CrAsH Napisano 31 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 W dniu 19.11.2024 o 10:04, Scythe napisał: Niby taka niewyróżniająca się E39, prosty m pakiet i 18 stka, a jednak rzuca się w oczy tym kolorem który robi mega robotę. Będzie jakiś lip z przodu? Bo chyba tylko tego mi brakuje 😛 Zobaczymy co nowy rok przyniesie, na zakończenie roku zdjęcia świąteczne i prezent w postaci nowego podszybia, od Mikołaja 😉 KUJON, Lelek, MAREK GERMAN i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 2 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia Kinga323i, V-MAX, dawid82 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia No a więc, proszę państwa! nowy rok zaczynam od poważnych przygotowań na sezon. Zamówiłem ACS 3 19 9/10,5 4x3,5 radinox, u Bazej Garage. Koncowy układ z MG Motorsport wersji Race. Do kompletnej regeneracji trafią 4x zaciski w ocynk plus przewody w oplocie hamulcowe. Jest jeszcze w głowie coś co planuje kupić ale wstrzymam się z informacją. Myślę że na kwiecień auto będzie gotowe i wyposażone w nową galanterię gotowe na GF 😎 Oczywiście zdjęcie powyżej jest zdjęciem jedynie podglądowym. Espinoza, Oleeek, Lelek i 7 innych dodali reakcje 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Będzie rozpierdol CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Trochę tego koła będzie w tym sezonie Ale napewno siądzie grubo CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 24 minuty temu, gamek2 napisał: Trochę tego koła będzie w tym sezonie Ale napewno siądzie grubo Niestety dowiedziałem się po fakcie, aleee ile jest e36 na Futurach na Sznyclach 🫣 w końcu wszystkie takie same, przynajmniej mam kolor auta inny niż wszystkie 😆 gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Będzie grubo 👌 , chyba zapowiada się kolejna sztuka z oreo CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Oklepany schemat jest dobry, nie ma sensu wydziwiac, także czekam jak to spasujesz Pozdro CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 16 godzin temu, CrAsH napisał: Niestety dowiedziałem się po fakcie, aleee ile jest e36 na Futurach na Sznyclach 🫣 w końcu wszystkie takie same, przynajmniej mam kolor auta inny niż wszystkie 😆 Dokładnie CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Ale będzie ro***erducha😋🥰 CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia ACS rządzi widzę po całości, ale co się dziwić jak ta felga podnosi ranking o 100% . To e39 zapowiada się grubo na 2025 gratuluję i nie mogę się już doczekać oględzin na żywca. CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Plany zacne tylko dlaczego te szerokości felg tak skromnie? Szlaki 19" w e39 są już przetarte więc trzeba było dać tak jak w twojej poprzedniej wylądowało 10 i 11j lub chociaż 9,5 na przodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2 godziny temu, --=CZARNY=-- napisał: Plany zacne tylko dlaczego te szerokości felg tak skromnie? Szlaki 19" w e39 są już przetarte więc trzeba było dać tak jak w twojej poprzedniej wylądowało 10 i 11j lub chociaż 9,5 na przodzie... Spokojnie, ranty nadrobią, ja od początku założyłem koncepcję- ma być elegancko, wystarczy że leciutko i subtelnie stupka wychyli się z błotnika, nie potrzebuje mieć 5.cm rantów wystających po za obrys karoserii, będzie elegancko i z odpowiednimi parapetami 🫡 więcej nie zawsze znaczy lepiej, z oceną CZARNY musisz się wstrzymać do Marca 😉 atos1987 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Ranty są spore to się obroni ale bardziej mi chodzi o temat naciągów i opon by nie wyszły za wąskie przy tych 19" w takim razie czekamy... 🫡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia Paczucha 😎 V-MAX, MAREK GERMAN, dejw i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw Napisano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia MG pięknie zagra z tym zacnym V8 tym bardziej w wersji Race. Sam mam go u siebie i pięknie to gada a co dopiero u Ciebie. CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano Sobota o 19:53 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 19:53 A żeby nie było kolorowo to ostatnimi czasy miałem zbliżenie pierwszego stopnia że ścianą, no cóż zastanawiałem się czy jest sens lepić ten zderzak czy kupić nowy, z racji że mam naprawdę solidnego gościa od spawania plastików postanowiłem naprawić zderzak, i zawieść do lakiernika tam gdzie lakierowałem całe auto tak żeby odcień się zgadzał. W między czasie auto trafiło do mnie na firmę na małe przygotowania do GF. Kupiłem także listwy nowe zderzaka przód tył. Czekam na felgi od chłopaków i działam dalej. atos1987, MAREK GERMAN, --=CZARNY=-- i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano Niedziela o 20:14 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 20:14 Czekam na koło bo tutaj do całości właśnie tego brakuje Pozdro CrAsH dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi