Dawid-Wiking Napisano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia Witam Postanowiłem że wstawię tutaj swoje e36 które jest ze mną od 2014 Maja.Bylo to zawsze moje marzenie posiadać cabrio lecz nie myślałem że aż tyle w niej zmienię. Te większe zmiany głównie zaczęły się dopiero w 2019 gdy byłem pierwszy raz na Germanfest Chotowa A więc z vinu ogólnie biedna była.Kupilem ja już po swapie z 318 na 328 wszystko zostało przełożone z rozbitej innej cabrio 328. Moje zmiany na dzień dzisiejszy to: Auto praktycznie ma nowy lakier poza drzwiami -Nowiutki z kartonu dach czerwony z Bmw udało się dostać w dobrych pieniadzach -Wnętrze nowo obszyte -Vadery elektryczne,pompowane,podgrzewane -Kierownica Multi wraz z sterowaniem radia i tempomatem -Radio Professional Rds -Harman Kardon -Wydech Eisenmann Ret Sport -Hamulce przód z M3 e36 -Spryskiwacze lamp -Cdbox w schowku -Cup Holder w schowku -Telefon pod podłokietnikiem -Zmiana dachu była z pół na full Automat -Rozporka Ac Schnitzer z carbonu -Pdc Tyl -Cambery tyl od Swagra -Zawieszenie gwintowane AP -Nakladki progowe M carbon -Nowe szerokie listwy M -nowe uszczelki -oświetlenie komory -nowe wygluszenie maski -podloga została zrobiona i zabezpieczona -Kolektor z m50b25 wyszło cos około 210 ps -Felgi Oz Hartge Typ C 8.5 10j -Lampy soczewki Bosch -Podświetlana galka -Klimatyzacja została dołożona -Duże Obc -Windschott z Paul Klee -Latarka -Nawigacja -Lusterka M3 -Central Lock USA -Siatka u pasazera Końca jeszcze niema kolejne fanty już leza Myśl jeszcze zmiana na s54 ale czas pokaże MatiE46Compact, ogo2103, Espinoza i 11 innych dodali reakcje 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Świetna sztuka 👌 będę tu zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Piękna, rozmawialiśmy w tym sezonie i nie ma co - jest sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Świetna sztuka wyszła Masz gust i wizję łączenia dodatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia Stara germańska szkoła bez udziwnień Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia dobrze jej z czerwoną skórą i dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia Świąteczne prezenty jeszcze zapomnialem dodać Remek, gamek2, Thepiekarz i 10 innych dodali reakcje 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Barany Schmiedmann Na dniach będzie wyjmowany silnik i malowanie komory pod kolor Mikael, Scythe, ARO i 6 innych dodali reakcje 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 7 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Kolejne pierdółki Będzie większa chlodnica żeby dopasować osłonę z m3 bez cięcia Zbiorniczek z spryskow znajdzie nowe miejsce w zderzaku Silnik juz wyjęty zostanie odnowiony a komora pojdzie w kolor auta Lelek, MatiE46Compact, dejw i 4 innych dodali reakcje 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Komora pomalowana Espinoza, Thepiekarz, MAREK GERMAN i 5 innych dodali reakcje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Pięknie i do przodu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Troszkę się naszukałem tego zbiorniczka w aso niedostępne nigdzie niestety ale w Nimcach znalazła się używka z wężykiem i parę kolejnych grat z aso Scythe, Remek, MatiE46Compact i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Małe odświeżenie kilka zlotów zaliczone Komora skończona praktycznie ale jednak myśl nad innym sercem zostaje Oleeek, Lelek, Liściu i 7 innych dodali reakcje 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Jakoś słabo zdjęcia się załadowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 2 Października Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października Mikołaj w tym roku szybciej zawitał 🤭 fabian___e36, JACHU, MAREK GERMAN i 7 innych dodali reakcje 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi