DzikuCMS Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Godzinę temu, Cholo napisał: Zobaczymy co wyjdzie. Folia jest z najwyższej półki i widziałem już wiele listew oklejanych w tej firmie i jest bardzo dobrze. Wrzucę fotki z efektami Ile cię będzie kosztował taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 8 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2021 33 minuty temu, DzikuCMS napisał: Ile cię będzie kosztował taki zabieg? Jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 ARO, Thepiekarz i gamek2 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Myślę że wyszło dobrze. dawid82, Mr_M, Utaś_e36 i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2021 2 godziny temu, Cholo napisał: Myślę że wyszło dobrze. Wyszło zajebiście, jakie koszta koniec końców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARO Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Wyszło bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Ładnie wyszło , sam teraz zdjalem nerki z auta i będą oklejane folia jestem ciekaw efektu i eksploatacji z tym że ja śmigam cały rok compactem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 W dniu 8.09.2021 o 21:14, Cholo napisał: Narazie jest plan oklejanie. Czyścimy z tych rysek itp i folia. Nowa listwa 510 zł szt Są dostępne w aso jak chciałem kiedyś kupić nie było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Godzinę temu, dawid82 napisał: Są dostępne w aso jak chciałem kiedyś kupić nie było ?? Z tego co patrzyłem to są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2021 11 godzin temu, Cholo napisał: Z tego co patrzyłem to są To muszę kupić prawą stronę bo mam tam małą rzeźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2021 2 godziny temu, dawid82 napisał: To muszę kupić prawą stronę bo mam tam małą rzeźbę 51131977682 dawid82 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 16 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Małe zakupy z ASO Lelek, Wisnia135i i Utaś_e36 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 24 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Taka zmiana Lelek, Thepiekarz, ARO i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Choć byłem zwolennikiem usunięcia napisu w ogóle, tak w tej formie kolorystycznej jest bardziej subtelny i akceptowalny. Zmiana wizerunkowo na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 26 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2021 No i jest odcinek z szalonym Przemo znawca Radek89 i Lelek dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupek Napisano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2021 8 godzin temu, Cholo napisał: No i jest odcinek z szalonym Przemo znawca No i....pewnie będę wrogiem na syndykacie ale....człowiek który występuje w tych filmikach nie do końca jest zrównoważony....sorry ale czy to jest ktoś kto powinien tak przedstawiać auta w które właściciel włożył dużo serca? Nie wiem...może jestem stary ale takie podremizowe podrygi przy aucie nie kręcą a odrzucają....to moje zdanie TheStige31, Americano, Thepiekarz i 7 innych dodali reakcje 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia135i Napisano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2021 2 minuty temu, Krupek napisał: No i....pewnie będę wrogiem na syndykacie ale....człowiek który występuje w tych filmikach nie do końca jest zrównoważony....sorry ale czy to jest ktoś kto powinien tak przedstawiać auta w które właściciel włożył dużo serca? Nie wiem...może jestem stary ale takie podremizowe podrygi przy aucie nie kręcą a odrzucają....to moje zdanie Jak gdzieś mieliśmy spiny tak tutaj w 10000% się z tobą zgadzam, osobiście widziałem jeden film i to tylko kolo minuty bo,dalej nie dałem rady po prostu słuchać kolesia... Thepiekarz, Americano, Krupek i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Ale z Was stare pelikany Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Panowie, jakby wszyscy recenzowali samochody w ten sam sposób na świecie byłoby nudno. Koleś ma swój styl i trafia w swoją niszę, hate it or love it. Ja osobiście wole inne klimaty, ale na swój sposób da się to lubić przy zachowaniu zdrowego dystansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Parujące lampy na nie, reszta na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupek Napisano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 8 godzin temu, dedi napisał: Panowie, jakby wszyscy recenzowali samochody w ten sam sposób na świecie byłoby nudno. Koleś ma swój styl i trafia w swoją niszę, hate it or love it. Ja osobiście wole inne klimaty, ale na swój sposób da się to lubić przy zachowaniu zdrowego dystansu. Ale to nie jest recenzja w dzisiejszych czasach promowanie jest głupoty i prostoty 9 godzin temu, KUJON napisał: Ale z Was stare pelikany Nie każdy może robić się coraz młodszy jak Ty albo Krzysztof Ibisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 W dniu 27.09.2021 o 07:57, Krupek napisał: Ale to nie jest recenzja w dzisiejszych czasach promowanie jest głupoty i prostoty Nie każdy może robić się coraz młodszy jak Ty albo Krzysztof Ibisz Pamiętam początki Syndykatu jak ludzie notorycznie łapali się na moje wkręty, ale niesamowite jest to że po kilkunastu latach dalej jest forma bo nawet stara gwardia łyka jak pelikan dedi i dawid82 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupek Napisano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 W dniu 27.09.2021 o 08:22, KUJON napisał: Pamiętam początki Syndykatu jak ludzie notorycznie łapali się na moje wkręty, ale niesamowite jest to że po kilkunastu latach dalej jest forma bo nawet stara gwardia łyka jak pelikan, Ale Twoje wkrętki były z jajem a tu....dobra nie ważne wypowiedziałem się i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedi Napisano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 35 minut temu, Krupek napisał: Ale to nie jest recenzja w dzisiejszych czasach promowanie jest głupoty i prostoty Nikt Ci nie broni zrobić ambitniejszej produkcji, droga wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupek Napisano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2021 1 minutę temu, dedi napisał: Nikt Ci nie broni zrobić ambitniejszej produkcji, droga wolna A po co mam ją robić? Nic nikomu udowadniać nie muszę. A jeśli chcesz bronić tego filmu to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi