Mikael Napisano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Siemanko ! czas się pochwalić nowym nabytkiem, miała być M8 ale cena mnie skusiła i tak zaczynam swoją przygodę z nowym autem, pierwsze kilometry pierwsza setka i tysiąc będą moje, zobaczymy jak to się potoczy ale nudy nie będzie. Pełne wyposażenie, ceramika no i napęd na 4 koła czyli już wiem że to będzie pierwsze sportowe auto które będę użytkował zimą, na początek oklejenie frontu i elementów narażonych na odpryski plus ceramika plany to taki pakiet małego Germańca, za wiele się nie da tu zrobić a przód czyli Bober od samego początku mi się podoba wiec raczej zostaje ale to wyjdzie jeszcze w praniu -zestaw obniżający czyli sprężyny z regulacją KW lub Mperformance -pakiet carbonu na zewnątrz, dokładka, dyfuzor, progi itp -koło 21” myśle ze siądzie lub jak w oryginale dwa rozmiary 21/20 -dolot Eventuri Także myśle ze będzie się działo ale najpierw 2x M6 się robi karole46, dawid82, dyziux666x i 11 innych dodali reakcje 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Piękna jestem ciekawy co tu zrobisz alby zbliżyć się do germana, dobre wyzwanie a więc zaczynamy i kibicuje. Gratuluje jeszcze raz pięknej m4 Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego No ciekaw jestem co z tego się ulepi ale wiem że się da tak więc czekam na dalszy rozwój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Głodek Napisano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Hmm sam nie wiem co powiedzieć, Powiem tak BMW skończyło się na E60!,to jest była prawdziwa motoryzacja, A później to hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Gratuluję zakupu. Mam nadzieję że dostarczy ci wiele frajdy to auto. W tym modelu bardziej przeszkadza mi linia tylnej szyby niż słynny bober. Jednak M to M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego M to m ale wiadomo trzeba się przyzwyczaić do bobra , mimo wszystko gratki zakupu i czekam na więcej od Ciebie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 21 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Dzięki ! jak wspomniałem wyżej od samego początku podobał mi się Bober, Dojdą carbony, obniżenie, koło i wtedy zobaczymy jak to zacznie wyglądać jakies godne polecenia firmy zajmujące się produkcją i montażem produktów z carbonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Bober to genialna generacja M, z wyglądu strasznie mi się podoba i dodatkowo świetnie jeździ! Widzę u Ciebie pełne kubły, te fotele są świetne! piękny wóz! Gratulacje! Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2 godziny temu, Mikael napisał: Dzięki ! jak wspomniałem wyżej od samego początku podobał mi się Bober, Dojdą carbony, obniżenie, koło i wtedy zobaczymy jak to zacznie wyglądać jakies godne polecenia firmy zajmujące się produkcją i montażem produktów z carbonu? reventon carbon , firma z PL rozsyłają na cały świat już, mają mega pakiety do tych BMW. kolor piekny wybrałeś do tej emki. mają potencjał, już widziałem kilka na rantach itp i jest kosmos. Mikael i dawid82 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 21 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 9 godzin temu, BartoszzG napisał: reventon carbon , firma z PL rozsyłają na cały świat już, mają mega pakiety do tych BMW. kolor piekny wybrałeś do tej emki. mają potencjał, już widziałem kilka na rantach itp i jest kosmos. A masz może gdzieś zdjęcia tych M4 na rancie, bo ciężko coś trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego ta która mi najbardziej robi: https://www.bimmertoday.de/2022/11/16/ind-bmw-m4-in-british-racing-green-im-geist-des-m3-gt-e36/ i na insta Ci podesłałem jeszcze 3 inne ciekawe, nie tylko M4, ale M3 front ten sam to jakis ogólny obraz też jest Mikael i DzikuCMS dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego Chyba do tego auta i w ogóle nowszych beemek jak np Dawida 8 lepiej siedzi wklesly monoblock ale to tylko moje zdanie MAREK GERMAN i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Bober w M moim zdaniem petarda.Gratulacje. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi