MAREK GERMAN Napisano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego Kawał mega roboty !fanty też takie jak na syndykat przystało , jeszcze trochę i wyjedziesz Pozdro Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scythe Napisano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego Piękna sprawa takie coupe! Duży szacun za włożona prace. Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykm88 Napisano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego Siema. Koncowy 2x70 czy 76? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 1 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca W dniu 18.02.2023 o 20:51, patrykm88 napisał: Siema. Koncowy 2x70 czy 76? Pozdro Siema.Dokladnie nie pamiętam ale raczej 2/70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 1 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca Tymczasem gdy autko u lakiernika ponieważ pierwszy dał ciała ja cały czas kpl zabawki. I mam nadzieję że przed GF uda się założyć lampkę otwarcia maski i multi kiere.W planach jeszcze spryski na lampy.Nowe pompki i dysze juz są instalacją jest nosek oem przedlift ogarnia się. Po raz kolejny dzięki pomocy @MAREK GERMAN mateq34, Lelek, ogo2103 i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 14 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Poprawki trwają. PaatrykŁMŻ, Lelek, ogo2103 i 7 innych dodali reakcje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca Lecimy dalej , oby wyszło wszystko tak jak powinno za pierwszym razem Pozdro Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 41 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Lecimy dalej , oby wyszło wszystko tak jak powinno za pierwszym razem Pozdro @MAREK GERMANja wiem ze tak się stanie.I będziemy mogli iść dalej MAREK GERMAN dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca A już myślałem że jakaś aktualizacja wpadła:) Maras nie rób nadzieji przy takich tematach Tomajx6m i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Udało się zakupić dwa ostatnie zestawy listew szerokich od BMW SMORAWINSKI.E36 u lakiernika ma się dobrze.Przyszly tydzień wyjazd. Pierwszy raz dzis farbowałam tapicerkę bagaznika.Mysle że wyszło Ok.Do zrobienia jeszcze dół i tapicerka klapy. DzikuCMS, Vitek_Słupsk, MAREK GERMAN i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca Podpowiesz czym farbowana i czy jesteś zadowolony? Tez zrobiłbym coś takiego u siebie w daily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 11 godzin temu, Filipss napisał: Podpowiesz czym farbowana i czy jesteś zadowolony? Tez zrobiłbym coś takiego u siebie w daily. Efekt jak dla mnie jest ok. Plus taki ze mimo nałożenia 2 warstw struktura materiału nie zmieniła się znacząco. Filipss i MAREK GERMAN dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuCMS Napisano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 16 godzin temu, Tomajx6m napisał: Efekt jak dla mnie jest ok. Plus taki ze mimo nałożenia 2 warstw struktura materiału nie zmieniła się znacząco. Ile puszek potrzebne na 2 warstwy w bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamster Napisano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca Ciekawe jak z wytrzymaloscia tej farby do wykladziny.Mi kiedys lakiernik robiac auto przy okazji przemalowal tez te elementy bagaznika czyms czarnym.Myslalem ze tez jakims specjalnym sprayem ale raczej watpie bo dosc latwo schodzi ta farba.Pojezdzilem troche odkurzaczem i zostaly slady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 28 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 9 godzin temu, DzikuCMS napisał: Ile puszek potrzebne na 2 warstwy w bagażniku? Mi zeszły 2 puszki na te elementy że zdjęcia.Kupilem kolejne puszki bo zostały do malowania 2 elementy DzikuCMS dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca Prace poprawkowe trwają, przyjemnie się pracuje przy takim projekcie , mimo używanych lementow blacharskich i zderzaków widać światełko w tunelu , nowe spinki, śrubki,nadkola z ASO i cała reszta potrzebna do złożenia Wczoraj zostały zamówione nowe Ori kierunki które raczej pójdą w folię jak cały front jak będzie już wszystko top, lecimy dalej Pozdro PaatrykŁMŻ, mateq34, Bartek.P i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Lakiernik powoli kończy.I tu wielkie podziękowania dla @MAREK GERMANza ogarnięcie wszystkiego od a do z. Jutro odbiór e36 i nowych kierunkowskazów.Przyszly tydzień składanie środka do końca,pasowanie lamp. atos1987, MAREK GERMAN, Sopel94 i 6 innych dodali reakcje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelek Napisano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Jestem ciekaw jak to siądzie finalnie z: wnętrzem, kołem, glebą. Czekam na kolejną aktualizację niecierpliwie! Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipss Napisano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca Czekam bardziej niż na swoje… Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACHU Napisano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Oj to w weekend pójdzie alkoholu i nerwów przy składaniu Pasuj to i na ziemie z nią ! Pozdro! Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 31 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 21 godzin temu, Filipss napisał: Czekam bardziej niż na swoje… Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 31 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 13 godzin temu, JACHU napisał: Oj to w weekend pójdzie alkoholu i nerwów przy składaniu Pasuj to i na ziemie z nią ! Pozdro! Heee dzis alko stop ,wiesz jak jest ale jutro... Pomalutku do przodu,cały czas po swoje. Espinoza, Scythe i MAREK GERMAN dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK GERMAN Napisano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca Jest kozak nawet na tym zawieszeniu enduro hehe , jeszcze trochę i będzie ogień! Pozdro Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 31 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 21 minut temu, MAREK GERMAN napisał: Jest kozak nawet na tym zawieszeniu enduro hehe , jeszcze trochę i będzie ogień! Pozdro Taki jest plan byku. A tymczasem kilka fotek z odświeżenia nadkoli,plus powłoką na zaciski i plastiki. Lelek, ogo2103, DzikuCMS i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 1 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Tylne hamulce od 328 E36 MAREK GERMAN i mateq34 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi