Lysoslaw Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Super działasz, będę zaglądał Jakie wyszło et felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateq34 Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Krystian, jak zwykle miażdzysz w szczegółach wiedziałem, która drogę wybierzesz. już teraz jest top, a czytam o planach na jesień. Powodzenia i dozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 27 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Dalej działamy nie zwalniamy Rybka i Lelek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 W środku wygląda to naprawdę dobrze, aż miło się pracuje w takich warunkach. Panama, DzikuCMS, Oleeek i 4 innych dodali reakcje 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 7 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 A, żeby rosołek i schabowy lepiej smakował! Ciągle się coś dzieje: FireBlade, Espinoza, agressor i 6 innych dodali reakcje 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbak Napisano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Coś chyba jeszcze nie do końca siadło jeśli chodzi o spas, hmm ? Auto przepiękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 17 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Odliczamy dni. Oleeek, Bartek.P, MAREK GERMAN i 7 innych dodali reakcje 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 W sobotę wybrałem do Żagania na wydarzenie Royal meeting vol.2. Auto zostało TOP3 całej imprezy. Ostatnie szlify i powolne odliczanie do Melo na Molo... agressor, Thepiekarz, MAREK GERMAN i 9 innych dodali reakcje 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Piekna klasyczna sztuka! Przód moim zdaniem jeszcze z 0,5cm obniżyć wzgledem tyłu i będzie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Utaś_e36 Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 No tak jeszcze z 1 cm na dół Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Odliczamy Przy okazji opuściliśmy jeszcze po 1cm po każdej ze stron. Zbierznosci ustawiona, autko zatankowane. Można ruszać już w piątek rano MAREK GERMAN, Tomajx6m i FireBlade dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Właśnie po tym 1cm tutaj brakowało... masz foto jak to wygląda obecnie po tym obniżeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 8 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Cóż to byl za weekend.. Świetni ludzie świetne wozy świetny klimat. Wóz łącznie zrobił 740km bezpieczenie bez żadnych przygód, został doceniony i wyróżniony za co bardzo dziękuję - to miłe oraz jeszcze bardziej napędza w działaniach. Jest mega motywacja, dużo nowości na przyszły sezon już zamówionych. Nie pozostało nic innego jak mocno działac przez cały okres czasu aż do chotowej na której mam nadzieję widzimy się ! Pozdrawiam wszystkich oraz dziękuję za dobre przyjęcie i zbite piony. Również podziękowania za naszą skromna mega ekipę - wyborne towarzystwo To wszystko to coś niesamowitego trzeba to przeżyć! Tomajx6m, MAREK GERMAN, Bartek.P i 11 innych dodali reakcje 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Widziałem na żywo.Jest igielka i nawet udało się zrobić mały interesik... Piękna sztuka Krystek94 i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Widziałem auto już na sprzedaż, szkoda długo się nią nie nacieszyłeś. Mam nadzieję, że kolejny projekt będzie równe udany Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DERO Napisano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 7 minut temu, FireBlade napisał: Widziałem auto już na sprzedaż, szkoda długo się nią nie nacieszyłeś. Mam nadzieję, że kolejny projekt będzie równe udany Pozdro Post z czwartku co innego bu wskazywał, może jakaś pomyłka. Auto naprawdę mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireBlade Napisano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 1 minutę temu, DERO napisał: Post z czwartku co innego bu wskazywał, może jakaś pomyłka. Auto naprawdę mega Przepraszam jeśli to miała być niespodzianka czy coś i sorki że zaśmiecam temat mam nadzieję, żę kolega się nie obrazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 13 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Nie obrazam lecz co jak i gdzie to raczej moja prywatna sprawa czy nacieszylem się czy nie nacieszylem. Wylicytowalem e31. Na tą chwilę działam z wozem sobie dalej jeśli ktoś położy gotówkę o jakiej mowa była w poście to zapraszam jeśli nie to ma gdzie być kochana - dalej u mnie. I tak to raczej nie miejsce na takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 14 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Czas na zmiany do nowego sezonu Lelek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Wyglada kozak... Oleeek i Krystek94 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtechnik Napisano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 ładnie sie zmienila, noi ciekawy egzemplarz 328, przebieg, stan itp jezeli zostanie to napewno bedzie tu na co popatrzec Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 17 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Lustereczko lustereczko powiedz Vitek_Słupsk, Lelek i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 20 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Dawca przodu zakupiony, działamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheStige31 Napisano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Pochwał się ta e31 . Zakup w Japonii ? Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Długo myślałem czy zmieniać ale pomarańcz raz zawsze mi się podobał a dwa myślę że z tym odcieniem lakieru dobrze to wygląda. Udało się zakupić nowe części, nowe kierunki oraz leżak magazynowy lamp tylnych. TheStige31, MAREK GERMAN i zdanek dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi