Mikael Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Siemanko ! na szybko i gorąco zaraz po zakupie, 1000km dzisiaj przejechałem i wróciłem z prezentem Świątecznym, dla mnie jest to powrót do tego od czego zacząłem przygodę z BMW i chyba pierwsze kroki do GS, model do którego założyłem swoje pierwsze 3tlg, -55mm sprężyny i rozpórkę czyli E24. M6 z 1988r w kolorze Zinnober-rot, eMka w pierwszym lakierze ale myśle ze przemaluję Ją na nowo bo jednak przebieg i klimat w USA zrobił robotę ale to wszytko po oględzinach mojego detajlera, środek do odświeżenia i pierwszy raz w życiu widzę sufit w skórze, lodówka, sound-system, roleta… resztę będę badał na spokojnie Szóstak stoi na BBS RS w 16” wiadomo że to się nadaje do zimowania więc docelowo wjedzie 18” i tylko i wyłącznie RSy do tego koniecznie kierownica MT1, wydech i obowiązkowo audio także taki „pakiet germański” Thepiekarz, DarkO, agressor i 15 innych dodali reakcje 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiloff Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Ależ ona jest piękna... (oczywiście mowie o e70) Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Nie no kużwa auto sztos lakier, wnętrze czekam na mody będzie rozpierdziel. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 I już wiadomo, że nie jeden bank został rozbity powodzenia Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Piękna sztuka, powodzenia w modach. Będę zaglądał bo mam ogromny sentyment do modeli z tamtych lat. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 I kolejny kozak u Mikaela Namiesza na Syndykacie Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Co za sztuka jej stan i zestawienie kolorystyczne bomba!! Trafiła w odpowiednie ręce Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Obys szybko jej nie sprzedał Piekna sztuka --=CZARNY=-- i Mikael dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioos Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Robi wrażenie, jechanie po zakup takiej to pewnie sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Dzięki ! przede mną długa droga, M6 stała ostanie 6 lat nie ruszana wiec będzie co robić, po oględzinach detajlera będzie decyzja co dalej bo jak się okaże ze da się z tego coś wyciągnąć to zabieram się za mechanikę a potem detale dzisiaj przejrzałem książkę co była w aucie, wszystkie servisy zakupy itp bardzo bogata historia skrupulatnie prowadzona i opisana przez poprzedniego właściciela od pierwszego kilometra. znalazlem zdjęcie na którym jest telefon, została tylko antena na szybie wiece będę szukał takiego, może ktoś posiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Piękna jest, nawet taka jak teraz robi wow ale u Ciebie będzie nowa Pozdro i czekam na więcej Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Gratuluje zakupu!!! Połączenie X5 + lawety z e24 i to w tym samym kolorze robi rozpierdol... Zestaw idealny na Germanfest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 4 godziny temu, Bartek.P napisał: Gratuluje zakupu!!! Połączenie X5 + lawety z e24 i to w tym samym kolorze robi rozpierdol... Zestaw idealny na Germanfest Jak się dostanę na dwa auta to może kiedyś takim zestawem przyjadę tylko 3tlg do lawety muszę założyć MAREK GERMAN i Bartek.P dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Stan blacharski wyglada kosmicznie dobrze. Piękna jest, gratulacje! Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheStige31 Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Gratulacje , piekna sztuka Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak97 Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ciekawa sztuka zdecydowanie będę tu zaglądać Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Zaczyna się coś dziać pierwszy z trzech zestawów felg jakie M6 dostanie już jest udało się kupić od CR CUSTOM, są to RH HD RAD 18” czyli zestaw jaki miałem na mojej pierwszej BMW E24, docelowo ranty 3.25 i 3.75 na szerokościach 9.5” i 11” Czas szukać dalej tak to kiedyś wyglądało, rok około 2007 wtedy jeszcze nie wiedziałem co to Syndykat ale szedłem w dobrą stronę, a Hubert Puścian mijał mnie na Wyszkowie ale nigdy nie mógł dogonić tymi eMkami Lelek, Bullit, Bartek.P i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheStige31 Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 @KUJONczas pomyśleć o jakiejś odznace dla Sandała mateq34, dawid82, Thepiekarz i 3 innych dodali reakcje 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Myślę że bylyby lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Nowy projekt za***isty!!!! I dzielny ixik do targania!! Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernest86 Napisano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Rs 16 będą na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1505 Napisano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 chętnie kupie rsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikael Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 RS 16” zostają, są na Niej od nowości ozdobią Choinkę w 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goust Napisano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Mam nadzieje ze tu wleci tak grube koło ze pozamiata wszystkie 6er --=CZARNY=-- i Mikael dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Ale jest piękny ten zestaw. Mikael dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi