gamek2 Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Witam od jakiegos czasu rozgladałem sie za E31 i tak o to w sobote stałem sie posiadaczem tej własnie o to 8er z silnikiem 4.0 Rok produkcji koncówka 1994 Co do auta to baza bardzo fajna sprowadzona z Usa z Californi wiec bez grama rdzy. Co tez wazne jest bezwypadkowe. Oczywiscie wnetrze pojdzie do szycia a buda bedzie malowana bo ktos nie majacy zielonego pojecia zabrał sie za malowanie i to chyba jeszcze przy burzy piaskowej Oczywiscie nie miało to dla mnie znaczenia bo i tak poszła by do malowania. Pracy przy tym aucie jest bardzo duzo ale cos przez zime trzeba robic wiec dlatego padła decyzja o kupnie auta do czesciowej renowacji Powoli zabrałem sie za rozbieranie wnetrza i kompletowaniem róznych plastików ktore sie do niczego nie nadają Kolejnym krokiem bedzie rozebranie auta do malowania i dla wgniotkarza Tomajx6m, witboy, Bartu i 8 innych dodali reakcje 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Piękna sprawa będę śledził powodzenie przy pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 No i się doczekałem galerii o 8. Już wiem, że będzie się to oglądać genialnie jak każda inna! No co by tu powiedzieć.. Bank rozbity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Kiedy inni zbierają na zimę chrust Kempin95, gamek2, feconi i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Jedyny plus tego auta to taki ze jest czarne, zobaczymy co dalej. Ps. zeby to miało sens i jakoś się prezentowało to szukaj sportów, pakietu csi i rob na manuala. Żadne inne 8er nie ma znaczenia jak nie ma takiego configu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 8. Nic dodać nic ująć. Powodzenia,choć patrząc na Twój garaz nie będzie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 7 minut temu, ryyyan napisał: Jedyny plus tego auta to taki ze jest czarne, zobaczymy co dalej. Ps. zeby to miało sens i jakoś się prezentowało to szukaj sportów, pakietu csi i rob na manuala. Żadne inne 8er nie ma znaczenia jak nie ma takiego configu Znafffca sie znalazł zdanek, Thepiekarz, DERO i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 16 minut temu, ryyyan napisał: Jedyny plus tego auta to taki ze jest czarne, zobaczymy co dalej. Ps. zeby to miało sens i jakoś się prezentowało to szukaj sportów, pakietu csi i rob na manuala. Żadne inne 8er nie ma znaczenia jak nie ma takiego configu Weź wyjdz i zamknij drzwi Thepiekarz, Rybka, kumor07 i 7 innych dodali reakcje 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.P Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 58 minut temu, ryyyan napisał: Jedyny plus tego auta to taki ze jest czarne, zobaczymy co dalej. Ps. zeby to miało sens i jakoś się prezentowało to szukaj sportów, pakietu csi i rob na manuala. Żadne inne 8er nie ma znaczenia jak nie ma takiego configu Co by nie zrobił i tak wiadomo że czerwona jest najszybsza Thepiekarz, gamek2 i Tomajx6m dodali reakcje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatandre Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Bartek.P napisał: Co by nie zrobił i tak wiadomo że czerwona jest najszybsza Dlaczego swiatla sa tak dziwnie zamkniete. Nie pierwszy raz to widze w e31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Pięknie, garaz się powiększa!gruby zestaw , tutaj nie będzie lipy takze czekam na dalsze prace Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Bartek.P napisał: Co by nie zrobił i tak wiadomo że czerwona jest najszybsza To seeee przemaluje, jaki problem A całkiem serio, tu jest oczywiste że będzie w chujjj dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumor07 Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 W takim garażu nie mogło zabraknąć 8er , już się nie mogę doczekać jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 8 godzin temu, gamek2 napisał: Pracy przy tym aucie jest bardzo duzo ale cos przez zime trzeba robic wiec dlatego padła decyzja o kupnie auta do czesciowej renowacji Chyba zostało to źle napisane myślę że z twoim tempem to do zimy trzeba coś robić a w zimę pomyśli się nad czym innym. A tak serio mówiąc to gratuluję zakupu i będę czekał na kolejne aktualizacje ale jedno jest pewne będzie rozp..rdol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 6 godzin temu, Fatandre napisał: Dlaczego swiatla sa tak dziwnie zamkniete. Nie pierwszy raz to widze w e31 No wlasnie tez mnie to interesuje bo widziałem ze co niektórzy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin607 Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Jak ten Dzejson konfigurał ten środek? Bravo zakupu. 8er czekałem aż w końcu zawita u Ciebie! Super. Będzie miała Dobrze u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Fotele i lanape ktos sam sobie obszył Oczywiscie wnetrze bedzie szyte na nowo marcin607 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Styling 37 custom by tu fajnie siedział . Ale zapewne juz plan jest na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Cos tam działam z tym gruzem Dawiid, Tomajx6m, atos1987 i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Zastanawia mnie jedna rzecz... Skąd ty masz na to wszystko czas? W takim tempie to w zimę nie będziesz miał co robić Gratuluje kolejnego pięknego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Mam bardzo napiety dzień i kiedy normalny czlowiek lezy przed tv albo poprodtu odpoczywa to ja kazda wolna chwile spedzam w garazu witboy, MAREK GERMAN, Bartu i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 14 minut temu, gamek2 napisał: Mam bardzo napiety dzień i kiedy normalny czlowiek lezy przed tv albo poprodtu odpoczywa to ja kazda wolna chwile spedzam w garazu Masz napiety dzień bo siedzisz na olx czy innych stronach i szukasz aut albo części gamek2, Bartu, Oleeek i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamek2 Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Mowiłem ci zebys wyszedł i zamknął drzwi Thepiekarz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 7 minut temu, gamek2 napisał: Mowiłem ci zebys wyszedł i zamknął drzwi Nie moja wina ze obrotowe drzwi zamontowałes Bartu i gamek2 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredi Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, gamek2 napisał: Mam bardzo napiety dzień i kiedy normalny czlowiek lezy przed tv albo poprodtu odpoczywa to ja kazda wolna chwile spedzam w garazu I to właśnie można powiedzieć o przedsiębiorczej osobie: za***rdala dalej, gdy "Kowalski" ogląda serial ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi