Krystek94 Napisano 27 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 8 godzin temu, kamil napisał: w pozytywnym słowa znaczeniu " Boję się pomyśleć " czyli poziom wy***ie w kosmos w góre. Miło to słyszeć jest motywacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Kolejny mały progres. Obydwa lusterka ogarnięte, pomalowane, szkła nowe, uszczelki ogarnięte, gabeczki ogarnięte, gwinty zrobione na nowo. Dzialamy dalej. Robak97, mateq34, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 4 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia Nowe stare ZKW mateq34, Tomajx6m, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuga Napisano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia Podziwiam za dążenie do perfekcji Ogarnąłes już sposób na nie odstający schowek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 5 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 46 minut temu, Fuga napisał: Podziwiam za dążenie do perfekcji Ogarnąłes już sposób na nie odstający schowek? Ogólnie schowek mi nie odstaje, ale myślę że można to jeszcze poprawic lub zniwelować do minimum, tak - kupiłem. Nowy mateq34 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia W dniu 4.01.2023 o 20:40, Krystek94 napisał: Nowe stare ZKW Sam robiłeś regenerację czy dorwałeś nowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia Wszystkie potrzebne rzeczy zawiezione do Marcina. Kolory i materiały wybrane. Pora czekać na efekty. Będzie zacnie. Lelek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia Jaki kolor wleci jesli to nie tajemnica ? Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 17 minut temu, Sopel94 napisał: Jaki kolor wleci jesli to nie tajemnica ? Narazie nie powiem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia Ooo taki safran bym u siebie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2 godziny temu, atos1987 napisał: Ooo taki safran bym u siebie widział Mam coś podobnego tyle, że z palety Bentleya. W tym kolorze budy myślę fajnie by zagrał ten safran. atos1987 i Lelek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia https://youtu.be/DjM3OPGtrg4 Po burzliwych rozmowach na temat koloru skóry udało się znaleźć kompromis. I w końcu skończy się gadanie o tym co wybrać, by było inaczej niż w każdym aucie. Dobrze, że dałeś sobie wybić z głowy pierwszą wizję koloru. Chociaż każda z trzech wersji jaką rozważaliśmy byłaby ciekawą opcją. Zobaczymy co powiedzą inni jak odbierzesz wnętrze, bo niestety nie jesteśmy obiektywni. Robak97 i Krystek94 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia W dniu 7.01.2023 o 18:33, Krystek94 napisał: Narazie nie powiem haha Projekt bardzo przyjemny ale zawsze mnie zastanawiała idea zakładania tematu o tuningowaniu samochodu na forum i jednocześnie robienie z tego tajemnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 58 minut temu, DERO napisał: Projekt bardzo przyjemny ale zawsze mnie zastanawiała idea zakładania tematu o tuningowaniu samochodu na forum i jednocześnie robienie z tego tajemnicy... A dziękuję To żadna tajemnica, poprostu się śmieję że nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia UWAGA podaje hasło : OKOŃ mateq34, Lelek, atos1987 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia Trochę ciszy bo zbieram nowe części. Udało się u Łukasza znaleźć izolacje dźwiękowa której poszukiwałem z racji tego że moja jest brzydka i pokruszona. Nowe są dostępne tylko prawe, udało się zakupić używane całe w super kondycji. Przyszły również nowe drobne rzeczy do szyberdachu po obszyciu będzie można złożyć wszystko na nowo. Zamówiłem również nowe guziki pompowania lędźwi do vadkow. Czekamy na kolejne paczki od @Cholooraz Piotrka. Zestaw nowych 18" też już został wstępnie wybrany i dogadany. Lelek, Bartek.P, mateq34 i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia Jakiś czas temu musiałem sprzedać kilka zamówionych części z przyczyn finansowych. Dziś już wszystko uporządkowane można działać dalej Na nowo wpadło : - podszybie - słupki B - listwy dywanowe Walczymy dalej Oleeek, Bartek.P, Espinoza i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Piątkowy wieczór z kebabem Podszybie założone Lelek, JACHU, PaatrykŁMŻ i 4 innych dodali reakcje 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 13 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego Chotowa potwierdzona co daje jeszcze więcej mocywacji. Działamy cały czas z drobnica wokół wozu, w kwietniu już myślę że będziemy finalnie składali cały środek. Espinoza, Rybka, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Kolejna ciekawa rzeczą jest rozpa Sznycelka, udało się zakupić nowa jako leżak magazynowy. Scythe, Lelek, Espinoza i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Fajny rarytasik Pozdro Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karole46 Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego Też się na nią czaiłem ale jak się dowiedziałem że to podyeba to zrezygnowałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 8 minut temu, karole46 napisał: Też się na nią czaiłem ale jak się dowiedziałem że to podyeba to zrezygnowałem xd Rozwiń bardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karole46 Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 7 minut temu, Filipss napisał: Rozwiń bardziej? Rozpórka od matek matek chyba, wrzucał post na forum acs czy te rozpórki to oryginał i się okazalo że nie ale dobre podróby poprostu. Na eBay po 60 funtów są bez oznaczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 16 minut temu, karole46 napisał: Rozpórka od matek matek chyba, wrzucał post na forum acs czy te rozpórki to oryginał i się okazalo że nie ale dobre podróby poprostu. Na eBay po 60 funtów są bez oznaczeń Poczym wnioskujesz że to fejk ? Jeśli możesz poproszę o jakieś info, bo w takim razie zostałem wprowadzony w błąd i będę ubiegał się o zwrot kosztów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi