Piciu_M3 Napisano 13 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Siema. Przedstawiam wam mój nowy projekt bmw e30 cabrio shadow line 1996r. Będzie się działo Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Auto sprowadzone z Niemiec uszkodzony tylni błotnik i poszycie dachu. Stało długi czas pod dachem całe w kurzu ale za to stan blacharski jak dla mnie top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Zatwierdzam !jak dodajesz nowy post to edytuj stara część żeby było w jednym poście przynajmniej jak zakładasz temat Co do projektu to jedno auto masz już w Syndykat Elite myślę że i tutaj zagości to wyróżnienie bo pewnie w tym klimacie idziesz tutaj tez Pozdro i czekam na więcej Piciu_M3 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 9 minut temu, Piciu_M3 napisał: Auto zakupiłem na początku roku 2022 chwilę odstało w ogrzewanej hali i przyszedł czas na jej drugie życie. Vin rozkodowany Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Całe wnetrze oczywiście poleci do obszycia łącznie z boczkami i nowe poszycie dachu Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 14 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września Super sprawa kolejne e30 cabrio na SYNDI trzymam kciuki by wszystko poszło z planem. Podłoga po zdjęciach mega stan.l, bardzo rzadki widok pozdro Piciu_M3 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignor Napisano 14 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 23 godziny temu, Piciu_M3 napisał: Auto zakupiłem na początku roku 2022 chwilę odstało w ogrzewanej hali i przyszedł czas na jej drugie życie. Vin rozkodowany Baza wydaje się całkiem dobra, ale jak to jest że rocznik 1990 a wąska lampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 15 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 18 godzin temu, Ignor napisał: Baza wydaje się całkiem dobra, ale jak to jest że rocznik 1990 a wąska lampa? Wszystko jest ok. Cabrio na wąskiej było tak produkowane ale tylko nadwozie cabrio Piciu_M3 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 16 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września No ciekawie ciekawie się zapowiada, czekam na kolejne update. Piciu_M3 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano 17 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września Tak jak pisałem wyżej baza pod względem blacharskim jest git. e30 rozebrane i wyczyszczone. Oddelegowana do blacharza na małe poprawki i naprawę błotnika. JACHU, Thepiekarz, jacoo i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano Piątek o 20:38 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:38 Witam po krótkiej przerwie. Nie wiem czy dla wszystkich dni są coraz krótsze ale ja mam problem z czasem na maksa. A więc, błotnik i małe wyprawki ogarnięte teraz jeden z ważniejszych tematów tzn silnik. Seryjny niestety poddał się .w chwili zakupu stan nieznany. Ktoś nie udolnie pospuszczał wszystkie płyny i oleje łącznie z dyferencjałem i zaczęły się schody. Udało się kupić silnik m20b20 japoni z auta które miało dostać dużo mocniejsze serce niż seria. Właścicielowi chodziło głównie o karoseria niż o serce A więc m20b20 przebieg 60kkm i co no nic i tak je rozebrałem na części pierwsze... myślałem że kupię założę i git ale to nie po mojemu. I tak się zaczyna kolejny etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano Piątek o 20:50 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:50 Idą dalej rozebrane wszystko do 0 łącze z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano Piątek o 20:52 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:52 Teraz, Piciu_M3 napisał: Idą dalej rozebrane wszystko do 0 łącze z silnikiem gamek2 i Thepiekarz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano Piątek o 20:54 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:54 Teraz, Piciu_M3 napisał: Wleciały kolektory schmiedmann gamek2 i Thepiekarz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano Piątek o 21:12 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 21:12 Sam rozbierasz silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu_M3 Napisano Piątek o 21:15 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 21:15 8 godzin temu, Remek napisał: Sam rozbierasz silnik? Nie, mam zaufanego przyjaciela który zna się na tematach i ogarnia dobrze robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano Piątek o 21:21 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 21:21 1 minutę temu, Piciu_M3 napisał: Nie mam zaufanego przyjaciela który zna się na tematach i kgarnia i tematy mechaniczne Miałem podobnie ale z blacharka więc sam robiłem ile warunki pozwalały, zrozumiała sprawa. Silnik również chciał bym rozebrać, przepatrzeć i odmalować żeby wyglądał tak jak u ciebie czyli jak nówka ale bał bym się tego sam podjąć. Więc szacunek kolego! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano Piątek o 23:33 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 23:33 2 godziny temu, Remek napisał: Miałem podobnie ale z blacharka więc sam robiłem ile warunki pozwalały, zrozumiała sprawa. Silnik również chciał bym rozebrać, przepatrzeć i odmalować żeby wyglądał tak jak u ciebie czyli jak nówka ale bał bym się tego sam podjąć. Więc szacunek kolego! Powodzenia Brak kropki za slowiem "nie " zmienił sens całego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remek Napisano Piątek o 23:51 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 23:51 15 minut temu, dyziux666x napisał: Brak kropki za slowiem "nie " zmienił sens całego zdania Hehe zgadza się, inaczej zrozumiałem Nie zmienia faktu że dobra robota i fajnie działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi