Oleeek Napisano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Nie nazywałbym tego aktualizacją, a raczej luźnym postem hah Oczywiście żarówki w tylnych lampach zmienione na chromowane, teraz lampa prezentuje się godnie, od razu zauważyłem, że tak samo mam w przednich zwykła więc też trzeba wymienić na chromowane. Do tego dokupiłem sobie siłowniki maski bo moje już nie wyrabiały. Dorzucam luźne fotki robione telefonem w pochmurny weekend... Dawiid, Brodi97, Espinoza i 4 innych dodali reakcje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja Dobrze działasz. Kupa pracy jeszcze przed Tobą, ale widać że obierasz dobry kierunek. Ja bym teraz zaprzestał modyfikacji bo jest już nie źle, a zabrał bym się za minusy blacharskie, lakiernicze i ewentualnie techniczne. Nie rozpędź się z inwestowaniem w graty typu koło itp zaniedbując przy tym podstawowe sprawy Dobrze się zapowiada, będę zakładał Oleeek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 2 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 1 godzinę temu, Rybka napisał: Dobrze działasz. Kupa pracy jeszcze przed Tobą, ale widać że obierasz dobry kierunek. Ja bym teraz zaprzestał modyfikacji bo jest już nie źle, a zabrał bym się za minusy blacharskie, lakiernicze i ewentualnie techniczne. Nie rozpędź się z inwestowaniem w graty typu koło itp zaniedbując przy tym podstawowe sprawy Dobrze się zapowiada, będę zakładał Oczywiście zgadzam się z twoimi słowami. Wszystkie prace lakierniczo-mechaniczne są rozpisane w "notatniku" i czekają tylko na swoje terminy i fundusze. Zewnątrz prócz jakiś detali nic nowego nie będę już dokładać na ten sezon bo chce tak jak sam piszesz porobić inne rzeczy. Często niektóre sprawy, takie jak wymiana oleju itp nie publikuje ale chyba muszę zacząć wszystko fotografować i wrzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 6 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca Trochę przestój był w temacie ale w sumie to tak: Wziąłem udział w bardzo fajnym wyjeździe po dolnym śląsku oraz Czechach. Muszę powiedzieć, że drogi w Czechach idealne są dla germanów bo równiutkie nawet na wioskach! Jak widać ekipa była z górnej półki ale dałem radę W tym momencie samochód stoi u mechanika na zrobieniu wszystkiego co wymaga wymiany tak aby móc spokojnie jeździć w sezonie. Wymienione rzeczy na ten moment: - Nowy dolot (wszystkie przewody od pasa do przepustnicy) do tego wkładka KN. - Wymienione świece - Zbiornik płynu do wspomagania (nowe przewody wspomagania) - Przeczyszczona disa, silniczek krokowy oraz przepustnica - Tuleje w tylnych wahaczach. W drodze do mechanika jest jeszcze alternator i coś wyje z okolicy skrzyni biegów.. zapowiada się wymiana skrzyni biegów (okaże się po zdjęciu). W lipcu termin u lakiernika na błotnik oraz przedni zderzak Dawiid, atos1987, Brodi97 i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomajx6m Napisano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca Bardzo ładnie się prezentuje Oleeek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 7 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 7 godzin temu, Tomajx6m napisał: Bardzo ładnie się prezentuje Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi97 Napisano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca Pomyśl może o tym, by psiknac jeszcze dyfuzor tylnego zderzaka w czarny połysk atos1987 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleeek Napisano 7 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 8 minut temu, Brodi97 napisał: Pomyśl może o tym, by psiknac jeszcze dyfuzor tylnego zderzaka w czarny połysk Już nie raz o tym myślałem i na pewno będę go lakierować przy okazji gdy będzie u lakiernika Na ten moment załatwiam sprawy mechaniczne. Tomajx6m i Brodi97 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi