wasilevvski Napisano 23 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Rybka, Scythe, Thepiekarz i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Mega wygląda , komora jak nowa Pozdro CrAsH i wasilevvski dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Piękne i prawdziwe benzynowe v8 nie to co obecne kosiarki spalinowe jeszcze trochę i ze spalinowych to tylko jedno cylindrowe eko v1 będą robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 11 godzin temu, --=CZARNY=-- napisał: Piękne i prawdziwe benzynowe v8 nie to co obecne kosiarki spalinowe jeszcze trochę i ze spalinowych to tylko jedno cylindrowe eko v1 będą robić... spokojnie, BMW w ubiegłym roku wypuściło nową generację V8, Porsche zaczyna jeździć na syntetycznym paliwie. To że Fiat czy inne Audi przejdzie na elektrykę nie zmienia faktu, ze pozostaną marki rozwijające silniki benzynowe/spalinowe a wracając do tematu auta, E39 top, oreo na GF to chyba tylko formalność. mateq34, Scythe, PaatrykŁMŻ i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego Hej! Dzis post w troche innym wydaniu ! Pozdro ! :) MOMI, Thepiekarz, kamils13 i 12 innych dodali reakcje 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego Plany na wnętrze strzał w dyszkę, natomiast co do koloru zacisków moim zdaniem pasują tu kolorem idealnie tym bardziej że są marchewy na aucie i auto czarne ja bym nie zmieniał koloru chyba że coś większego i wtedy jakis odcien jasny szary. Całokształt urywa głowę, koła spasowane wręcz idealnie nie za szeroko nie za nisko jest to mój ideał! uważam że lepiej spasować e39 nie można bo w każdą inną stronę będzie gorzej, jaram się okrutnie też mam sentyment do tej budy, gratulacje projektu! wasilevvski i Scythe dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Mi jak najbardziej taka forma w postaci filmiku się podoba i fajnie będzie oglądać więcej tak więc czekam na kolejny raz. A auto na filmiku jest ogień a co pomyśleć w realu ale myślę że będzie okazja zobaczyć na żywo. wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Takie e39 to ja szanuje wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca SZTOS!!!!!!!! wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Mega luta!czarnuch germański jak za dawnych lat!i do tego słuszny motor pod maską, pięknie Pozdro wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Nie mam nic do dodania. Fajnie że nagrałeś taką prezentacje plus plany na przyszłość. Wielkie zdrowe zazdro posiadania takiego oprawcy. Kwintesencja Germanstylu. Oreo w czerwcu tylko to przypieczętuje. Czapki z głów. wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca PD temu Panu po tej prezentacji ! wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Jachu ,myślę że po Chotowej tak się stanie Pozdro wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Oj co my zobaczyliśmy pod tym instrybutorem tego nie da się już odzobaczyć. Flagowe E39 to nie podlega dyskusji, jedyna sprawa która nie daje mi spokoju na zdjęciach i na tym filmie to kolor rotora, jest odpowiedni ale jakoś taki "matowy". Obejrzę na żywo ale wydaje mi się, że gdyby było więcej perły i połysku w tym lakierze to by jeszcze bardziej uwydatniło tą rolkę. Brawo! PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca KA-PI-TA-LNA ! Oglądając ten film mam chęć do powrotu do M5 i czystej radości z jazdy tym autem. Twoja gniecie okrutnie. Idealna. Ja osobiście zostawiłbym siwe wnętrze,bo ładnie się komponuje z czarnym lakierem. atos1987 i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi