mateq34 Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia W dniu 28.01.2023 o 10:17, wojtek-e30 napisał: Fura piękna w opór, gratulacje o jakimś "ładniejszym" heblu nie myślałeś ? Patrząc na cały temat, na pewno ma to w planie xD wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego W dniu 28.01.2023 o 10:17, wojtek-e30 napisał: Fura piękna w opór, gratulacje o jakimś "ładniejszym" heblu nie myślałeś ? Coś myślę. Gdzieś dzwony biją ale jeszcze nie wiem w jakim kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego Kilka strzałów z aparatu jeszcze z teledysku Niebawem wieksza relacja z prac Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego Chyba za duza waga zdjec wiec podsyłam link do google dla zainteresowanych https://drive.google.com/drive/folders/1-527SgbVdnT6eBUhxRzCfQs8WySW0Ds5 Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego Obejrzałem zdjęcia z linka i są b.dobre, fajnie się je ogląda. wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Głodek Napisano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego Masz może zdjęcia takie zwykłe z drogi ,bez podkręcenia wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czuczu Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Auto sztos. Miałem kiedyś taką w manualu, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem nawet o istnieniu syndykatu wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 8 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego Szukalem , szukalem , no i mam ! witamy jajko ! juz niebawem na pokladzie atos1987, Lelek, MAREK GERMAN i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Kolejny update . Mały ale cieszy Podświetlane klamki. auto zjechało z podnośnika, zdjęcia na surowo Bez zadnego „podkręcania” wykonane iphonem Thepiekarz, Brodi97, Oleeek i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Ależ ona jest piękna! Nie wiem ile razy będę to powtarzał ale tak mnie to auto robi że nie mam pytań wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Właśnie tak powinno wyglądać zgermanizowane e39 kwintencja smaku, jedna z najlepszych jak nie najlepsza e39 na forum! Wnętrze zostaje szare czy będziesz coś zmieniał, szył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2 godziny temu, atos1987 napisał: Ależ ona jest piękna! Nie wiem ile razy będę to powtarzał ale tak mnie to auto robi że nie mam pytań Dziekuje za mile slowko ! 2 godziny temu, --=CZARNY=-- napisał: Właśnie tak powinno wyglądać zgermanizowane e39 kwintencja smaku, jedna z najlepszych jak nie najlepsza e39 na forum! Wnętrze zostaje szare czy będziesz coś zmieniał, szył ? Dziekuje ! Wnetrze zostaje siwe, wyciagam fotele czyszcze kazdy zakamarek, ew podmaluje delikatnie. Decyduje sie na oryginalna skore , szkoda mi je obszywac. Wlasnie teraz kolejnym etapem bedzie odświeżenie wnetrza do granic mozliwosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego Z przednią dokładką jak dla mnie b.dobrze przód wygląda jak i całe auto. Teraz czekam na foty z prac nad wnętrzem. wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego tylko żebyś się wyrobił na Chotową wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 15 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 15 godzin temu, Bartek.P napisał: tylko żebyś się wyrobił na Chotową Oczywiscie ze sie wyrobię! 15 godzin temu, Thepiekarz napisał: Z przednią dokładką jak dla mnie b.dobrze przód wygląda jak i całe auto. Teraz czekam na foty z prac nad wnętrzem. Dziękuje Wnętrze ruszyło! :) PaatrykŁMŻ, Lelek, MAREK GERMAN i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego Szare nie jest złe ale np rude siadłoby jeszcze lepiej Scythe, wasilevvski, MAREK GERMAN i 1 inny dodali reakcje 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego Będzie ogień , czekam na więcej , chce na żywo zobaczyć to Pozdro wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 1 godzinę temu, MAREK GERMAN napisał: Będzie ogień , czekam na więcej , chce na żywo zobaczyć to Pozdro Widziałem w dzień zakupu i już wtedy gniotło jaja. Teraz musi być absolutny rozpierdol znając szczegółowość właściciela. Dobrze że wywaliłeś tą paskudną zamszową kierownicę wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrAsH Napisano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego Z jednej str ból po sprzedaż, z drugiej cieszę się że nie trafiła do Sebiksa który by ją zajechał i zniweczył moje prawie 3 lata ciężkiej odbudowy tego auta. Fajnie kupić gotowca i dołożyć koła i zbierać laury lol a tak serio to dobrze że to najlepsze e39 na tym forum oreo według mnie się należy w tym sezonie !!! PaatrykŁMŻ, --=CZARNY=--, atos1987 i 2 innych dodali reakcje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 16 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 3 godziny temu, Filipss napisał: Widziałem w dzień zakupu i już wtedy gniotło jaja. Teraz musi być absolutny rozpierdol znając szczegółowość właściciela. Dobrze że wywaliłeś tą paskudną zamszową kierownicę Było dosyć dobrze Dzieki Filip 3 minuty temu, CrAsH napisał: Z jednej str ból po sprzedaż, z drugiej cieszę się że nie trafiła do Sebiksa który by ją zajechał i zniweczył moje prawie 3 lata ciężkiej odbudowy tego auta. Fajnie kupić gotowca i dołożyć koła i zbierać laury lol a tak serio to dobrze że to najlepsze e39 na tym forum oreo się należy !!! Czas pokaże Auto robie bez kompromisowo i ty doskonale o tym wiesz Tymczasem kawa, śniadanie i lece do garażu działać dalej. Zamówiłem trochę gratów z ASO . Updatey niebawem CrAsH, mateq34 i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 17 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Nowe graty Aso nówka, przy okazji zacząłem odświeżać komorę w moim „gotowcu” ;) KUJON, Bartek.P, atos1987 i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 18 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego Details Scythe, atos1987, Thepiekarz i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 21 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2 z 4 listew już dotarły do mnie. Aso się ociąga , ale prace trwaja nadal ! :) V-MAX, Espinoza, Thepiekarz i 8 innych dodali reakcje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego Nie tylko do Ciebie się ociągają z ASO słabe te gumy przy listwach i czas niestety robi z nimi swoje. Co najlepsze tylne krótsze listwy droższe sporo od przednich bo też przerabiałem ten temat Ale nowe zrobią robotę. wasilevvski dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasilevvski Napisano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 11 godzin temu, dejw napisał: Nie tylko do Ciebie się ociągają z ASO słabe te gumy przy listwach i czas niestety robi z nimi swoje. Co najlepsze tylne krótsze listwy droższe sporo od przednich bo też przerabiałem ten temat Ale nowe zrobią robotę. Dokladnie, tyl kosmos. Po rabatach za 4 szt 2600 zl, spora przesada , no ale cóż , raz sie zyje Pod masko zaczyna być troszkę jak by świeżo :D mateq34, --=CZARNY=--, Thepiekarz i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi