Ucash Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Siemanko ✌️pod naciskiem i torturami @Lelek @Bloku tych Panów postanowiłem założyć temat. Przygoda z BMW zaczęła się 1,5 roku temu z E46 coupé 330D w mega zadbanej serii i trzeba było coś stworzyć żeby zacząć jeździć po zlotach aż trafiłem do Kozienic na 3erFest a następnie jako widz na Molo i zakochałem się w E36, szybka decyzja sprzedaży i zaczęły się poszukiwania. W sierpniu udało się zakupić nie idealną ale jakąś bazę mając w głowie plan na to auto, gwint najtańszy jaki jest możliwy ale był, felgi 17” RH ZW1, obrysy które mega słabo wyglądają bo dostała się woda ale to wszystko idzie poprawić … WBABF51050EP15486 Okres wakacyjny więc zacząłem rozglądać się wstępnie za kołem, w grę wchodziły tylko skręcane i udało się dorwać CUSTOM S32 18’ 9j 2,75 radi 10j 3,25 radi Wycieczka 500 km i pierwsze przymiarki Z tyłem nie było tak kolorowo trzeba zamówić od SWAGIER wahacze regulowane i szybkie ustawianie na oko 😶 Wyszła tragedia negatyw -8 na tyle bo nie dało się tego upchnąć, po ustawieniu geometrii finalnie wyszło 3,5* przód, tył 6*. Duża wina jest opon które nie naciągnęły się tak jak bym chciał … Auto prezentuje się obecnie tak i na bierząco będę wrzucać graty które powoli się kompletują LXSNIVK, MatiE46Compact, lukeu i 11 innych dodali reakcje 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Bardzo przyjemnie sie patrzy na tego kebsa, popracuj tylko nad tymi kątami, halogenami i reflektorami. Fajnie jakbyś dorzucił fotki wnętrza. Zatwierdzam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Siemka, Łukasz. W końcu zmądrzałeś i przestajesz się ukrywać za profilem na Instagramie, tylko znajdujesz w sobie jaja, żeby wejść na forum, zebrać falę krytyki, ale też solidny zastrzyk motywacji do dalszych działań przy aucie. Ja znowu się powtórzę w Twoim kierunku, ale przy okazji wyrażę swoje zdanie - auto ma duży potencjał. Pomijając niedoskonałości, o których sam mi powiedziałeś. Jest nisko, jest szeroko ( kąty są za duże ), więc wpisuje się w założenia tego klimatu. Teraz czas na poprawki, które masz już w głowie oraz dopieszczenie auta detalami, które wyróżnią Cię z tłumu... Powoli, konsekwentnie i do celu! Chłopaki od E36 na pewno poprowadzą Cię właściwą ścieżką, żeby wycisnąć z tego auta jeszcze więcej a przy okazji stworzysz swojego własnego tłuściocha 😄 Ucash, Maciek525 i Bloku dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Fajne to Faktycznie negatyw srogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek525 Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Fajne auto ogladam od jakiegoś czasu na insta co tam za oponki z tyłu siedzą?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Negatyw z tyłu koniecznie do poprawy 🙆♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Niech mnie szlag, rozpoczęcie przygody od e36 coupe w takim kolorze... no zazdroszczę Działaj działaj, na pierwszy ogień ten negatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Ogółem dobry kebab, z dobrym zacięciem.. Negatyw tył przerobiłem na swoim aucie, wiem że czasem koła nie pozawalają na nic innego żeby to upchać.. jakie dokładnie parametry masz tych kół? Chodzi mi o et i rozmiar opon. Co nie siedzi mi najbardziej: - nie pełne yellow hella w lampach (moim zdaniem albo komplet albo nic). W tym kolorze zostałbym chyba przy ori lampach jasnych lub zrobił black helle. Czarna nerka jeszcze mocniej podkreśla kontrast. - lotka na klapie - halogeny - ciężko ocenić po zdjęciach, ale z przodu masz plaster miodu w zderzaku czy dziura? Jakby to poprawić w moim odczuciu to wyjdzie kawał kebaba Dobrze działasz, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTOKU Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Jeden z najfajniejszych kolorów na e36😊 Tak jak przedmówcy: Negatyw Spójność frontu Ta loteczka Pokaż wnętrze albo chociaż powiedz co planujesz w środku jeśli to nie tajemnica 😉 Fajny Wóz Bloku dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Jest potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Dobrze to wygląda 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ucash Napisano 18 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Postaram się odnieść do tego co napisaliście, tak negatyw jest kontrowersyjny ale było to poskładane raptem na dwa miesiące może trzy i auto zaczęło zimować. Odnośnie kół et nie wiem jakie wyszło ale było pod E46 i tak obstawiam że jest koło 15/10, oponki są 215/35 i 225/35 barum nikomu nie polecam, pierwszy raz się skusiłem i zamiast naciągu mamy balon … Będę starał się jakoś powalczyć z oponami albo inaczej zawias ustawić ale to dopiero jak będzie nowy ze względu że starego nie da się ruszyć. Przód faktycznie mega słabo wygląda lampy zmęczone życiem i folia w środku wyblakła a halogeny straszą, też to zauważyłem i zacząłem w tym kierunku już działać, kupiłem cały front yellow a czy siądzie to wyjdzie w praniu. Pod koniec marca auto umówione jest do lakiernika na poprawę maski bo wcześniej ktoś ją lakierował i zrobił zacieki, plus zderzaki przód tył ze względu na pajączki, teoretycznie nie widoczne ale jak zauważyłem to już trzeba robić żeby miało ręce i nogi. Po powrocie będę składać przód na nowo i prawdopodobnie elementy w czarnym połysku też wylecą. Odnośnie kratki w zderzaku brakowało od samego początku tak jak tuneli ale też już te braki mam i czekają na montaż Dodatkowo zamówiłem blendę usa i nowe listwy bo stare wyglądają strasznie … Dodaje jakieś zdjęcie środka ale nie ma nic specjalnego więc tym też trzeba będzie się zająć, ktoś wyciągnął boa i wsadził zwykłe skóry … Radio zamontowane przez poprzedniego właściciela troszkę mi się gryzie z tym autem więc zakupiłem już Clariona i myślę że dużo lepiej się będzie prezentować. Chyba na tą chwilę tyle, jakby ktoś mógł podpowiedzieć z czego pasują łączniki krótsze do e36 byłbym wdzięczny ☺️ Piona! PTOKU, Scythe, MatiE46Compact i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTOKU Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 58 minut temu, Ucash napisał: Postaram się odnieść do tego co napisaliście, tak negatyw jest kontrowersyjny ale było to poskładane raptem na dwa miesiące może trzy i auto zaczęło zimować. Odnośnie kół et nie wiem jakie wyszło ale było pod E46 i tak obstawiam że jest koło 15/10, oponki są 215/35 i 225/35 barum nikomu nie polecam, pierwszy raz się skusiłem i zamiast naciągu mamy balon … Będę starał się jakoś powalczyć z oponami albo inaczej zawias ustawić ale to dopiero jak będzie nowy ze względu że starego nie da się ruszyć. Przód faktycznie mega słabo wygląda lampy zmęczone życiem i folia w środku wyblakła a halogeny straszą, też to zauważyłem i zacząłem w tym kierunku już działać, kupiłem cały front yellow a czy siądzie to wyjdzie w praniu. Pod koniec marca auto umówione jest do lakiernika na poprawę maski bo wcześniej ktoś ją lakierował i zrobił zacieki, plus zderzaki przód tył ze względu na pajączki, teoretycznie nie widoczne ale jak zauważyłem to już trzeba robić żeby miało ręce i nogi. Po powrocie będę składać przód na nowo i prawdopodobnie elementy w czarnym połysku też wylecą. Odnośnie kratki w zderzaku brakowało od samego początku tak jak tuneli ale też już te braki mam i czekają na montaż Dodatkowo zamówiłem blendę usa i nowe listwy bo stare wyglądają strasznie … Dodaje jakieś zdjęcie środka ale nie ma nic specjalnego więc tym też trzeba będzie się zająć, ktoś wyciągnął boa i wsadził zwykłe skóry … Radio zamontowane przez poprzedniego właściciela troszkę mi się gryzie z tym autem więc zakupiłem już Clariona i myślę że dużo lepiej się będzie prezentować. Chyba na tą chwilę tyle, jakby ktoś mógł podpowiedzieć z czego pasują łączniki krótsze do e36 byłbym wdzięczny ☺️ Piona! Kup sobie regulowane Poszperaj na alledrogo , są też chyba w wersji uniball😉 Ucash dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Jest potencjał , dzialaj bo tutaj jednak na kebabach znają się najlepiej mimo wszystko 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia E36 jak E36, szlaki przetarte wiadomo co z czym i jak robić, żeby być w top. Ale przy okazji tego negatywu, aż mi się wzięło na wspominki jak niejaki rush (chyba szare e36) nas próbował przekonać, że tak jest okej, eh ten czas tak szybko leci , a tu bez zmian, stop pokrakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 6* w góre negatywu to już sroga przesada, o ile wygląd kwestia gustu o tyle jeździć się tym nie da. do tego yellow hella został bym przy chromowanych nerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia Czekam na aktualizację z przedstawieniem nowych bucików na 2k26! 👌 Ucash dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia właśnie widziałem, że aktualne szukają nowego amatora, jest plan na coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ucash Napisano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Nie szukają a już znalazły, praktycznie po 1 dniu koleś je zarezerwował i wczoraj odebrał 🙃 po przemyśleniu nie było sensu walczyć z tym bo dużo bym nie zdziałał. Po nową rolkę jadę w sobotę więc pewnie wrzucę jakieś foto Maciek525, Espinoza, Scythe i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia albo cena była atomomowo dobra albo towar taki gorący, ja swoje felgi pare lat miałem ogłoszone jedyna opcja to było schodzenie z szerokości rantów, a w tej kwestii kierunek jest tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ucash Napisano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia Felga mi się mega podobała ale jak mam zmniejszać ranty itd to wolałem to sprzedać a czy cena dobra nie mi oceniać 😄 Dzisiaj byłem odebrać mój plan b: BBS RC 041 konwersja 17” -> 18” 9,5J 215/35 10,5J 225/35 --=CZARNY=--, Lelek, lukeu i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DinoTychy Napisano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości, wracając do auta [E36] Avus Coupe by Szofer - parametry jak najbardziej słuszne. Czekam na kolejne ruchy i trzymam kciuki, żeby akceptacja na GF pozytywnie Cię zmotywowała do dalszych działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia Sztosik 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia Tłusta rolka czekam na zdjęcia na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi