Krystek94 Napisano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Wreszcie są Marioos, Tomajx6m, Filipss i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Dalej poszukiwane są vadery polift, ktoś coś ? Marioos, Tomajx6m i Lelek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Kolejny element układanki Małe a cieszy Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Tez mam i już czekam jak wszystko poskładam. Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 28 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Wszystko idzie swoim torem, myślę że w grudniu już ruszymy z szyciem atos1987, Vitek_Słupsk, Lelek i 5 innych dodali reakcje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak97 Napisano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 15 godzin temu, Krystek94 napisał: Wszystko idzie swoim torem, myślę że w grudniu już ruszymy z szyciem Gdzieś już je widziałem :p Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 4 godziny temu, Robak97 napisał: Gdzieś już je widziałem :p @Robak97że tak zapytam w temacie u Krystka ale wyprzedajesz się z coupety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak97 Napisano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 8 godzin temu, JACHU napisał: @Robak97że tak zapytam w temacie u Krystka ale wyprzedajesz się z coupety ? W zasadzie to już nie ma z czego się wyprzedawać bo 90% sprzedane,auta też już nie mam i szukam nastepcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Gotowa do zimowania Tomajx6m, Lelek, Espinoza i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Prawie piątek, drobnica przyszła można coś podziałać w weekend Espinoza, Tomajx6m, Robak97 i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Ktoś mi kiedyś powiedział że każdy nawet najmniejszy detal buduje wóz, a zmieniać takie małe pierdoły to sama przyjemność nie wytrzymałem do soboty haha. Tomajx6m, Lelek, DzikuCMS i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Rozbieramy boczki fotele kanapę i całą górę wraz z półką bo zaczynamy szycie. Nie mogę się doczekać już efektu końcowego. --=CZARNY=--, Scythe, Robak97 i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Cały czas zastanawiam się nad założeniem dodatkowych stopów helli na pałąkach pomiędzy półka a sufitem, co o tym myślicie ? Thepiekarz, kamster, dyziux666x i 2 innych dodali reakcje 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Nic na siłę. Przekombinowane będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czuczu Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Mnie też się wydaje że co za dużo to niezdrowo, ale przymierzyć i zobaczyć efekt a potem dopiero ocenić nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Podłączam się do odpowiedzi Sopla, ze nic na sile. Według mnie trzeci stop w półce wystarczająco robi robotę. --=CZARNY=-- dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Pogoda nie rozpieszcza, zimno wietrznie ale trzeba działać. Dobrze że chociaż nagrzewnice elektryczne mam, to trochę było cieplej. Wszystkie elementy sufitu zdjęte, wieziemy i czekamy :) mateq34 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Boję się pomyśleć jak auto będzie wyglądać po tym jak powiesz " projekt skonczony" obserwując te wszystkie zmiany z bardzo dobrych elementów na jeszcze lepsze czytaj. nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 W dniu 20.12.2022 o 14:23, kamil napisał: Boję się pomyśleć jak auto będzie wyglądać po tym jak powiesz " projekt skonczony" obserwując te wszystkie zmiany z bardzo dobrych elementów na jeszcze lepsze czytaj. nowe. Czemu się boisz hehe, będzie źle ? Raczej celuje w określenie przynajmniej "top" - chciałbym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateq34 Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 3 godziny temu, Krystek94 napisał: Czemu się boisz hehe, będzie źle ? Raczej celuje w określenie przynajmniej "top" - chciałbym.. Top stan miałeś już w tym roku wg mnie Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 W dniu 1.12.2022 o 08:47, Krystek94 napisał: Prawie piątek, drobnica przyszła można coś podziałać w weekend kiedyś pytałem w aso o tą gumową osłonę wiązki i nie była już dostępna. Można wiedzieć gdzie i jaki koszt tego produktu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 2 godziny temu, dawid82 napisał: kiedyś pytałem w aso o tą gumową osłonę wiązki i nie była już dostępna. Można wiedzieć gdzie i jaki koszt tego produktu ?? Około 550zl razem z drobnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 2 godziny temu, mateq34 napisał: Top stan miałeś już w tym roku wg mnie Dzięki za miłe słowo, wszystkiego zrobić nie zdarze ale nie od razu Warszawę odbudowano. Mocno działam aby był spory progres na czerwiec. Tymczasem mateq34 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 25 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Nikt nie mówił że w święta nie można znaleźć kilku minut aby odwiedzić woz MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 W dniu 23.12.2022 o 10:59, Krystek94 napisał: Czemu się boisz hehe, będzie źle ? Raczej celuje w określenie przynajmniej "top" - chciałbym.. w pozytywnym słowa znaczeniu " Boję się pomyśleć " czyli poziom wy***ie w kosmos w góre. Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi