Krystek94 Napisano 30 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Niedziela. Chwila wolnego przed spacerkiem to z rana ruszyłem na garaż. Szybkie założenie bez kręcenia zawiasem. Ciągle myślę nad 18, w sumie można by założyć rant 18" ale czy to ma sens, muszę to wszystko przegryźć. Rybka, Tomajx6m, Lelek i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Uwielbiam to koło, jakbym miał e36 to byłby u mnie pierwszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Kurcze ten kebab jest tak poprawny że widzę tu tylko acsy w 17 lub 18" ewentualnie hartge tym bardziej że wcześniej siedział tu RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 30 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Godzinę temu, --=CZARNY=-- napisał: Kurcze ten kebab jest tak poprawny że widzę tu tylko acsy w 17 lub 18" ewentualnie hartge tym bardziej że wcześniej siedział tu RS Acs jest multum, rs trx też było dużo, Harty spoko, ja szybko zmieniam felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goust Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Moim zdaniem 17 będzie tu naprawdę dobrze siedziało, przejście na 18 przy tak wąskich rantach moze nie zbyt dobrze wyglądać Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 3 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Ruszyliśmy machinę z obszyciem nowego środka. Zaczynamy z dolem czyli: Vadery, kanapa, boczki przód i tył, łokieć, mieszek ręcznego, gałka automatu. Góra czyli: Przednie słupki, sufit, materiał na szyber, słupki tylne oraz półka Stawiam na czerwień, inspiracją będzie kolor Audi Expressrot. Góra czarna alcantara. Więcej rzeczy już nie długo :) Lelek, atos1987 i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Czekam na efekty. Krystek94 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Małe pytanie do starszych kolegów po fachu Czy grzechem będzie zakładać przedliftowe vadery oczywiście nowo zrobione ? Mam wielki problem znaleźć polifty, jest jeden komplet do zakupu ale nadaje się szczerze mówiąc na śmieci... Bo bardzo ciężko będzie zrobić z nich cokolwiek. Wóz poliftowy i będzie się to gryzło w moim odczuciu.. sam nie wiem co zrobić Co uważacie ? Może ktoś coś doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Zapytam poza konkursem. Jakiś szybki tutorial jaka różnica w Vaderach przedlift i polift? Oraz jak się skumać, że dane Vadki to turasy albo custom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 28 minut temu, Blitz napisał: Zapytam poza konkursem. Jakiś szybki tutorial jaka różnica w Vaderach przedlift i polift? Oraz jak się skumać, że dane Vadki to turasy albo custom? W temacie @Rybkaodnośnie jego E36 Cabrio jak dobrze pamiętam była rozmowa na temat odróżnienia vaderów od siebie itp warto zajrzeć, poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Tylko polifty Robak97 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 58 minut temu, ryyyan napisał: Tylko polifty Znajdź panie znajdz tu klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Z poliftami jest problem już od kilku miesięcy bo sam szukam. Sprawdzałem nawet za granicą. Myślę że trzeba trochę cierpliwości i się pojawią, ale faktycznie przedlifty łatwiej są dostępne. Gdyby mi zależało na czasie brałbym przedlift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Godzinę temu, ogo2103 napisał: Z poliftami jest problem już od kilku miesięcy bo sam szukam. Sprawdzałem nawet za granicą. Myślę że trzeba trochę cierpliwości i się pojawią, ale faktycznie przedlifty łatwiej są dostępne. Gdyby mi zależało na czasie brałbym przedlift. Mam zagwostke właśnie do robić, dawca jest już lecz przedlift, mimo wszystko chciałbym by grało to "rocznikowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Zawsze może uszyć zagłówki na polift i plecy zmienic na poliftowe jak ci tak zależy, a zresztą poliftowy zagłówek ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Daj aktualne zdjęcie tych vaderow co masz. Może coś pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 35 minut temu, Krystek94 napisał: Mam zagwostke właśnie do robić, dawca jest już lecz przedlift, mimo wszystko chciałbym by grało to "rocznikowo" Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 31 minut temu, Sopel94 napisał: Zawsze może uszyć zagłówki na polift i plecy zmienic na poliftowe jak ci tak zależy, a zresztą poliftowy zagłówek ładniejszy Właśnie nie chciał bym robić z jednego drugie. Postawiłem sobie za cel albo takie albo takie nic pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 To jak nie ma półśrodków to szukać polifta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziux666x Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 https://www.ebay.co.uk/itm/155240091792?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=FUV6M7bzQxa&sssrc=2349624&ssuid=c0CBPjV_Tky&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Są w Anglii i to nie jeden komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Poliftow jest trochę na sprzedaż, gdzie ty ich szukasz w Azerbejdżanie ? Krystek94 i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Małe wspominki chotowej 2 lata temu ex 325ti w kompociku Marioos dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogo2103 Napisano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Felga sztos, siadła by mi idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak97 Napisano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Mogę wam sprzedać vadery razem z całym autem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 9 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 1 godzinę temu, Robak97 napisał: Mogę wam sprzedać vadery razem z całym autem :p Nie mogę pozwolić sobie na całe auto niestety. Za wnętrze za to mogę zaproponować zadowalająca cię Kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi