Kisiel_92 Napisano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2024 Siemanko! Chciałbym przedstawić wszystkim moje BMW które staram się germanizowac. Auto kupiłem w zeszłym roku w wakacje z uszkodzym silnikiem ale w bardzo fajnej kondycji blacharskiej. Po krotce przedstawię opis modyfikacji i przedstawię furkę. BMW E63 645Ci 2004r Automat * zawieszenie gwintowane H&R *zderzak przod M6 *progi M6 *zderzak tyl M6 *dokladka przod Scheidmann Carbon *czarne nerki przod z flaga Germany * regeneracja lamp przod *przyciemnienie kierunków tyl wstecznego oraz kierunkowskazów w błotnikach *nowe znaczki OEM BMW *aktywny układ wydechowy *felgi Breyton 20" w 2 szerokościach *lotka AC SCHNITZER *Ringi przod pomaranczowe *rejestracja przod na magnesach Jakby ktoś nie skminił blach K6 FCKEV to tłumaczę Fuck Electric Vechicle 😅 Niżej dodaje zdjęcia autka przy zakupie i obecnie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel_92 Napisano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2024 Takie jedna foteczka ładniejsza z ostatniego wypadu Kinga323i, CrAsH, Scythe i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 8 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 lufy z tyłu ordynarne bardzo, ale na ostatnim foto z przodu przyjemnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel_92 Napisano 8 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 Wiem wiem do zmiany po sezonie, do końca roku przejeżdże jakoś 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi