Tomajx6m Napisano 1 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Autko stoi u blacharza bo na podnośniku wyglądało Ok a po zdjęciu dywanu juz gorzej. A ja nadal kpl.zabawki.Dzis dojechały rozporki od SWAGRA. FireBlade i Thepiekarz dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Pracę blacharskie powoli nabierają rozpędu.Firma robiącą mi blacharkę zrobiła dodatkowy otwór przy trójkątach ponieważ fabryka wypuszcza otwory gdzie syf wpada ale już brak odpływu gdzie powinien wypadać i to jeden z powodów dlaczego trójkąty gniją. Chlopaki robią na codzień auta terenowe i mam nadzieję że wiedzą co robią i ten otwór się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Robota nie zwalnia tempa widzę! Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 7 minut temu, Oleeek napisał: Robota nie zwalnia tempa widzę! Nie ma opcji musi iść do przodu. Po skończonych pracach blacharskich e36 leci do lakiernika na malowanie całej kasty w tym samym kolorze montaże Mpaka itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 10 minut temu, Tomajx6m napisał: Nie ma opcji musi iść do przodu. Po skończonych pracach blacharskich e36 leci do lakiernika na malowanie całej kasty w tym samym kolorze montaże Mpaka itd Jaki to dokładnie lakier? czarny wiem tylko z ciekawości, który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaatrykŁMŻ Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Blacharka profeska, aż miło się ogląda! Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 30 minut temu, Oleeek napisał: Jaki to dokładnie lakier? czarny wiem tylko z ciekawości, który? Który czarny bo chyba się zakręciłem hee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 6 minut temu, PaatrykŁMŻ napisał: Blacharka profeska, aż miło się ogląda! Fajnie ze to widać.Chlopaki maja renomę bardzo dobra i mam nadzieję że nie będzie wstydu. PaatrykŁMŻ dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 26 minut temu, Tomajx6m napisał: Który czarny bo chyba się zakręciłem hee Dobra to może ja coś pomyliłem haha. W takim razie na jaki kolor będziesz malować samochód? Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 2 godziny temu, Oleeek napisał: Robota nie zwalnia tempa widzę! Nie ma opcji musi iść do przodu. Po skończonych pracach blacharskich e36 leci do lakiernika na malowanie całej kasty w tym samym kolorze montaże Mpaka itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 5 godzin temu, Oleeek napisał: Dobra to może ja coś pomyliłem haha. W takim razie na jaki kolor będziesz malować samochód? Na taki co orginal masz na 1 zdjęciach hee. Tłumiki odebrane.Juz pierwsze testy polerowania za mną. Zrobie cały wydech w polerce i zabezp.powloka. Lelek, Oleeek, PaatrykŁMŻ i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 zapowiada sie duża zmiana . Lubie takie projekty . Kupujesz podstawe i budujesz vin pod siebie . Takie zmiany najbardziej cieszą włascicela jak juz wyjedzie skonczonym projektem i porowna ostatnie zdjecie z pierwsza fotka w temacie . Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 22 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 W dniu 22.07.2022 o 11:52, kamil napisał: zapowiada sie duża zmiana . Lubie takie projekty . Kupujesz podstawe i budujesz vin pod siebie . Takie zmiany najbardziej cieszą włascicela jak juz wyjedzie skonczonym projektem i porowna ostatnie zdjecie z pierwsza fotka w temacie . Dziękuję za słowo motywacji. Kolejne zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 1 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Pracę trwają.... Oleeek, PaatrykŁMŻ i Lelek dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Pracę trwają.... Kolejny etap ogarnięcia podwozia. Thepiekarz, PaatrykŁMŻ, Oleeek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 Pomału po swoje... Lelek, V-MAX, Thepiekarz i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 Pięknie lecisz z tematem! Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 5 godzin temu, Oleeek napisał: Pięknie lecisz z tematem! Dziękuję.Cos tam się dzieję w poniedziałek dojdą czerwone poli...I skręcamy. Oleeek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 Dzis przyszła uszczelka nowa ori tylnej szyby bo już nie długo lakiernik. Cały czas zbieram zabawki do środka. Nawigacja ori na zdjęciu jeszcze przed spolszczeniem. Lelek, Thepiekarz i PaatrykŁMŻ dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V-MAX Napisano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 Super buduje się kolejne dobre E36 ,to da się spolszczyć taka nawigacje ? Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 5 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 21 godzin temu, V-MAX napisał: Super buduje się kolejne dobre E36 ,to da się spolszczyć taka nawigacje ? Tak juz ogarnięte. Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 5 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 DzikuCMS, PaatrykŁMŻ, Lelek i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 zdanek, Lelek, Espinoza i 3 innych dodali reakcje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majk_93 Napisano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Bardzo gruby temat !!! Dopinguje i czekam na więcej. Tomajx6m dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 W dniu 14.08.2022 o 21:32, Majk_93 napisał: Bardzo gruby temat !!! Dopinguje i czekam na więcej. Dziękuję.W następnym tygodniu odbiór od blacharza montaż nawi i wyjazd na lakiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi