karole46 Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 15 minut temu, Krystek94 napisał: Poczym wnioskujesz że to fejk ? Jeśli możesz poproszę o jakieś info, bo w takim razie zostałem wprowadzony w błąd i będę ubiegał się o zwrot kosztów Daj mi chwile zaraz poszukam tego jego posta na tamtej grupie ale chyba usunął, z tego co pamiętam to z logo coś było nie tak i coś tam jeszcze, daj mi z godzinę dwie poszukam dokładnie. Niestety takie czasy teraz często ludzie żerują na czyjejś niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 25 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Sprawa z rozpórka rozwiązana, rozpórka wróciła do właściciela, niestety tak jak pisał @karole46nie okazała się orginałem. Zamówiłem więc wiechersa. Postanowiłem też odwiedzić mojego przyjaciela @Leleki zobaczyć jak ida pracę nad kompocikiem. Zdecydowanie mogę przyznać że będzie to TOP jeśli chodzi o kompot w naszym kolektywie. Juz nie długo zapowiedź z mocnym kołem tymczasem wracamy do e36 i kolejnych etapów prac a będzie ich kilka. Lelek, mateq34, Tomajx6m i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego No niestety czasem jest rozczarowanie.... a co do compota to autko z Węgrowa? Mam bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 25 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 17 minut temu, Sopel94 napisał: No niestety czasem jest rozczarowanie.... a co do compota to autko z Węgrowa? Mam bardzo blisko Tak z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Szkoda tej rozpórki no ale w sumie dobrze że wróciła do właściciela Pozdro Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykm88 Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca A powiedz dużo grzebania żeby zdjąć element od szyberdachu ktory jest obszyty materialem? Trzeba zdejmować cały szyber razem z tym metalowym od góry żeby swobodnie wyjąć ten element materiałowy? Pytam bo będę też rzucał alcantare na sufit i będę musiał zdemontować wszystko Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Rotory są już gotowe. Miał być breyton ale nie siadł mi do końca więc zdecydowałem się w tym sezonie uderzyć w 18" kolor chrom shadow myślę że będzie idealnie pasował. Czekam również ma pasy Motorsport, udało się zakupić nowe orginalne. Scythe, Filipss, Bartek.P i 12 innych dodali reakcje 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Czyli klasyka będzie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 20 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Czyli klasyka będzie Pozdro Broni się sama tak myślę MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Po cichutku coś dlubiemy zakładamy kupujemy, pierwsze większe kilometry wpadły ostatniego dnia zdanek, MAREK GERMAN, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 31 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Materiał dotarł, szycie znowu ruszyło. Musiałem troszkę dozbierac ale w ostatnich dniach udało się zakupić nowe pasy Ori Motorsport. Wcześniejsze uszyte sprzedałem :) dzialamy dalej.. Espinoza, ogo2103, Fredi i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia tydzień rozpoczęty bardzo fajnie dzialanko Tomajx6m, Lelek, Vitek_Słupsk i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Ładny kolor skóry hehe , czekam na więcej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 10 godzin temu, MAREK GERMAN napisał: Ładny kolor skóry hehe , czekam na więcej Pozdro Paletka z prosiaczka, myślę że z moim kolorem auta, będzie to bardzo miłe połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Paczuszki już rozpakowane i gotowe do założenia, dodatkowo zamówiłem sobie mały smak w postaci OEM klucza do kapsli zagłówki chyba wyszły fajnie.. Lelek, Scythe, Bartek.P i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Święta, zajączek to i koszyk pełny koła zlecone Błażejowi już praktycznie na finiszu - cały set na nowych częściach 18", pracę u Marcina również trwają pełną parą, z niecierpliwością czekam na efekty.. Marioos, PaatrykŁMŻ, Espinoza i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1505 Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia fele z rotoru 16 na 18 tak? można poznać koszt całościowy albo najlepiej poszczególnych elementów felg rotory wycinane z 1 częściowych kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Kółeczka gotowe, teraz trzeba zawieźć je na kosmetyczne zabiegi i pielęgnację :) Thepiekarz, Lelek i Espinoza dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Zrobić smaczne konty z tyłu, ustawić wszystko równo i będzie fajnie. Espinoza, Lelek i DakarGelb dodali reakcje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Godzinę temu, Krystek94 napisał: Zrobić smaczne konty z tyłu, ustawić wszystko równo i będzie fajnie. Rotor jest taki sam jak w poprzednim kole ? Chodzi o rozmiar. Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 50 minut temu, JACHU napisał: Rotor jest taki sam jak w poprzednim kole ? Chodzi o rozmiar. Tak i dlatego wyglada to słabo .. zdanek, atos1987, JACHU i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Godzinę temu, JACHU napisał: Rotor jest taki sam jak w poprzednim kole ? Chodzi o rozmiar. Rotor tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Mam mieszane uczucia , rotor wygląda akurat tutaj na za maly, poprzedni setup był lepszy!ale zobaczymy na żywo Pozdro Tomajx6m, PaatrykŁMŻ i zdanek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Rok 2023. Wydawać by się mogło że kolejna próba zrobienia RS’a i e36 w „nowym” wydaniu. - po raz kolejny, on i ona - sie nie dają PaatrykŁMŻ i mateq34 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 10 godzin temu, Krystek94 napisał: Rotor tak Też jestem zdania że za mały. Liczyłem tu na tego Breytona co pisałeś. ryyyan i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi