ryyyan Napisano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Te opony na 9j to lekka przesada i naciąg względem tylu jest niesmaczny , załóż lepiej 205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 57 minut temu, ryyyan napisał: Te opony na 9j to lekka przesada i naciąg względem tylu jest niesmaczny , załóż lepiej 205 Mam kupione 205 i właśnie się zastanawiam, ogólnie naciągi na żywo są takie same i z przodu i z tylu patrząc na nie, ale jakaś mała ta opona się wydaje na 195 więc będę zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--=CZARNY=-- Napisano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Każda marka opon układa się inaczej w tym temacie na forum też jest na przodzie 195 na 9j i wygląda to dobrze ale są to falkeny może w pierwszej kolejności skręć gwint i wtedy zdecyduj jakie opony zostawić... Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_M Napisano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Skręć gwint i wtedy zobacz jak to sie ułoży bo na tej kozie nie wyglada to dobrze. Zrob spasy i wtedy decyduj co do opony. Ale jak juz Ci mowiłem na 9j bedzie lepsze 205 ale to moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Bardzo ładna coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Świetnie działasz, czekam z niecierpliwością aż to spasujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2022 Z racji, że policjanci/tki wykorzystują przeważnie przy akcji "Pasy" lornetki lub wysilają swój wzrok w poszukiwaniu niezapiętych pasów bezpieczeństwa - postanowiłem im ułatwić sprawę i zamontowałem rzucające się w oczy pasy BMW MOTORSPORT wraz z montażem pasów kanapy wpadły też nowe osłony jej. Przyjechała paczka ASO z: izolacją dźwiękową wnęki koła tylnego lewego oraz taśma mocującymi do bagażnika Ciąg dalszy nastąpi... DarkO, MAREK GERMAN, Lelek i 5 innych dodali reakcje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawiid Napisano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Teraz to tym bardziej będą się na Ciebie czaić... Na pewno będą ciekawi co to za pasy Tomajx6m dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 18 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 Coraz lepiej zaczyna wyglądać --=CZARNY=--, Oleeek i Lelek dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Podejście do modyfikacji petarda, sam egzemplarz również, ogólnie kibicuje i podoba mi się Nie rozumiem tylko dlaczego każdy musi do E36 wkładać te same graty? Jakieś pasy które do tego auta w ogóle nie pasują, cupholdery, clubsporty itd, takie to mocno na siłę jak dla mnie... wóz w automacie i przypinanie takich fantów PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 W dniu 19.07.2022 o 09:23, asmo napisał: Podejście do modyfikacji petarda, sam egzemplarz również, ogólnie kibicuje i podoba mi się Nie rozumiem tylko dlaczego każdy musi do E36 wkładać te same graty? Jakieś pasy które do tego auta w ogóle nie pasują, cupholdery, clubsporty itd, takie to mocno na siłę jak dla mnie... wóz w automacie i przypinanie takich fantów Każdy przerabia modzi wdl swoich uznań i tego co mu się podoba. Ja dokonuje delikatnych zmian aby mimo wszystko pozostać zbliżonym do vinu wszystkie części które zmieniam zostawiam "na Zaś". Ja obrałem taki tor modyfikacji, osobiście uważam że np pasy + automat w zupełności nie kolidują że sobą Oleeek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Pasy są fajne ale czy nie lepiej było za te kasę jakieś sporty ogarnąć w skórze lub obszyc środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Ale się chłopa uczepiliście, chciał pasy to sobie kupił i tyle. Jego wizja, jego kasa. Rozumiem jak by sobie przyjebau hologramy w drzwiach albo kolorowe felgi no to średnio by wyglądało ale nie ma tu żadnej kaszanki. Dawiid dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 9 godzin temu, Sopel94 napisał: Pasy są fajne ale czy nie lepiej było za te kasę jakieś sporty ogarnąć w skórze lub obszyc środek Środek będzie obszyty cały inny przez jesień/zimę, spokojnie. Wszystko zgodnie idzie z planem :). Sopel94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel94 Napisano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 2 godziny temu, Krystek94 napisał: Środek będzie obszyty cały inny przez jesień/zimę, spokojnie. Wszystko zgodnie idzie z planem :). A to jak tak to git. Też mam takie pasy, ale czekaja na resztę srodka boczki i sufit to będzie jedno ściąganie. No a jak ściągać wszystko to i wiązki dołożyć od razu do tego co planuje. Powodzenia i wytrwałości w modach Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Ja bym nie ruszał środka Idzik_e36 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Bardzo fajny egzemplarz i zdrowe podejscie . Ps. Zastanawia mnie jedno . Jak pisales w pierwszych postach , że grzech nie skorzystać z dostepnosci czesci w ASO . Dlaczego nie zrobiles tego z pasami Motorsport , tylko zdecydowales sie na szyty zamiennik?? Wiem ze kwota ogromna, ale za to szycie też pewnie wyłożyłeś z 2500zl ?? PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 22 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 7 godzin temu, kamil napisał: Bardzo fajny egzemplarz i zdrowe podejscie . Ps. Zastanawia mnie jedno . Jak pisales w pierwszych postach , że grzech nie skorzystać z dostepnosci czesci w ASO . Dlaczego nie zrobiles tego z pasami Motorsport , tylko zdecydowales sie na szyty zamiennik?? Wiem ze kwota ogromna, ale za to szycie też pewnie wyłożyłeś z 2500zl ?? Wyłożyłem odpowiednio wystarczająco dla mnie. Nowe z Niemiec koszt na dzień dzisiejszy 6700 wiec resztę możesz sobie dopowiedzieć. A przy okazji zostało na kolejną drobnice i kolejne detale które właśnie idą od Przemka. Oraz na kilka nowych części serwisowych. Dziś 1wsze szybkie obniżenie, tył siadł, zostało zmienić opony na przodzie i uchylić camber oraz jeszcze trochę zejść. atos1987, Rybka, Lelek i 7 innych dodali reakcje 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 W ostatnim czasie zostały zmienione osłony przednie drzwi oraz przyszła paczka z rozpórką od SWAGier Custom Parts: Relacja z przygody związanej z gwintem. jeszcze będzie walka o kolejne mm - opony na przód muszę wpaść inne i będę wyciągać ile się tylko da... Obecnie czekam na paczkę od @Choloz częściami, ruszyły kolejne prace przy aucie - także jak skończę cały proces jaki zacząłem postaram się wrzucić relację. Melo na Molo coraz bliżej, także nie ma miękkiej gry! agressor, Mr_M, Lelek i 4 innych dodali reakcje 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUJON Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 W dniu 22.07.2022 o 18:42, Krystek94 napisał: Wyłożyłem odpowiednio wystarczająco dla mnie. Nowe z Niemiec koszt na dzień dzisiejszy 6700 wiec resztę możesz sobie dopowiedzieć. A przy okazji zostało na kolejną drobnice i kolejne detale które właśnie idą od Przemka. Oraz na kilka nowych części serwisowych. Dziś 1wsze szybkie obniżenie, tył siadł, zostało zmienić opony na przodzie i uchylić camber oraz jeszcze trochę zejść. Ja chłopakom zamawiałem wiele razy te pasy w okolicy 5000, a nie 6700. Nie wiem jak te "szyte" ale dla mnie ważniejsze psychiczne bezpieczeństwo, homologacja, spokój z mandatami i przeglądami PaatrykŁMŻ, Tomajx6m i Krystek94 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Bardzo fajnie to zaczyna wyglądać. Czerwone pasy na razie według mnie kompletnie tu nie pasują, zobaczymy jak zmienisz środek o czym pisałeś wcześniej. Przód wygląda jak byś nic nie położył na camberach, czy tak wyszło na foto. Ogólnie coraz piękniej to wszystko wygląda PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 39 minut temu, KUJON napisał: Ja chłopakom zamawiałem wiele razy te pasy w okolicy 5000, a nie 6700. Nie wiem jak te "szyte" ale dla mnie ważniejsze psychiczne bezpieczeństwo, homologacja, spokój z mandatami i przeglądami Zamów panie mi też w takim razie he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 14 minut temu, Rybka napisał: Bardzo fajnie to zaczyna wyglądać. Czerwone pasy na razie według mnie kompletnie tu nie pasują, zobaczymy jak zmienisz środek o czym pisałeś wcześniej. Przód wygląda jak byś nic nie położył na camberach, czy tak wyszło na foto. Ogólnie coraz piękniej to wszystko wygląda Tak jeszcze nic nie ruszyłem na camberze. Czekam wiesz na jutro, zmieniam opony na 205/40 i będziemy wtedy działać Dzięki, grubsze pracę ruszą jesienią już po sezonie jezdnym. Rybka dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Do wymiany uszczelki klamki nie trzeba rozbierać boczków Rybka i Mr_M dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 2 minuty temu, ryyyan napisał: Do wymiany uszczelki klamki nie trzeba rozbierać boczków Było mi wygodniej po za tym chciałem sobie poczyscic ryyyan dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi