--=CZARNY=-- Napisano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Moim zdaniem mod na minus ale zawsze można wrócić do poprzednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jotek Napisano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Slaby pomysl. Ten kierunek postarzy samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 2 godziny temu, Krystek94 napisał: Długo myślałem czy zmieniać ale pomarańcz raz zawsze mi się podobał a dwa myślę że z tym odcieniem lakieru dobrze to wygląda. Udało się zakupić nowe części, nowe kierunki oraz leżak magazynowy lamp tylnych. Myślę, że z tym kolorem siądzie jak złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Ja też jestem ciekaw jak to siądzie do tego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Lakiernia umówiona, uszczelki nowe przyszły, malujemy j zakładamy. Btw śmieszne jest to że mają kolor techno - zawsze chciałem taki na aucie Tomajx6m, PaatrykŁMŻ i Lelek dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Zimowanie to dobry czas na przygotowania. Tomajx6m, Lelek, MAREK GERMAN i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Szkoda, ze nie 18stki atos1987 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 1 godzinę temu, ryyyan napisał: Szkoda, ze nie 18stki Może się przekonam jak pojeżdżę żeby zrobić 18, ciągle boje się ruszać te nadkola, nie chce tego robić w w przypadku 18 jednak będzie to chyba nie uniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Sam już nie wiem, obie strony mi się podobają, może wy coś doradzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheStige31 Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Pomarańczowe, te jasne kierunki jakoś mi się kojarzą aftermarketowo PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Do polifta i tego koloru tylko białe! DzikuCMS i zdanek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 A korzystając pogody, zmieniamy listwy przy dywanowe, i przymiar lusterek, wszystko chodzi lekko także jestem bardzo zadowolony z zakupu, teraz w tygodniu lakierowanie. Oleeek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Moim zdaniem biale kierunki odmładzają auto. Sam zakupiłem komplet przód i tył ostatnio I jutro zakładam na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 8 godzin temu, Krystek94 napisał: Może się przekonam jak pojeżdżę żeby zrobić 18, ciągle boje się ruszać te nadkola, nie chce tego robić w w przypadku 18 jednak będzie to chyba nie 18 nie ma nic wspólnego z ruszaniem nadkoli. Czy 17 czy 18 to kwestia szerokości, ET i zawieszenia atos1987, Krystek94, Psh3m0 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Krystek moim zdaniem ten pomarańcz nie pasuje. Wyglada gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateq34 Napisano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2022 W dniu 24.09.2022 o 13:03, Krystek94 napisał: Sam już nie wiem, obie strony mi się podobają, może wy coś doradzicie Już Ty dobrze wiesz fajna jest opinia gdzieś powyzej, że pomarańcze postarzą auto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo Napisano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2022 3 godziny temu, mateq34 napisał: Już Ty dobrze wiesz fajna jest opinia gdzieś powyzej, że pomarańcze postarzą auto xD Zgadzam się z tą opina. Postarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Pomarańcze tylko do czarnej e34 i aut z tej serii produkcji do e36 białe lub dymione DzikuCMS, Tomajx6m i Lysoslaw dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw_e36.pawel Napisano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Co kierunków to ja też miałem taki problem przy białym kolorze auta i zrobiłem sobie test sprawdzający mając auto cały czas na białych migaczach założyłem na próbę komplet pomarańczy i było na początku dziwnie potem nawet się podobało i tak chyba z miesiąc miną i powróciłem do białych no i stwierdziłem że na pomarańczach jest fajnie i klasycznie ale białe do niej bardziej pasuję i do pomarańczy nigdy więcej nie wróciłem osobiście lubię pomarańcze i wolę sobie podmienić co jakiś czas niż się zastanawiać co lepsze. Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateq34 Napisano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 W dniu 28.09.2022 o 17:39, Cholo napisał: Zgadzam się z tą opina. Postarzają W dniu 28.09.2022 o 18:42, dawid82 napisał: Pomarańcze tylko do czarnej e34 i aut z tej serii produkcji do e36 białe lub dymione To i tak są stare auta przecież ja tam jestem team pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 5 godzin temu, mateq34 napisał: To i tak są stare auta przecież ja tam jestem team pomarańczowy W autach widocznych na zdjęciach jest to bardzo ładne i spójne w e36 nie uzyskasz takiego efektu bo ten pomarańczowy kierunek za mocno bije po oczach Cholo, zdanek i mateq34 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Lustra gotowe pomalowane czekają na założenie, ostatnia przejażdżka uświadomiła mnie w tym aby pozostać razem z e36 i toczyć przygodę dalej. Chwila słabości kryzys mały ale jednak finansowy daje do myślenia.. no nic, poradziliśmy sobie a uśmiech na twarzy po 2tygodniowym odpoczynku od wozu był bezcenny. Zbroje się dalej. tymczasem... Espinoza, Idzik_e36, Tomajx6m i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Sobota. To i można podziałać przy kebabie. Wpadły nowe dywany z drobnica, nowe listwy wewnątrz progowe i uszczelki na trójkąty luster. Tomajx6m i Lelek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Pięknie naprawione bc. Z czasem myślę by założyć cały komplet 18, ale to jeszcze przemyśle. Lelek i Tomajx6m dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Tez miałem taki i założyłem 18. Efekt o niebo lepszy. --=CZARNY=-- i Krystek94 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi