznie na PB Dzięki chłopy! No to ładnie nadszarpnąłes budżet weselny w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wybrałem się dzisiaj na zlot do Leszna lokalnego klubu BMW. Przed wyjazdem zarzuciłem oświetlenie z Delphina BLUE dostała na stałe SoundSystem na tył ponieważ dorobiłem się dwóch zestawów (dla wnikliwych wiem, że są o 180 stopni inaczej zamontowane, ale obyło się bez przerabiania półki). I mała fotorelacja jak zawsze: z ŻONKA Jako że auta du** nie rwały pojechałem do doma. Na zlocie dostałem bardzo dużo pozytywnych opinii od osób zwiedzających, że auto jest najpiękniejsze z wszystkich zgromadzonych itp. a było ich ~~70. Miło czasem usłyszeć takie słowo ! Po powrocie zrobiłem jeszcze szybką sesję w Śmiglu (mieście wiatraków) I jeszcze Panowie Żabkowie Pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 hahah nie pie....l że robiłeś fotke żabie ,tylko chciałeś wszystkim pokazać jaki masz wielki brzuch nie pasują do tego koloru te mhw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 hahah nie pie....l że robiłeś fotke żabie ,tylko chciałeś wszystkim pokazać jaki masz wielki brzuch nie pasują do tego koloru te mhw.. Przygadywał kocioł garnkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Test nowej zabawki Samsung W300YP http://www.samsung.com/pl/consumer/camera-camcoder/camcorder/hd-camcorders/HMX-W300YP/EDC Nakręcone dzisiaj po 18:30 także słonko już się chowało Chyba nawet fajnie nagrywa Przestawcie sobie na 1080p - FullHD Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Takie tam z 01.09 I krótka historyjka xD... FAJNA BRYKA MAÅA, NIE? SUPER GOŚCIU, MOŻE BYŚMY SIĘ PRZEJECHALI? TYLKO NIC NIE DOTYKAJ BO ZEPSUJESZ NO I CO NAROBIÅA? TERAZ PCHAJ !!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 dawaj mnie te MHW, ale to kurka już!! gratuluje, oby się słuchała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Åadna sztuka , MHW jej dobrze leżą. Gratulacje dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a mógł chłop jeździc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel735 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Gratulacje kolego. Z jednej strony będziesz chyba spokojniejszy choć z drugiej strony co najlepsze w życiu już niestety za Tobą Ciemne lampy z tylu OUT - nie ten klimat auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 dawaj mnie te MHW, ale to kurka już!! gratuluje, oby się słuchała Ciemne lampy z tylu OUT - nie ten klimat auta. Przecież pisałem, że lampy tak są do DELPHINA Gratulacje kolego. Z jednej strony będziesz chyba spokojniejszy choć z drugiej strony co najlepsze w życiu już niestety za Tobą gratuluje, oby się słuchała Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manius991 Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2012 bardzo ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KORNEL Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Już z rok na forum siedzę i dopiero dziś zauważyłem że to E30 z tej galerii widuję bardzo często w Jutrosinie Już nie raz oglądałem się za tym bardzo zadbanym egzemplarzem. zabafilip, proponuję kiedyś zrobić jakąś sesję. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Już z rok na forum siedzę i dopiero dziś zauważyłem że to E30 z tej galerii widuję bardzo często w Jutrosinie Już nie raz oglądałem się za tym bardzo zadbanym egzemplarzem. zabafilip, proponuję kiedyś zrobić jakąś sesję. Pozdro Wszystko się zgadza Dzięki ! Jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wymieniłem wczoraj kilka elementów gumowych tylnego zawieszenia: - poduszka dyferencjału MAYLE - tuleje belki MAYLE - tuleje wahacza LEMFORDER Oczywiście nie obyło się bez problemów z tulejami belki, jedna się ułamała i końcówka została w kaście Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Świeże zakupy: ACS 16x7.5 z 4 x nówkami FALKEN ZIEX XE 912 205/50 R-16 87V. Jutro ładnie się wyczyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi