Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 4 minuty temu, JACHU napisał: Też jestem zdania że za mały. Liczyłem tu na tego Breytona co pisałeś. Brey siadł zupełnie nie tak jak się tego spodziewałem. Więc zrezygnowałem z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Jak dla mnie lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thepiekarz Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Takie szybkie porównanie, i nie ma co gadać trzeba będzie auto z tym kołem obczaić na żywo i wtedy będzie można się tak totalnie wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 34 minuty temu, DzikuCMS napisał: Jak dla mnie lipa Jak dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk_sdze36 Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Krystek94 napisał: Jak dla Ciebie Rs do e36 spoko, breyton dla mnie wygrywa w tym porównaniu, ale też nie każdemu to koło leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Nie leży mi totalnie przeróbka tego bbs’a. Od boku wygląda ten rotor jakby leżał w głębokim talerzu do zupy. Strzelam, że jak na custom przystało siano poszło niemiłosierne, jednakże do tego koloru lepiej siedział jednak Breyton. Tak to fura mega, zazdroszczę przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 21 minut temu, Scythe napisał: Nie leży mi totalnie przeróbka tego bbs’a. Od boku wygląda ten rotor jakby leżał w głębokim talerzu do zupy. Strzelam, że jak na custom przystało siano poszło niemiłosierne, jednakże do tego koloru lepiej siedział jednak Breyton. Tak to fura mega, zazdroszczę przebiegu. Tak właśnie miał wyglądać, jakby leżal w głębokim talerzu, mi na żywo łamie głowę i tak miało być, co do breja nie ma breja - osobiście to dla mnie temat skreślony bo nie będę jeździł z dodatkami plastikowych czy aluminiowych pierścionkach z powodu 74.1/72.6 to raz a dwa zwyczajnie mi nie siadło a by przypodobać się komuś i jeździć na siłę to sorki nie mój świat heh. Cena za custom normalna jak na dzisiejsze czasy i ceny. Co do e36 ? Zwkle zdrowe jakich wiele. Filipss dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 7 godzin temu, DERO napisał: Rok 2023. Wydawać by się mogło że kolejna próba zrobienia RS’a i e36 w „nowym” wydaniu. - po raz kolejny, on i ona - sie nie dają RS do e36 jak najbardziej Ok ale w oryginalnym wydaniu a nie customy z trxa zdanek i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 43 minuty temu, ryyyan napisał: RS do e36 jak najbardziej Ok ale w oryginalnym wydaniu a nie customy z trxa Czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Moim zdaniem Breyton siedział genialnie ale jak Tobie się podoba to Twoja sprawa. A jeszcze odniosę się do pierścionków plastikowych/aluminiowych co z nimi jest nie tak że nie chciałeś z tym jeździć? PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 15 minut temu, atos1987 napisał: Moim zdaniem Breyton siedział genialnie ale jak Tobie się podoba to Twoja sprawa. A jeszcze odniosę się do pierścionków plastikowych/aluminiowych co z nimi jest nie tak że nie chciałeś z tym jeździć? Lubisz połsrodki ? Ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Przodzik siadł fajnie, jest nie przesadnie z zachowaniem błotników w serii, może jeszcze pokusze się o malutki listek dystansu 05. z tylem muszę powalczyć i zrobić kąty. Jest i półeczka z roletka pod 3 światło stopu i bez zagłówka :) obszyc jak reszta i można zakladac Espinoza dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 za mały jest ten rotor. Piszesz, że pierścienie centrujące są półśrodkiem, a chcesz dawać 5 mm dystans? asmo, mati0618, MAREK GERMAN i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 10 minut temu, Vitek_Słupsk napisał: za mały jest ten rotor. Piszesz, że pierścienie centrujące są półśrodkiem, a chcesz dawać 5 mm dystans? Tak wiem już to pisaliście że za mały , tak - dystans "listek" bez kołnierzyka nie odstrasza mnie, a może właśnie tego jeszcze będzie brakować - zobaczymy, Redukcja rozmaru piast w postaci pierścieni tak nigdy tak nie jeździłem i jeździł nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Mniej się boje pierścienia centrujacego jak dystansu bez pierścienia ale to tylko moja opinia dyziux666x dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Krystek94 napisał: Tak wiem już to pisaliście że za mały , tak - dystans "listek" bez kołnierzyka nie odstrasza mnie, a może właśnie tego jeszcze będzie brakować - zobaczymy, Redukcja rozmaru piast w postaci pierścieni tak nigdy tak nie jeździłem i jeździł nie będę. I tu Cie podziwiam, bo taka redukcja jest wiele bezpieczniejsza jak ten „listek”. Scythe, hubert_96, mati0618 i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 15 godzin temu, Vitek_Słupsk napisał: I tu Cie podziwiam, bo taka redukcja jest wiele bezpieczniejsza jak ten „listek”. Podzielam, mi biły koła na 5mm dystansie po jakimś czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Regulowane wahacze dotarły w expresowym tempie, zamówiłem firmy swagier, miałem okazję kiedyś jeździć na nich w "gruzie" i byłem zadowolony. Na docelową firmę która chciałem musiałbym czekać niestety miesiąc na samą przesyłkę a to robiło by się mocno problematyczne z innymi tematami. Nie mniej rozniez zostały zamówione poczekają --=CZARNY=--, Lelek i Vitek_Słupsk dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Półka z 3 światłem stopu oraz bez zagłówków to dość ciężki temat do znalezienia. Nie mniej jest, co najlepsze szukając dawcy nie każdy rozumie co znaczy "całe tylne mocowania" jedziemy dalej :) Lelek, Bartek.P, --=CZARNY=-- i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Ładnie to wygląda , tj zamsz czy takie coś podobnego? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 6 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Ładnie to wygląda , tj zamsz czy takie coś podobnego? Pozdro Takie coś lepszego niż zamsz Pozdro MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Nie przejmując się opinią że małe że złe że nie pasują itp finalnie spasowałem przód jestem mega zadowolony z efektu bo raz, udało się wszystko pomieścić bez ingerencji w błotniki oraz plastikowe nadkola, a dwa w mojej opinii jest tak jak chciałem teraz została walka z tyłem, regulowane wahacze i będziemy próbować na dniach. Trzeba też wkoncu umyć ja po zimie bo cała ukurzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Tragedia ani spasu ani wyglądu . Blee PaatrykŁMŻ, Bemben, Krystek94 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 3 minuty temu, ryyyan napisał: Tragedia ani spasu ani wyglądu . Blee I tak Ci się podoba przecież wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 I tak po Chotowej sprzedaż koła albo auto hehe Pozdro i czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi