fabian___e36 Napisano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Witam wszystkich , przedstawiam moje e36 cabrio, rocznik 1996, polift z silnikiem m52b25, fabrycznie 318i. Samochód w moim posiadaniu prawie 5 lat. Cabrio przechodziło kompletną renowacje która trwała ponad 2 lata, pomalowana cała od nowa, nowo uszyte wnętrze oraz dach, zrobiona na wersję USA. Bogato wyposażone po vinie. Auto wyposażone jest m.in w m-pakiet, nagłośnienie Hi-Fi, klimatronik, tempomat, radio CD43, pakiet drewna oraz chromu, duże obc, elektryczny dach, zawieszenie gwintowane MTS Gold itd. Z ciekawszych rzeczy: Vadery polift elektryczne oraz pompowane, windschott Paul Klee, telefon w podłokietnik, licznik m3, lusterka hagus m3, listwy progowe m3, wydech Eisenmann, serducho multifunkcja itd. Koła to custom 3tlg BBS RZ 17" o szerokościach 9j przód oraz 10j tył. Z planowanych rzeczy pozostał swap po nowym roku na 2.8 ITB od zera + polakierowanie komory silnika. Pozdrawiam serdecznie Lelek, Scythe, Remek i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Pięknie zrobione E36 cabrio ! fabian___e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Sztos cabrio, jedynie co bym zrobił to wymienił antenę na krótszą, bo ta długa jak dla mnie tragicznie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Dobra sztuka. Miałem okazję obczaić na żywo i robi dobrą robotę fabian___e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabian___e36 Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 3 godziny temu, Thepiekarz napisał: Sztos cabrio, jedynie co bym zrobił to wymienił antenę na krótszą, bo ta długa jak dla mnie tragicznie wygląda. Antena jest ori taka jak była dlatego nie ruszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 W dniu 27.12.2024 o 13:12, fabian___e36 napisał: Antena jest ori taka jak była dlatego nie ruszałem Ja rozumiem, ale dla mnie niska o wiele lepiej wygląda jak ma np: Michaś 523i u siebie w cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Piękna kolorystyka, mega siedzi mi ten kolor dachu do czarnej budy. Brawo fabian___e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabian___e36 Napisano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 6 minut temu, dawid82 napisał: Piękna kolorystyka, mega siedzi mi ten kolor dachu do czarnej budy. Brawo Dzięki za miłe słowo 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi