denis Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 BMW e46 coupe 330ci Pełen M-Pakiet shadowline 2001r. Odnośnie zmian zostaje fabryka, może jakiś gwint na wiosnę, nowe opony, pomalowanie na czarno nerek, nowa gałka M, xenon w halogen a tak to skupiam się na bieżących naprawach. Tak wygląda po kupnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Bardzo fajne auto trochę gleby tylko i będzie ok. Felgi to chyba 18? Jak z trwałością nie gną się? Åadnie wygląda daj fotkę wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denis Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Fele 19 cali- miazga jak dla mnie ale powiem ze calkiem niezle radza sobie na naszych dziurach, wiekszy problem to koleiny.zdjecie srodka dodam pozniej ale ogólnie szara skóra , carbonowe wykonczenie, czarny sufit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 naprawde bardzo fajna, nic bym przy niej nie zmienial .. nawet felgi mi idealnie podchodza pod E46qp .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denis Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Felgi też mi pasują rozmiar robi swoje , choć wolałbym coś ale BBS le mans ale mnie chyba jeszcze nie stać a teraz zaczynam poszukiwania ładnych opon 19 cali ???? nie wiedziałem że są takie drogie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareke30 Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 kolejne e46 coupe na forum fajne auto sie prezentuje wrzuc wiecej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denis Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 wrzuce, wrzuce tylko potrzebna jakas fajna sceneria a potem znajoma pani fotograf pobawi sie z fotkami w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noname Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Bardzo ladna e46 Te felgi fajnie wygladaja na m3 e46 , na zwyklym e46 srednio. Ile dales za furke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rifresz Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Zmniejsz troche foty bo niezla locha z niej treraz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 piekna trzeba pzyznac.pelny pakiet "M"? a gdzie lusterka boczne od M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 piekna trzeba pzyznac.pelny pakiet "M"? a gdzie lusterka boczne od M Lusterka boczne nie były elementem M-Pakietu! Można je było dobrać jako element doposażenia oryginalnie były tylko w M3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denis Napisano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dokladnie jest tak jak mówi maly, mozna je bylo dobrac ale nie są w oryginalnym wyposazeniu m pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noname Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Denis wrzuc zdjecia wnetrza Jak mozesz to napisz mi na prv ile dales Ciekawy jestem po ile 330ci w m-paku chodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Denis wrzuc zdjecia wnetrza Jak mozesz to napisz mi na prv ile dales Ciekawy jestem po ile 330ci w m-paku chodza niestety dalej drogo chodza .. wracajac jeszcze do felg : jakie sa ich parametry ? da radfy zmiescic ori felgi od emki do zwyklej budy ?? (tyl tez) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Denis wrzuc zdjecia wnetrza Jak mozesz to napisz mi na prv ile dales Ciekawy jestem po ile 330ci w m-paku chodza niestety dalej drogo chodza .. wracajac jeszcze do felg : jakie sa ich parametry ? da radfy zmiescic ori felgi od emki do zwyklej budy ?? (tyl tez) ?? Da rade tył się lekko naciąga i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denis Napisano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja mysle ze dlugo beda chodzisc drogo.moze te zwykle bez pakietu troche potanieją. a felgi mają rozmiar 8,5X19 CALI ET 12 PRZÓD opony 235/35RE19 9,5X19 CALI ET 17 TYÅ opony 255/30R19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 czyli na przod tylko 215/35 a na tyl 225/35 i jest lux .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denis Napisano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 hehe no tak i jeszcze jakis dystansik , gwint i bedzie lux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ladna bardzo mi sie podoba, brakuje tylko gleby i bedzie malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 czyli na przod tylko 215/35 a na tyl 225/35 i jest lux .. Na tył 235/35 lub 235/30. przód wchodzi bez problemu jest centymetr bardziej schowany niż u mnie jeżeli mówimy o felgach z M3 e46 8 ET47 ma przód dlatego tak tragicznie wygląda w tych błotnikach M3 bez dystansu u mnie jest 8 et 37. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtec81 Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 8,5X19 CALI ET 12 PRZÓD opony 235/35RE19 9,5X19 CALI ET 17 TYÅ opony 255/30R19 Chyba jakiś chochlik wkręcił się w te parametry, 9,5 z tak niskim ET wystawałoby duzo bardziej niż na załączonym obrazku.. Ja miałem ET30 na 10 calach, rant felgi, wypuszczony był na równi z liną błotnika.... Åadne auto..... Dużo tych qup się robi ps et12 8,5j, et18 9,5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--==maly==-- Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Tu są oryginalne z M3 8,5 ET 29 i 9,5 ET 23 i nawet przód wystaje bardziej niż wszystkie twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 podoba mi sie ladnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareke30 Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 zajefajnie sie prezentuja z tym pakiete a kolor superowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rifresz Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 marek zaraz dostaniesz bana ! Serio mowie jeszcze raz napiszesz ze cos jest superowe albo bedzies z w kolko to samo pisal to sie zajme Toba w odpowiedni sposob. Sory za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi