gamek2 Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Przyszedł czas na kupno czegos nowego i padło na e10. Po obejrzeniu kilku sztuk podjąłem decyzje o kupnie tej konkretnej sztuki. Auto trzyma sie kupy jakies oznaki korozji są ale i tak przeprowadzimy kompletną renowacje od A do Z wiec w niczym to nie przeszkadza i terzeba wziąść pod uwage ze ma prawie 50 lat na karku i pewnie nie jedno wyjdzie Co do planów to są i mysle ze juz niebawem bedzie mozna zobaczyc pierwszy etap Mimo ze bedzie to cieżka droga to zaczynamy przemiane z brzydkiego kaczątka w pieknego łabędzia i damy mu drugie lepsze życie Lelek, KUJON, DzikuCMS i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Gamek.. Ty powinieneś dostać bana na zakładanie nowych tematów ile można.. gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamster Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Tak sie ostatnio zastanawialem co bedzie nastepne e23,e34. Ale tym razem jeszcze ambitniej. Jak zwykle ciekawe na jakie kolo padnie. Pozdro. gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Ty jesteś wariat !mega kibicuje bo znam plany na auto Pozdro Scythe i gamek2 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Długo na temat nie trzeba było czekać bo już widziałem to auto na internetach które wogóle jest z moich bliskich okolic, czekam z niecierpliwością na update, i na pewno będę często zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 ja to się zastanawiam, czy będzie kiedyś taki zlot na który @gamek2 przywiezie wszystkie swoje auta PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3DYK Napisano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 o jeden numer za wysoko ;D e9 tez by idealnie pasowała do twojego garażu ;D czekam na wiecej zdjeć srodek naprawde w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Sztosik fura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 19 godzin temu, M3DYK napisał: o jeden numer za wysoko ;D e9 tez by idealnie pasowała do twojego garażu ;D czekam na wiecej zdjeć srodek naprawde w dobrym stanie biorąc pod uwagę, ze pierwsze było E36 to E10 było kwestią czasu jak dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Fajna! Szkoda, ze nie na okrągłej lampie ale nie ma co wybrzydzać jak baza dobra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Baza idealna nie jest powtorze to jsszcze raz auto ma 50 lat i nie przechodziło zadnej renowacji a jedynie jakies drobne naprawy. Ale jest to chyba najlepsza jaką ogladałem mimo wszystko oznaki korozji sa i pewnie nie jedno wyjdzie MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Sztos! Fajnie, że wchodzisz w coś starszego, mało jest takich projektów. Na pewno zrobisz z tego piękną sztukę. Nie mogę się doczekać aktualizacji. gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Tak jak już pisałem, cieszę się jakbym sam ją kupił nie mogę się doczekać pierwszych prac, będzie piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Gra rozpoczętą Bartek.P, lukasz199722, Scythe i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Zdrowa sztuka, widać na pierwszy rzut oka. Gratuluje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Całą odbudowę wykonujesz sam tak samo jak w przypadku E21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 6 minut temu, Thepiekarz napisał: Całą odbudowę wykonujesz sam tak samo jak w przypadku E21? Nie, niestety nie miał bym teraz czasu robić wszystko sam i trwało by to za długo. Może gdyby sie nie trafiła odpowiednia osoba to bym to robił Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, gamek2 napisał: Nie, niestety nie miał bym teraz czasu robić wszystko sam i trwało by to za długo. Może gdyby sie nie trafiła odpowiednia osoba to bym to robił Rozumiem, tak więc czekam na dalsze aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Kusiło mnie żeby zobaczyć co jest pod matami i moje przeczucia okazały się trafne i od kierowcy jak i od pasażera są dziury i nie bawimy się w latanie więc zamówiłem już nowe oba panele lukasz199722, Scythe, Thepiekarz i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Piękne auto mimo wszystko , i wiadomo jak u Ciebie szybko lecisz ale w sumie skoro fachowiec ma już to robić to trzeba przygotować i zawieź , czekam na więcej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 To jak myślicie na Chotową się wyrobi czy nie??? Gratuluję zakupu. To jedno z aut które chciał bym widzieć w moim garażu marzeń. Szczególnie w takiej wersji jak planujesz to zrobić. Powodzenie i trzymam kciuki żeby ją zobaczyć jak najszybciej. gamek2 i Scythe dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Haha nie ma opcji aby było na gf i nawet tego nie planuje bo zakres pracy jest ogromny A tym czasem zabrałem się za odklejanie mat MAREK GERMAN, Bartek.P, Thepiekarz i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 A więc coś już tam ruszyło i się dzieje E10 odstawiłem w niedzielę do Wyklętego i od razu zabrał się za robote E10 będzie przechodziło całkowitą renowacje i od początku był taki zamiar że robimy ja na wersję turbo Na dzień dzisiejszy zamówione zostały Nowe przednie błotniki Nowe drzwi P+L Nowa maska Nowy pas przedni Nowe panele podłogi przód P+L Oraz oba słupki A w raz z nowymi fartuchami Do tego będziemy otwierać progi aby pozbyć się rudej od środka więc zostały zamówione oba Nowe progi Udało się też w drodze powrotnej kupić silnik M10b18 który będziemy uturbiac Mam też już fotele oraz zaciski hamulcowe DzikuCMS, Thepiekarz, lukasz199722 i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Dobra robota, a wiadomo będzie jej dużo bo to jednak 50 lat historii, kibicuje Mordko Pozdro gamek2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Turbo będzie?? Wiadomo jaki wynik może być +-?? Wsadził byś klimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi