eryk bmw Napisano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 Przedstawiam moje e36, zacznę od początku kupiłem ja czarna z 1.8 z automatem, po kupnie odrazu została rozebrana do gołej śrubki, wymalowana na nowo w kolorze nie z palety bmw wyspawana zabezpieczona srodek jeszcze jak narazie zwykle fotele, ale na nowo obszyte. Z zewnątrz wlecial mpak, gwint, cambery przod tyl. Felgi to wrd adamas 9 i 10j w 18 calach 3tlg. Lelek i Sopel94 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 Potencjał jest , napisz jednak wiecej o modach ,jaki gwint , co w planach , pokaż zdjęcie środka , co to za kolor? Pozdro działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 PKA Kalisz ?? Moje rejony.. opisz trochę więcej tego kebsa. Pierwotnie POS od kogo kupiłeś auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk bmw Napisano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2024 Auto kupione od jakiegoś handlarza w 21r, dokładnie okolice kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk bmw Napisano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2024 21 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Gwint mts gold, kolor to long beach blue z palety Hondy ogólnie plany są duże zobaczymy jak to wyjdzie w czasie między innymi nowy dach. Zdjęcie z lata Lelek i Remek dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 Również moje strony jeszcze nie dane było mi zobaczyć na okolicy tej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi