patryk_sdze36 Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 4 godziny temu, michaal19995 napisał: Niedawno odebrałem przednie reflektory z małego odświeżenia. Prace obejmowały polerowanie szkła zewnątrz i wewnątrz oraz czyszczenie środka lampy. Całość złożona na nowych uszczelkach. Poniżej efekt przed i po. U kogo robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 Duża różnica, także dobra robota Pozdro michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 14 godzin temu, patryk_sdze36 napisał: U kogo robiłeś? Też jestem ciekaw. Pierwsze moja polerka lamp była z pozostawieniem tych wypustek poliftowych na szkłach. Jednak z doświadczenia wiem, że trudno jest wypolerować szklo między nimi i zawsze coś tam zostaję. Dlatego niestety zdecydowałem się na ich usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 Godzinę temu, ogo2103 napisał: Też jestem ciekaw. Pierwsze moja polerka lamp była z pozostawieniem tych wypustek poliftowych na szkłach. Jednak z doświadczenia wiem, że trudno jest wypolerować szklo między nimi i zawsze coś tam zostaję. Dlatego niestety zdecydowałem się na ich usunięcie. Poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 Widać jak by to robiła osoba która ogłasza się na fb ale mogę się mylić z którą ostatnio podobno są jakieś problemy ale mogę się mylić ogo2103 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2024 14 godzin temu, V-MAX napisał: Widać jak by to robiła osoba która ogłasza się na fb ale mogę się mylić z którą ostatnio podobno są jakieś problemy ale mogę się mylić Ja problemu nie miałem, wcześniej o niczym takim nawet nie słyszałem, a z samej usługi jestem zadowolony. Po wstawieniu wpisu dostałem informacje, że podobno są osoby, które oszukała - pewnie dlatego nie moge jej teraz wyszukać na FB. Lampy zostały odświeżone u użytkownika, który na fb nazywał się "Po Laa". Z uwagi na informacje, które krążą - nie polecam, ale tak jak wspomniałem, w moim przypadku było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 3 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2024 Auto kilka dni temu wróciło od @Michaś 523i, zostało doposażone w kilka rzeczy: -Obc 18 -Przycisk HiFi -Grzanie Foteli -Wejście USB i AUX -Podświetlenie nóg oraz komory silnika -Montaż nowego wygłuszenia komory silnika -Przeciągnięcie mikrofonu ze zmieniarki dension w niewidoczne miejsce - pod kierownice. -Multifunkcja kierownicy Od tapicera wróciła tylna kanapa, która została poprawiona i teraz jest ok. Wymieniłem również górne i dolne zamki maski na nowe. Poniżej podsyłam kilka fotek zrobionych na szybko u znajomego, więcej zdjęć w lepszej jakości w przyszłym tyg MAREK GERMAN, Espinoza, ogo2103 i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś 523i Napisano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2024 Jest sztos 😁 michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2024 Mocne 2/10 michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 4 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2024 13 godzin temu, atos1987 napisał: Mocne 2/10 Jak mocne to ok... pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2024 Dużo pracy wykonane i to na plus Pozdro michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 10 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2024 Krótko po majówce dostałem telefon od znajomego z myjni, że auto jest gotowe do odbioru, ale wyszła lipa, bo zszedł klar z nakładki progowej 😅 Podejrzewam, że wcześniej kamyk uderzył w nakładkę, bądź była słabo pomalowana i taki tego efekt.. no tak naprawdę nieistotne, trzeba zrobić. Plus taki, że mam zapas czasu, żeby to ogarnąć przed zlotem w Chotowie. Umówiłem się do lakiernika na 20 maja, przy okazji wymienię uszczelki tylnej szyby (górną i dolną), więc nie ma tego złego... Paczka już dziś przyszła, więc teraz tylko odliczam dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2024 Hej! Jakiś czas temu udało mi się spotkać z kolegą, który hobbystycznie zajmuje się fotografią. Poniżej podsyłam kilka ujęć z naszej sesji Thepiekarz, Kinga323i, MAREK GERMAN i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2024 Sztos sesja A furka mocno mi siada wizulanie michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2024 Mega już wygląda michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2024 G R U B O ! ! michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 Wygląda pięknie, przod jeszcze minimalnie obniżyć by się przydało michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 28 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 3 godziny temu, --=CZARNY=-- napisał: Wygląda pięknie, przod jeszcze minimalnie obniżyć by się przydało Mówisz i masz Akurat byłem w garażu i zabierałem się do obniżania Jest niżej o ok. 2 cm z przodu. Myślę, że teraz wygląda dużo lepiej i co najważniejsze - udało się wyrównać dysproporcje.. Ciekawe tylko co na to podłużnice atos1987, Liściu, --=CZARNY=-- i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 Te ustawienie gwarantuje że czasem sobie przypomnisz o podłużnicach Bedzie fajnie, nie ma miękkiej gry michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 Teraz równo przod z tyłem się zgrywa przez co stoi ładnie z klina, jest kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 28 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 4 minuty temu, --=CZARNY=-- napisał: Teraz równo przod z tyłem się zgrywa przez co stoi ładnie z klina, jest kocur Miałem przed trasą podnieść tył, a opuściłem przód... Oczywiście bez ruszania tyłu... No ale ważne, że stoi ładnie z klina ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2024 Dobra robota michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamster Napisano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2024 Czysto wyglada..Doslownie i w przenosni. Listwy m karbon siadly idealnie. michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 30 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2024 Początkiem tygodnia odebrałem auto od lakiernika, nakładka polakierowana i uszczelka szyby wymieniona. Stwierdziłem, że przed trasą wymienię opony z tyłu, bo już były średnie.. Wybór padł na to samo co wcześniej, czyli nankanga. W środku auta uzupełniłem trochę drobnicy i założyłem kompletną półkę z narzędziami. Taśmę mocująca półkę zostawiłem jednak starą, bo ta nowa ma całkiem inny odcień i nie wygląda to dobrze. Remek, Thepiekarz, atos1987 i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2024 W tym jednym mocowaniu nad nogami prawidłowo idzie zaślepka jak w schowku, a tak to nie mam zarzutów :D. Gdzie dostałeś uszczelkę tylnej szyby? Mam u siebie te dolne końcówki do wymiany, a za nic nie mogłem tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi