marszal Napisano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 zostaw słoneczka, to tylko felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Felgi poszły do żyda - zostają oryginalne słoneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazunio Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 no i good... tamte byly nijakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Auto ostatnio mało kręci kilometrów... W sezonie parę spraw do zrobienia: - sylikon na tylnej klapie (bez lakiernika się nie obędzie) - wymiana tylnych gum (belka, wahacze, dyfer) - wymiana eksploatacji (oleje itp.) - kompletny rozrząd już pora zrobić Po zimie nie zauważyłem jakiś niepokojących ataków rudej szmaty Dziś wymyłem słoneczka, spolerowałem dekielki i założyłem na toczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazunio Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ladna jest szkubaniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jak długo mam cię meczyć żebys zmienił te ohydne słoneczka , na "chociaż" ori bbs 15', ta felga jest milion razy ładniejsza od tych 14,jesli mowa juz o serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 jak długo mam cię meczyć żebys zmienił te ohydne słoneczka , na "chociaż" ori bbs 15', ta felga jest milion razy ładniejsza od tych 14,jesli mowa juz o serii Tak wyszło z fabryki i cicho już Åadować kasę w dwie E30stki to nie fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 pamietaj ze inni mają gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 pamietaj ze inni mają gorzej Już niedługo też nie będzie Mi wesoło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Może to wydawać się śmieszne ale ponad rok szukałem oryginalnej "zaślepki" w miejsce checka... no i w końcu mam Teraz już nie drażni mnie ten element, i nie ma pytań czy mam to podłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 zaciekawiłes mnie ta zaslepką - "kiedy to było stosowane" ? w jakich zestawieniach wypasu/silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 zaciekawiłes mnie ta zaslepką - "kiedy to było stosowane" ? w jakich zestawieniach wypasu/silnika? W turasach w końcu produkcji z m40. To defako jest wyświetlacz 4 czy paru informacji i coś tam niby ma pokazywać przez ten plastik ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Stały kompan w podróży - Pan Żabek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 wykapany żaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻMIJA Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 wykapany żaba Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREX Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 To remont u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 01.09.2012 BLUE powiezie mnie do ślubu, także postanowiłem troszkę ją ogarnąć. Na pierwszy ogień poszła konserwacja. Podejrzane miejsca zdarte do gołej blachy, na to epoksyd potem progi i podłoga poszła w baranka. W profile zamknięte (progi, podłużnice przód/tył, zakola) poszedł wosk Niby robiłem to rok temu, ale niech sobie ma... Również całe wnętrze zostało wyprane i wyczyszczone. Skóry umyte specjalnym szamponem a potem świeżo zakonserwowane produktami URAD. Teraz ładnie lśni Zabrałem się w końcu za tackę AKU bo od dawna wołała o pielęgnację: czyszczenie, epoksyd, baza, klar. Został też wymieniony olej i filtry. Teraz jeszcze porządne mycie i woskowanie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 sorry filip ze nie wyszło z moim autem,ale postaram sie chciaż skombinować ci jakieś alu do tego ślubu, co by druchny majty ściagały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 sorry filip ze nie wyszło z moim autem,ale postaram sie chciaż skombinować ci jakieś alu do tego ślubu, co by druchny majty ściagały Przez głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Karoca gotowa R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszd2000 Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Filip wszystkiego najlepszego p.s masz jeszcze kilka godzin zastanów sie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabafilip Napisano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Filip wszystkiego najlepszego p.s masz jeszcze kilka godzin zastanów sie jeszcze Dzięki mariuszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 stary.. spierda%^&laj póki czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Binio-LODZ Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 stary.. spierda%^&laj póki czas Powiedział Wuju zaraz po ślubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahrek Napisano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 zabafilip, 100 lat! Jestem pewien, że wiesz co robisz hehehe P.S. Pokaż Pannę Młodą, ocenimy czy ładna suknia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi