Krystek94 Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 19 minut temu, MAREK GERMAN napisał: I tak po Chotowej sprzedaż koła albo auto hehe Pozdro i czekam na więcej Wiesz ilu chętnych na nią jest :)? hehe MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateq34 Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Kto by pomyślał, że można zrobić inne E36 na BBSach nie widziałem tu chyba nic takiego na slantach. Mocne uderzenie, co widać po komentarzach xD Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Godzinę temu, mateq34 napisał: Kto by pomyślał, że można zrobić inne E36 na BBSach nie widziałem tu chyba nic takiego na slantach. Mocne uderzenie, co widać po komentarzach xD Poczekaj na środek, dopiero będzie szał ciał hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryyyan Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Krystek94 napisał: I tak Ci się podoba przecież wiemy Autko petarda koła blee Scythe dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 Wnetrze prawie na finiszu, półka już założona, czas na resztę. Czekam jeszcze na nowe plecki do vaderow które też udało się dostać z zapasów magazynowych. bmw_e36.pawel, Thepiekarz, DzikuCMS i 7 innych dodali reakcje 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Gdzie szyte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 30 minut temu, DzikuCMS napisał: Napewno w fajnym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos1987 Napisano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Kolorek fajny. Dobrze to będzie kontraściło z karoserią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Wstępnie myślę że ok, nie przyciera także jestem zadowolony, kąty z tyłu spore, mi się podoba jestem na tak ogo2103, Lelek, Rybka i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk_sdze36 Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Siema. Gdzie szyłeś vadery? Bo dobrze wykonana robota jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2023 Majówka produktywna mateq34, Bartek.P, DzikuCMS i 5 innych dodali reakcje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 Jeszcze trochę pracy zostało ale już coraz blizej jacoo, Lelek, Rybka i 4 innych dodali reakcje 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goust Napisano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 W dniu 16.04.2023 o 13:17, Krystek94 napisał: Tak właśnie miał wyglądać, jakby leżal w głębokim talerzu, mi na żywo łamie głowę i tak miało być, co do breja nie ma breja - osobiście to dla mnie temat skreślony bo nie będę jeździł z dodatkami plastikowych czy aluminiowych pierścionkach z powodu 74.1/72.6 to raz a dwa zwyczajnie mi nie siadło a by przypodobać się komuś i jeździć na siłę to sorki nie mój świat heh. Cena za custom normalna jak na dzisiejsze czasy i ceny. Co do e36 ? Zwkle zdrowe jakich wiele. Woz wykonany profi, co do obecnego wzoru kol zle nie jest ale na chwile obecna szału nie ma, breyton uważam ze musi mieć sporo rantu żeby się bronił. Widział bym tu jeszcze co innego. Ale nie o tym bardziej interesuje mnie temat pierścieni dlaczego najczęściej są plastikowe bo na nich nie jeździsz, stosuje się je tylko po to żeby przy przykrecaniu koła ustawić je równo pozniej tak naprawde są zbędne. Wiec nie widzę tu półśrodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitek_Słupsk Napisano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2023 20 godzin temu, Goust napisał: Woz wykonany profi, co do obecnego wzoru kol zle nie jest ale na chwile obecna szału nie ma, breyton uważam ze musi mieć sporo rantu żeby się bronił. Widział bym tu jeszcze co innego. Ale nie o tym bardziej interesuje mnie temat pierścieni dlaczego najczęściej są plastikowe bo na nich nie jeździsz, stosuje się je tylko po to żeby przy przykrecaniu koła ustawić je równo pozniej tak naprawde są zbędne. Wiec nie widzę tu półśrodka Troche sie mylisz, ze sa one zbedne po przykreceniu, to one ustawiaja kolo centrycznie na piascie i jak ich brak to wtedy kola bija jak nie wiem. Niczym centrowania kola nie skorygujesz tak jak pierscieniem centrujacym. asmo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszzG Napisano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 potwierdzam kwestie związane z pierścieniami, kupiłem do daily komplet OEM kół z BMW X6, założyłem opony i biło. 2x wyważenie nic, nowe opony nic, nowe dystanse nic, nowe tarcze nic dopiero mechanik zauważył, ze coś luźno felga lata i się okazało, że przednie mają większy otwór centrujący. dwa plasticzki za 5zł i w końcu problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz Napisano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Przecież to logiczne, że koło musi być idealnie spasowane na kołnierzu piasty (po to on jest) żeby uniknąć problemów z ewentualnym biciem (nie mówiąc, że gdy koło jest centrowane tylko na śrubach to stwarza to spore niebezpieczeństwo). Kołnierz centruje koło - śruby dociągają koła do piasty. Pierścienie centrujące to mus gdy mamy luz na piaście względem otworu w feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 11 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 6 rano spać nie można, puzzle same się nie złożą haha Rybka, MAREK GERMAN, Vitek_Słupsk i 5 innych dodali reakcje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Poniedziałek, chwila dla auta. Złożylem sufit i jego elementy zostało dać material górny szybra oraz uszczelkę. Udało się znaleźć nie połamane wszystkie zaślepki śrub w rączkach Słupki B zostały zakupione nowe i doczekały się zamontowania, oraz guziki pompowanych lędźwi z wyraźną faktura tekstury. Doszedł także łokieć który dowiózł mi Marcin po obszyciu. Lecimy dalej, tymczasem.. Rybka, MAREK GERMAN, mateq34 i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmo Napisano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Fajny wóz, ale nie rozumiem podejścia właściciela do jakiejkolwiek krytyki albo innego zdania, widzę że każdy komentarz jak albo ignorowany albo pocisk w stronę komentującego... Więc jeszcze raz: auto idealne, wszystko robisz najlepiej, nic bym nie poprawiał, idealny pomnik Krystek94 i DzikuCMS dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 1 godzinę temu, asmo napisał: Fajny wóz, ale nie rozumiem podejścia właściciela do jakiejkolwiek krytyki albo innego zdania, widzę że każdy komentarz jak albo ignorowany albo pocisk w stronę komentującego... Więc jeszcze raz: auto idealne, wszystko robisz najlepiej, nic bym nie poprawiał, idealny pomnik Gdzie pociski z mojej strony w strony komentujących bo chyba okulary muszę założyć tak słoneczko świeci że nie widzę hehe, rozumiem że jesteś tu po to aby patrzeć na komentarze nie na pracę przy wozie np :)? Nie odpowiadam czasem bo i po co ? Każdy wyraża swe zdanie, Otto wolnosc słowa przecież jest za pomnik dziękuję, wiem że jest cudna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Dobra robota!właśnie zastanawiałem się co z podłokietnikiem i jest w kolor siedzeń! Pozdro Krystek94 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 17 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Dobra robota!właśnie zastanawiałem się co z podłokietnikiem i jest w kolor siedzeń! Pozdro Zostawiłem raczki w boczkach czarne bo "łapie się" je najczęściej więc nie będzie się tak brudził materiał. Co do łokcia długo myślałem czy zostawić czarne czy robić w kolor siedzeń, ale finalnie postawiłem na kolor mateq34 i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek94 Napisano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Łokiec założony od razu lepiej w kolor Plastiki wszystkie przy pasach również nowe, bardzo przyjemnie zaczyna robić się w środku. MAREK GERMAN, Thepiekarz, Lelek i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 Pięknie to wszystko wygląda. Kolor wnętrza jednak siadł pięknie z kolorem auta. Jedyne co mi tu od początku nie pasuje to te czerwone pasy. Motorsport to motorsport, a tu nie mamy z tym nic wspólnego Ot moje skromne zdanie, poza tym sztos DzikuCMS i asmo dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi