Dawid-Wiking Napisano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia Witam Postanowiłem że wstawię tutaj swoje e36 które jest ze mną od 2014 Maja.Bylo to zawsze moje marzenie posiadać cabrio lecz nie myślałem że aż tyle w niej zmienię. Te większe zmiany głównie zaczęły się dopiero w 2019 gdy byłem pierwszy raz na Germanfest Chotowa A więc z vinu ogólnie biedna była.Kupilem ja już po swapie z 318 na 328 wszystko zostało przełożone z rozbitej innej cabrio 328. Moje zmiany na dzień dzisiejszy to: Auto praktycznie ma nowy lakier poza drzwiami -Nowiutki z kartonu dach czerwony z Bmw udało się dostać w dobrych pieniadzach -Wnętrze nowo obszyte -Vadery elektryczne,pompowane,podgrzewane -Kierownica Multi wraz z sterowaniem radia i tempomatem -Radio Professional Rds -Harman Kardon -Wydech Eisenmann Ret Sport -Hamulce przód z M3 e36 -Spryskiwacze lamp -Cdbox w schowku -Cup Holder w schowku -Telefon pod podłokietnikiem -Zmiana dachu była z pół na full Automat -Rozporka Ac Schnitzer z carbonu -Pdc Tyl -Cambery tyl od Swagra -Zawieszenie gwintowane AP -Nakladki progowe M carbon -Nowe szerokie listwy M -nowe uszczelki -oświetlenie komory -nowe wygluszenie maski -podloga została zrobiona i zabezpieczona -Kolektor z m50b25 wyszło cos około 210 ps -Felgi Oz Hartge Typ C 8.5 10j -Lampy soczewki Bosch -Podświetlana galka -Klimatyzacja została dołożona -Duże Obc -Windschott z Paul Klee -Latarka -Nawigacja -Lusterka M3 -Central Lock USA -Siatka u pasazera Końca jeszcze niema kolejne fanty już leza Myśl jeszcze zmiana na s54 ale czas pokaże CrAsH, Remek, ogo2103 i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Świetna sztuka 👌 będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Piękna, rozmawialiśmy w tym sezonie i nie ma co - jest sztos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Świetna sztuka wyszła Masz gust i wizję łączenia dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia Stara germańska szkoła bez udziwnień Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia dobrze jej z czerwoną skórą i dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid-Wiking Napisano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia Świąteczne prezenty jeszcze zapomnialem dodać dyziux666x, Sopel94, Thepiekarz i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi