Idzik_e36 Napisano 29 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 4 godziny temu, mateq34 napisał: Ciekawi mnie, ile osób ma takie podejście. Ja osobiście morkę traktuję jako bliska oryginału i pomalowanie elementów chemią w morkę, jak z fabryki, jako sztukę lakiernika miałem parę rozmów o tym na syndykacie i wychodzi na razie pół na pół xD Super projekt się szykuje. Kibicuję. No ile ludzi tyle opinii, mi się bardziej podoba efekt lustra, wiec tez w tym kierunku idę, zawsze można auto lakierować od nowa i przywrócić morke wiec kto wie, może mi się odwidzi w przyszłości haha mateq34 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 2 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego Kolejne puzzle.. Kolektory zostaną rozwiercone, z uwagi na to, że chce uzyskać trochę większą moc z silnika żeby było czym się odpychać Bartek.P, Vitek_Słupsk, karole46 i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czuczu Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Dobrze działasz. Czekam na efekt końcowy. Idzik_e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego W dniu 3.02.2023 o 10:44, Czuczu napisał: Dobrze działasz. Czekam na efekt końcowy. na Lkn mozemy sie spiknac bo moze juz mi sie uda wyjechac, zobaczymy Czuczu dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czuczu Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 1 godzinę temu, Idzik_e36 napisał: na Lkn mozemy sie spiknac bo moze juz mi sie uda wyjechac, zobaczymy Może i mi się uda. Wstepnie lakiernik na Kwiecien ale jak to zwykle bywa pewnie będą jakieś obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Godzinę temu, Czuczu napisał: Może i mi się uda. Wstepnie lakiernik na Kwiecien ale jak to zwykle bywa pewnie będą jakieś obsuwy. trzymam kciuki, lublin musi wjechac grubo na zloty haha Czuczu dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 11 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego Wczoraj dowiozłem środek do obszywania do Skanledera, po drodze zajechałem do Huberta po zegary. Z kolorem wnętrza idę na brązowo, może mało oryginalnie ale schludnie i klasycznie. Do wyboru mam te kilka kolorów poniżej. Za 2 tygodnie przy odbiorze pochwale się, który wybralem witboy, ogo2103, mateq34 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Troszkę termin odbioru się zmienił, aczkolwiek wszystko już na miejscu czeka na samochód. Jak już pare osób miało okazje zobaczyć na ig cały środek gotowy Dodatkowo w międzyczasie mistrz Masher złożył lampy. Nowe klosze żółte boshe + modyfikacja BH oraz nowe uszczelki Scythe, Vitek_Słupsk, pioteresz i 9 innych dodali reakcje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Kolor skór kozak. BH i Yellow wg mnie lipton. PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 16 godzin temu, Vitek_Słupsk napisał: Kolor skór kozak. BH i Yellow wg mnie lipton. Dokładnie jeśli yellow to bez BH bo psuje efekt Nowe skóry i ich kolor robią robotę ! PaatrykŁMŻ i Idzik_e36 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Wnętrze kozak a jeśli chodzi o lampy to najlepiej na żywca oblukać i ocenić. PaatrykŁMŻ i Idzik_e36 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca Wnętrze kozak , co do lamp, zawszenie zastanawia czy takie żółtki są legalne u nas w pl ?jak tj z tym u nas? Pozdro Idzik_e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca Lampy na żywo wyglądają mega dobrze, Czarne nerki i ciemnożółte lampy plus boston i kolor skór oraz żółte halogeny mega dobrze będzie wyglądał według mnie. dowiedzialem się od znajomego policemana, ze jak jest komplet żółty tj lampy plus halogeny i maja homologację to jest legalne 4 godziny temu, MAREK GERMAN napisał: Wnętrze kozak , co do lamp, zawszenie zastanawia czy takie żółtki są legalne u nas w pl ?jak tj z tym u nas? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 35 minut temu, Idzik_e36 napisał: Lampy na żywo wyglądają mega dobrze, Czarne nerki i ciemnożółte lampy plus boston i kolor skór oraz żółte halogeny mega dobrze będzie wyglądał według mnie. dowiedzialem się od znajomego policemana, ze jak jest komplet żółty tj lampy plus halogeny i maja homologację to jest legalne Na opis przypomina mi spec Ryyyyana Oczywiście kolor inny ale tak jakoś mi się wyobraziło to auto:) Idzik_e36 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idzik_e36 Napisano 21 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 12 godzin temu, JACHU napisał: Na opis przypomina mi spec Ryyyyana Oczywiście kolor inny ale tak jakoś mi się wyobraziło to auto:) A faktycznie, to wyjdzie mi polaczenie cabrio Mashera i turasika Ryana haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi