michaal19995 Napisano 17 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada Czy sądzicie, że lepszym wyborem do wykończenia tapicerki wnętrza E36 byłaby skóra o wyraźnej strukturze, czy gładka Nappa? Chętnie wysłucham waszych opinii na ten temat. Jeśli tak, to czy możecie polecić inną skórę, zamiast Nappy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 17 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada DLa mnie Nappa. Ale to kwestia gustu. michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 17 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada Osobiście wybrałem u siebie gładką nappę, ale miałem buffalo w E34 i była dużo przyjemniejsza w dotyku. Weź wzorniki i sobie podotykaj, poprzyglądaj i wybierzesz coś :). michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 17 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada Moim zdaniem gładka skóra a kolor hmm to już Twój wybór.Ale przykłady które podałeś są nie skromnie dodam idealne. michaal19995 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 18 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada Ostatecznie zdecydowałem się na skórę gładką Nappa. Teraz muszę podjąć trudną dla mnie decyzję dotyczącą wyboru koloru skóry. Przyłożyłem cztery różne odcienie skóry do fotela i szczerze mówiąc, każdy z nich przypadł mi do gustu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 18 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada Skomentuję wybór filmikiem.. https://youtu.be/a9dv593Zkgc?si=eZR2FsTjgVgXyEH3 ogo2103, michaal19995 i Remek dodali reakcje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 18 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 60% dla kolory trzeciego 40% dla czwartego. Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada Na zdjęciach udało się mniej więcej złapać tak jak na żywo? Jeśli tak to wybierz trójkę panie Możesz zawsze przyrównać jeszcze do samochodu jak to kontrastuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada Jak wyżej trójka najlepiej siada jak dla mnie, ale to tylko moja opinia i zrobisz jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 19 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 8 godzin temu, Remek napisał: Na zdjęciach udało się mniej więcej złapać tak jak na żywo? Jeśli tak to wybierz trójkę panie Możesz zawsze przyrównać jeszcze do samochodu jak to kontrastuje Tak, starałem się zrobić foto tak, żeby nie odbiegało od tego co jest na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaal19995 Napisano 19 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 5 godzin temu, Sopel94 napisał: Jak wyżej trójka najlepiej siada jak dla mnie, ale to tylko moja opinia i zrobisz jak uważasz Aktualnie faworytem jest opcja 3 i 4... Muszę się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada Nr 3 chyba najlepiej stonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi