ogo2103 Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca W dniu 17.03.2023 o 22:33, MAREK GERMAN napisał: Będę robił tył z konserwacją to dyfer też od razu pójdzie do odnowienia , dobra robota Pozdro Nie ukrywam, że pomimo ładnego wyglądu, dekiel potrzebował gruntownego czyszczenia zanim położyłem ocynk. Ale za to efekt jest. Teraz wiem, że każdy detal podwozia będzie robiony w ten sam sposób. MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca W dniu 9.03.2023 o 19:16, ogo2103 napisał: Powoli do przodu: - odebrany dyfer S3.15 szpera 25%. Po pełnym serwisie z nowymi częściami, - kupiona podsufitka w bdb stanie bo moja miała połamane plastiki, - nowe podszybie, - szczebelki Mpak w zderzak przedni + drobnica. Kolejny etap to podwozie - pełna konserwacja i malowanie proszkowe elementów zawieszenia. Drugi etap blacharka - wyrównanie koloru, lub cały samochód do malowania, zobaczymy. Poszukiwane felgi najlepiej RH xd 18" 3tlg. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt Kto ci robil. Serwis szpery? Jaki koszt i co uwzględnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Kupiłem drugi bo mój ma 2.93, a chciałem 3.15 LSD. Dyfer jest po wymianie wszystkich elementów, które się zużywają, na nowe. Kupiony od Wojtka z Kielc - gość zajmuje się tylko dyframi. Vitek_Słupsk dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca U mnie raczej nie będzie takiej odnowy jak u innych grubasów bo ja jeżdżę nim cały czas , zima lato , ma być czysto i schludnie i bez rdzy , tyle w temacie ale mimo wszystko podejdę do tematu jak trzeba Pozdro ogo2103 i Vitek_Słupsk dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi