Fisiek Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Witam długo mnie nie było na forum, ale nadrobię zaległości po sprzedaży białej E46 M3 męczyło mnie kolejne bmw spod znaku M od pewnego czasu chciałem f80 M3 lecz kilka osób mnie od tego pomysłu odsunęło pewnego dnia rozmawiałem z Hubertem puscianem i powiedział ze kolega jego ma na sprzedaż w mega stanie E46 M3 cabrio USA długo się nie zastanawiałem i od razu chciałem jechać je obejrzeć minęło ze 2 dni i po rozmowach telefonicznych stałem się właścicielem oto tej Emki. troszke sie balem Aut z USA gdyz przewaznie sa rozbite ale ta miala w 100% czyste papiery! VIN: WBSBR93454PK05823 Informacje O Pojeździe Rodzaj Wartość VIN pk05823 Rok 2003-12-11 Rodzaj M3 Seria E46 (seria M) Typ ciała Zamienny Sterowniczy Ruch lewostronny Silnik S54 Przemieszczenie 3.2 Moc 252kw/343hp Napęd HECK Przenoszenie podręcznik Kolor Czarny węgiel (416) Tapicerka Skórzany Walknappa/czarny (N5SW) Edycje I Pakiety S710 Skórzana Kierownica M S785 Białe Światła Kierunkowskazów S792 Obręcz BMW LA M 19" Kuta S793 Sekwencyjna Skrzynia Biegów M Drivelogic Komfort I Wyposażenie Wnętrza S459 Regulacja Siedzenia, Elektryczna, Z Pamięcią S431 Lusterko Wewnętrzne Z Funkcją Automatycznego Zanurzania S464 Torba Na Narty S494 Ogrzewanie Fotela Kierowcy/Pasażera S481 Fotel Sportowy S441 Pakiet Dla Palaczy S488 Podparcie Lędźwi, Kierowca I Pasażer S473 Podłokietnik Z Przodu Multimedialne S645 Radio BMW US S639 Przygotowanie Telefonu Komórkowego Kpl. USA/CDN S692 Przygotowanie Zmieniarki BMW 6-CD I-Bus S650 Napęd CD S674 System Hi-Fi Harman Kardon S609 Profesjonalny System Nawigacyjny Wspomaganie Kierowcy I Błyskawica S521 Czujnik Deszczu S502 System Czyszczenia Reflektorów S534 Klimatyzacja Automatyczna S550 Komputer Pokładowy S508 Kontrola Odległości Parkowania (PDC) S520 Światła Przeciwmgielne S522 Światło Ksenonowe Koła I Napęd S210 Dynamiczna Kontrola Stabilności S249 Wielofunkcyjna Kierownica Środowisko I Bezpieczeństwo S399 Miękki Dach, Elektromechanik. Całkowicie Automatyczny. S388 Miękki Dach, Czarny S354 Szyba Przednia, Pasek Górny Zabarwiony Na Zielono S853 Wersja Językowa, Angielski S876 Częstotliwość Radiowa 315 MHz S8SP Jednostka Sterująca CO2 S845 Akustyczne Przypomnienie O Zapięciu Pasów Bezpieczeństwa Inne Wyposażenie S992 Kontrola Mocowania Tablicy Rejestracyjnej S925 Manekin-SALAPA S1CA Wybór Pojazdów Istotnych Dla COP z wymienionych rzeczy w aucie to: - listwy w piano, - wymienione podszybie, - gałka wymieniona na nową, - szyba czołowa wymieniona na nową, - kierownica obszyta nową skórą, - dokupiona antena, - gwint AP Racing - zmieniony tylny dyfuzor na Full Carbon CSL od schmiedmann - Przednia dokladka zderzaka schmiedmann full carbon - tylny nowy znaczek ASO - nowe skrzela boczne schmiedmann - znaczek na pokrywie silnika też nowy ASO - nowe tarcze wraz z klockami i czujnikami przód i tył - wydech koncowy Scorpion - nowe nerki black piano schmiedmann - caly dolot zimnego powietrza K&N - Nowe radio Android na style orginalnego - ponowilem korekte lakieru - zostala polozona ceramika - rozebrany srodek i konkretnie wyczyszczony - czyszcone skory i impegnowane - pomalowane piecowo łopatki zmiany biegow na czerwien - zmiena przyciskow w kieorwnicy i na desce Sport na czerwony kolor - regeneracja rozrusznika - nowe panewko korbowodowe - regulacja luzów zaworowych - regeneracja vanosa - wymiana slizgu rozrzadu - ustawienia vanosa oraz rozrzadu - adaptacja skrzyni biegow - regeneracja zacoskow - wymiana wszystkich plynów oraz oleju. - nowy przeplywomierz - nowy akumulator - wymiana zaworu cisnienia oleju - nowy termostat Auto było naprawdę w świetnym stanie wcześniejszy właściciel Hubert zadbał o nią należycie ja troszkę dopieściłem ją po swojemu brakowało mi w niej większej germanizacji, czyli gleby spasow oraz felg które będą leżały na niej tak jak bym chciał wiec wyleciały customowe Hartge które były w słabym stanie wizualnym i wleciały całkiem nowe zrobione pod to auto również customowe BBS RS ze Styling 5 w rozmiarach 19 Cali przód ranty 2.5cala szerokość felgi 9.5, oraz tył ranty 3.5 cala szerokość felgi 11cali całość oczywiście na nowych częściach ranty radinox nowe śrubki, oraz nakrętki nowe Alu dekle i śruby centralne na felgi wleciały nowe oponki Hankook ventus S1 evo3 w rozmiarach przód 215/35/19 i tył 235/30/19. w aucie napewno beda wlatywaly nowe fanty. rozmyslam nowe wnetrze Zimt ale to nie jest pewne mozliwe ze zostanie czarne jak w orginale gdyz jest w idealnym stanie. w autkurozebralem srodek gdyz nie byly popasowane elementy tak jak tego bym chcialbrakowalo srubek plastiki byly polamane czegos zawsze brakowalo teraz wszystko jest tak jak byc powinno. kilka zdjec jak autko wygladale w USA jak wygladalo u Huberta oraz jak wyglada teraz u mnie. Espinoza, atos1987, Thepiekarz i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Pięknie , w końcu temat tutaj !brawo , na żywo jest kocur niesamowity Pozdro Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Dobrze że wróciłeś na forum. Projekt sztos tym bardziej na tym kole i spasie, za każdym razem jak widzę na żywo robi tak samo Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Moje ulubione M3 w e46. Co do wnętrza to powiem Ci tak, obejrzałem na Molo bardzo dobrze i ja bym je zostawił. Fajny stan wiec tylko właśnie dlatego bym nie ruszał tego, wiadomo że kontrastowy kolor zawsze daje fajny akcent ale u Ciebie nie ruszałbym tego na ten moment. MAREK GERMAN i Fisiek dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert_96 Napisano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 za***iscie, że coraz bardziej ją udoskonalasz, nie powiem bo cały czas mi się za nią tęskni. Jazda bez dachu to było coś pięknego Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Zawsze coś się znajdzie do roboty. Skompletowałem klucze w bagażniku bo prawie nic nie było oczywiście dzięki Cholo za nie aż przyjemniej się teraz patrzy. Wywaliłem z bagaznika ori navi oraz zmieniarkę cd gdyz nie były potrzebne bo jest radio z androidem i zastąpiłem półeczkami Kinga323i, Cholo, Scythe i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Koło super, spasowana też ładnie, w ogóle wygląda na bardzo ładny egzemplarz! Ale te manetki za kierownicą i chińskie radio średnio pasuje do wnętrza, jedynie to gryzie przy całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Co do radia to 80% e46 na syndykacie i nie tylko ma takie radio na styl orginalu i dla mnie jest rewelacja. A co do manetek to są różne zdania mi się to podoba. Każdy ma swój gust. I szanuje to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert_96 Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Ma nawet swoje miejsce u mnie w biurze Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Piękne auto. Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Jak bedzie mi dane e46 w cabrio to bede dążył właśnie do takiej konfiguracji! Dla mnie 10/10 Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinga323i Napisano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Bardzo dobra robota, auto prezentuje się świetnie. Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 W dniu 16.12.2023 o 14:44, Fisiek napisał: Zawsze coś się znajdzie do roboty. Skompletowałem klucze w bagażniku bo prawie nic nie było aż przyjemniej się teraz patrzy. Wywaliłem z bagaznika ori navi oraz zmieniarkę cd gdyz nie były potrzebne bo jest radio z androidem i zastąpiłem półeczkami Nawet nie wspomni od kogo ma niektóre klucze w bagażniku ... A tak pozatym mega auto!! Cieszę się że znów jesteś na forum i na Syndykacie MAREK GERMAN i Fisiek dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Ooo :D dziękuję za przeniesienie do POLISH DEFINITION. MAREK GERMAN i Cholo dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Tutaj nie było co zwlekać!tj kwintesencja prawdziwego german style !piękne czarne , niskie i mega szerokie i jeszcze M3 Pozdro Cholo i Fisiek dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 W dniu 21.12.2023 o 14:20, MAREK GERMAN napisał: Tutaj nie było co zwlekać!tj kwintesencja prawdziwego german style !piękne czarne , niskie i mega szerokie i jeszcze M3 Pozdro Dokładnie tak!! Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Wietrzenie i przepalenie musiało być bo się cieplej zrobiło. Rozmyślam nad wywaleniem dokładki i zastąpienia ja dwoma spliterami ale już sam nie wiem Remek, Lelek, gamek2 i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Zostaw cały hokej (y) Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Ja też bym zostawił całą dokładkę Pozdro Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 Zostaw jak jest. JEST SZTOS Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 17 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2024 Ostatnio słabo z czasem ale wleciał nowy uszczelniacz dyfra oraz łącznik gumowy wału i mała pierdółka sitko pompki spryskiwacza bo lekko się pociło. MAREK GERMAN, Rybka, Espinoza i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2024 Kolejna Chotowa już za nami to był mega spędzony weekend. Dziękuję wszystkim. Dziękuję za najwyższe wyróżnienie Syndykat Elite udało się kolejny raz. W tym roku myślę wleci parę smaczków do cabrio. Jak np nowy środek.😊 Kinga323i, Lelek, michaal19995 i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2024 Zazdroszczę m3... przepiękne auto! Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2024 Nie cała strona tematu, elita na aucie to o czymś świadczy Super fura Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2024 Robi robotę- Gratulacje!! Fisiek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi