gamek2 Napisano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Witam was z nowym projektem który przypadkowo nabyłem kilka dni temu! Tak się składa że wróciłem do e38 po prawie 8 latach rozłąki Ktoś skontaktował się ze mną że ma e38 w longu na sprzedaż i chciałby aby trafiła do mojego garażu bo zrobię z nią to co on by chciał ale ze sytuacja zmusiła do sprzedania to do tego nie dojdzie. Tak więc organizujemy lawete i jedziemy zobaczyć Auto całe po za maską w orginale! Wbardzo dobrym stanie blacharskim jak na e38 Na jednych drzwiach z dołu jest delikatny nalot ale co do reszty zobaczymy jak zdemontuje listwy Pewnie polakieruje też maskę i błotniki przednie ze względu na odpryski Co do wyposażenia jest to wersja bieda. Zdecydowałem się na zakup ze względu na stan ponieważ tak jak wspomniałem jest bardzo dobry Na początek silnik wyjedzie z budy do całkowitego uszczelnienia a potem.zajme się lakierem Jakiś plan jest na nią atos1987, Bullit, ogo2103 i 12 innych dodali reakcje 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Obserwując inne projekty wiadomym jest, że będzie soczyście.. tak już Nas przyzwyczaiłeś. Co planujesz dołożyć w środku? Bo to może być największym polem do manewru w aucie tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Co do środka to napewno 3 strefa klimatyzacji, schowek multimedialny stoliki Zmieniłbym też fotele na kontury i grzaną kanapę z tyłu ale wątpię ze uda mi się znaleźć coś w idealnym stanie Nie chciałbym obszywac bo jeśli chodzi o e38 obszycie przez fabrykę jest piękne i raczej żaden tapicer tego nie zrobi jak fabryka Druga sprawa to moje wnętrze jest naprawdę w mega stanie Myślę że sporo czasu upłynie nim znajde fotele w podobnym stanie do moich MAREK GERMAN i cameal dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Gratki Mordka, plan wiadomo jest jak u Ciebie !czekam na rozwój Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Będzie na grubasie, czekam z niecierpliwością na pierwsze mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2024 14 godzin temu, gamek2 napisał: Co do środka to napewno 3 strefa klimatyzacji, schowek multimedialny stoliki Zmieniłbym też fotele na kontury i grzaną kanapę z tyłu ale wątpię ze uda mi się znaleźć coś w idealnym stanie Nie chciałbym obszywac bo jeśli chodzi o e38 obszycie przez fabrykę jest piękne i raczej żaden tapicer tego nie zrobi jak fabryka Druga sprawa to moje wnętrze jest naprawdę w mega stanie Myślę że sporo czasu upłynie nim znajde fotele w podobnym stanie do moich nie musisz obszywac, jak sie uda znalezc kanape tyl na wypasie grzana ledzwie regulowana to swoje skory mozna przekadac, chyba ze nie chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2024 Znając życie za miesiąc znajdzie się środek 😃😃 Czekam na rozwój projektu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2024 Jak się znajdzie to przygarnę Wszystko kwestia szczęscia cameal dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 7 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2024 No i powoli maszyna ruszyła więc działamy z uszczelnieniem całego silnika i serwisem czyli rozrząd, pompa wody,paski,rolki i zobaczymy co tam jeszcze Udało się też kupić pierwsza rzecz do doposażenia tego biedaka Mikael, Liściu, Thepiekarz i 7 innych dodali reakcje 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2024 Nie ma pier..lenia. :O I znając życie to pewnie już koło jest albo jest w trakcie robienia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2024 14 godzin temu, Thepiekarz napisał: Nie ma pier..lenia. :O I znając życie to pewnie już koło jest albo jest w trakcie robienia hehe Koło zostało z 8er 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 8 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2024 Nie 19 za mała do longa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2024 Fiu fiu!!! Czekałem aż przygarniesz jakieś E34 a tu Cyk wjechał taki krążownik. To teraz czekam na rozwój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2024 Dobra robota czekam na więcej Pozdro Mordka gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 20 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 A więc tak Jak to u mnie nie może być dobrze. Miałem uszczelnic silnik.ale jak sie okazało jest trochę przytarty i padła decyzja o remoncie, ale ze znajomy miał taki sam silnik to postanowiłem go kupić i rozebrac wymienić panewki korbowodowe i główne no i wiadomo jeszcze w chuu i trochę innych rzeczy Udało mi się też dozbierać coś do doposażenia a między innymi Fotele kontury (być może pójdą do obszycia ale chciałbym tego uniknąć) Kompletne PDC 3 Strefę klimatyzacji (dekory już wysłałem do zrobienia na nowo i w takie jak mam teraz) Hydroklapa Kierownica Nowe vanosy zASO Na ten moment silnik jest całkowicie rozebrany I czekamy na części z aso cameal, Thepiekarz, Kinga323i i 5 innych dodali reakcje 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 A nie mówiłem że za miesiąc będą fotele 🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 3 godziny temu, dyziux666x napisał: A nie mówiłem że za miesiąc będą fotele 🤣🤣🤣 Nawet miesiąc nie minął 😂 Gamek świr paleta lubi zaskakiwać.. chociaż ciągle liczyłem, że teraz wpadnie jakieś grube E34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2024 Przynajmniej jedno wiesz ze liczba modeli maleje wiec kolejnym autem po e38 moze byc e34 e9 e23, e46 e39 watpie choc nie wykluczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2024 11 godzin temu, M3DYK napisał: Przynajmniej jedno wiesz ze liczba modeli maleje wiec kolejnym autem po e38 moze byc e34 e9 e23, e46 e39 watpie choc nie wykluczam E34 i E39 na nie czekam najbardziej w tej kolekcji. Przecież z tego to on zrobi grubasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 Laserowe czyszczenie silnika cameal, Thepiekarz, Lelek i 5 innych dodali reakcje 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 W takim tempie to na lajcie auto będzie gotowe na GF hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 Gotowe może i będzie ale na Gf jej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 23 godziny temu, gamek2 napisał: Gotowe może i będzie ale na Gf jej nie będzie Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia Silnik mamy już praktycznie poskładany Udało też się dorwać tylną połke z roletą pod dsp bo kiedyś tam w planach mam plan zeobic w niej audio Fajnym gadżetem który Udało mi się kupić jest też lodówka W lutym e38 poleci do lakiernika na poprawki a później na doposażenia wszystkich gratów Espinoza, MAREK GERMAN, maciej1203 i 7 innych dodali reakcje 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1203 Napisano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia Zapowiada się grubo jak w każdym twoim projekcie będę tu często zaglądał 💪 gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi