MAREK GERMAN Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Tył wiadomo musi is w górę , tak teraz patrzę czy przód nie wystaje czasem bardziej niż tyl?czy to takie złudzenie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Głodek Napisano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Dokładnie jak wyżej ,przód za bardzo wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia Również mi się wydaje że przód stoi normalnie a na tyle jest kąt , bynajmniej tak wygląda ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia Ja bym zmniejszył kąt z tyłu, bo teraz widać że koło z przodu wystaje bardziej no i du** dał do góry 0.5-1cm i będzie luksus, wzór koła dobrze siedzi na e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia Na żywo nie wygląda to aż tak jak na fotkach, zależy od kąta jak się spojrzy ale no jeszcze jak będę dopracowywał wysokość z tyłu to pochylę przód bardziej bo aktualnie bardziej był ustawiany pod zbieżność i prawdopodobnie dlatego tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia Ja bym pochylił trochę przód żeby wyrównać z tyłem negatyw, będzie spójniej i wizualnie obniży się przód. PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 26 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia Niestety okrutnie brudna ale udało się powalczyć z zawieszeniem, kąty z przodu poprawione, tył podniesiony, teraz chyba wkoncu wygląda to tak jak powinno V-MAX, dawid82, Bartek.P i 5 innych dodali reakcje 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 10 godzin temu, PaatrykŁMŻ napisał: Niestety okrutnie brudna ale udało się powalczyć z zawieszeniem, kąty z przodu poprawione, tył podniesiony, teraz chyba wkoncu wygląda to tak jak powinno Dobrze to wygląda , nie myślałeś o trochę większym naciągu na przodzie aby sam rancik ładnie za błotnik wychodził ? PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 27 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia Godzinę temu, JACHU napisał: Dobrze to wygląda , nie myślałeś o trochę większym naciągu na przodzie aby sam rancik ładnie za błotnik wychodził ? Zastanawiałem się nad przodem i pewnie na ten sezon już sobie odpuszczę bo jest jeszcze kilka innych tematów które chciałbym przy aucie ogarnąć ale nie mówię nie, jak nie w tym to w przyszłym roku na pewno będę kombinował jeszcze moze delikatnie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia Patrząc na ostatnie zdjęcie to chyba uchwyciłeś identyczne kąty na przodzie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 27 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 27 minut temu, JACHU napisał: Patrząc na ostatnie zdjęcie to chyba uchwyciłeś identyczne kąty na przodzie i tyle. Opona mogłaby być z przodu delikatnie mniejsza to prawda a co do zdjęć to w ostatnim widok z góry równo do błotnika, przodem przez schodzący się do środka zderzak ciężko dobre zdj zrobić jak wkoncu odpuści śnieg i ja umyje to ogarnę lepsze fotki Lelek, JACHU i Vitek_Słupsk dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego W tzw międzyczasie czekając na trochę lepsza pogodę zabrałem się powoli za ogarnięcie komory silnika, zacząłem od wypiaskowania kolektorów (na zdj efekt testów nowej "piaskarki"). Lelek i Tomajx6m dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matisek1991 Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Będzie cały wypiaskowany ? czy polerka napisu też będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 4 minuty temu, Matisek1991 napisał: Będzie cały wypiaskowany ? czy polerka napisu też będzie ? W planie jest piaskowanie całości, polerka napisu i lakierowanie całość bezbarwny mat a napis srebrny lub czarny. Matisek1991 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Korzystając z wolnego popołudnia dokończyłem piaskowanie kolektorów została jeszcze tylko polerka i porządne mycie V-MAX, Thepiekarz, MAREK GERMAN i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego Wyszło naprawdę spoko Pozdro PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 9 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego Kolektory gotowe, wszystko handmade, wypiaskowanie na to poszedł bezbarwny mat i polerka napisów w przyszłym tygodniu wpada nowy końcowy wydech i stary przestanie już straszyć Tomajx6m, MAREK GERMAN, Bartek.P i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 17 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego W czasie kiedy kolektory czekały na założenie zamówiłem "trochę" gratów żeby przy okazji grzebania pod maską zrobić mały serwis oraz poprawić kilka mankamentów i tak wpadł nowy olej dyfra, olej do silnika plus filtr, olej skrzyni oraz filtr do skrzyni i nowa uszczelka, nowe świece, nowe przewody na cylindrach 1-6 ponieważ okazało się że jeden był uszkodzony, filtry powietrza, filtr paliwa, nowe uszczelki do przepustnic, uszczelki do kloszy lamp oraz nowe tylne zaślepki reflektorów, wywaliłem wkoncu stary wydech i padła decyzja o zostawieniu tylko katow i środkowego tłumika reszta przelot 2,5cala nierdzewka. Lelek, Scythe, Vitek_Słupsk i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 23 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Samochód wkoncu poskładany, przy okazji grzebania pod maską poczyściłem większość trudno dostępnych plastików zostało jeszcze ogarnąć kilka drobiazgów i komora będzie wkoncu cieszyć. Wydech również wkoncu wygląda tak jak powinien, tylne puszki wyleciały całkowicie na ich miejsce wpadł ypipe z kolankami puszczonymi w dół a w międzyczasie na stałe zawitała również lodówka, teraz jest plan żeby oddać wnętrze do delikatnego przeszycia tak żeby poprawić wszystkie zagniecenia. agressor, Thepiekarz, Bartek.P i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Teraz ten wydech prezentuje się o wiele lepiej!!! PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego kawał dobrej roboty z tym autem poszedl. jak sie zestawi przed i po zdjęcia to jakby jej ubyło 20 lat PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Dziś od rana śnieg ale w południe słońce zaszczyciło swoją obecnością więc udało się umyć bardziej sensownie auto i złapać kilka fotek mam nadzieję że w najbliższych dniach uda się już zawieźć środek do tapicera. Bartek.P, KUJON, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Głodek Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Spoko PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Trochę drobny ten rotor… RS w tych szerokościach było by miodzio PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 52 minuty temu, DERO napisał: Trochę drobny ten rotor… RS w tych szerokościach było by miodzio Miała być właśnie "inna niż wszystkie" a niestety max to były 16 DERO dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi